Голям тандем заформиха двамата. Страхотни, дано дълги години бъдат тандем в националния.
Успех България !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:Фен темата трябва да е само за Камило ПлачиДа ме извинява Найден ,но не виждам какво е направил той за отбора. Иначе да е жив и здрав. Нямам нищо против човека
Levskar_90 написа:turbogena написа:Фен темата трябва да е само за Камило ПлачиДа ме извинява Найден ,но не виждам какво е направил той за отбора. Иначе да е жив и здрав. Нямам нищо против човека
Направил е много, но типично мнение на човек, който гледа волейбол, защото е модерно сега![]()
Камило е тактика, а Найден вдъхва кураж на момчетата, а и от време на време дава доста добри наставления. Супер са и 2-мата.
turbogena написа:Фен темата трябва да е само за Камило ПлачиДа ме извинява Найден ,но не виждам какво е направил той за отбора. Иначе да е жив и здрав. Нямам нищо против човека
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта