Това е начинът, само така ще разкараме идиотите от федерацията по волейбол и поне за Олимпиадата може да имаме нормално ръководство и отбор!
п.с. моля модераторите да я преместят в раздел ''Волейбол'', бързах и не видях къде я пускам.
Бойкот на нас феновете!Не си купувайте билети за СЛ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бойкот на нас феновете!Не си купувайте билети за СЛ!
Последна промяна от bez-nick на 21 юни 2012 11:52, променено общо 1 път.
Re: Бойкот на нас феновете!Не си купувайте билети за СЛ!
Момчетата не са виновни и те трябва да бъдат подкрепяни.
Има много други начини за протести, празните зали и стадиони са мед за управляващите.
Има много други начини за протести, празните зали и стадиони са мед за управляващите.

Само това е начина да спасим волейбола в България Пълен и тотален бойкот Това ще удари много силно по Лазаров
Световната централа ще е бясна на организаторите и ще погледне с други очи инженера
Световната централа ще е бясна на организаторите и ще погледне с други очи инженера
-
- Контакти:
[quote="bez-nick"]Това е начинът, само така ще разкараме идиотите от федерацията по волейбол и поне за Олимпиадата може да имаме нормално ръководство и отбор!
п.с. моля модераторите да я преместят в раздел ''Волейбол'', бързах и не видях къде я пускам.[/q
Това е несериозно.С какво са виновни младите лъвчета че да ги оставим сами в тази голяма зала.Призовавам никакви такива с празни зали и тн.Залата пълна до дупка и мощно българи юнаци.Както каза един колега от форума има си други начини за протест не е начина този с празните зали.Специално във волейбола те не се и пълнят за вътрешния шампионат така че сега е момента да напълним залата до край защото иначе няма да видим домакинство скоро.
п.с. моля модераторите да я преместят в раздел ''Волейбол'', бързах и не видях къде я пускам.[/q
Това е несериозно.С какво са виновни младите лъвчета че да ги оставим сами в тази голяма зала.Призовавам никакви такива с празни зали и тн.Залата пълна до дупка и мощно българи юнаци.Както каза един колега от форума има си други начини за протест не е начина този с празните зали.Специално във волейбола те не се и пълнят за вътрешния шампионат така че сега е момента да напълним залата до край защото иначе няма да видим домакинство скоро.
Не е това начина !
- bilyaletdinov
- Контакти:
Протестирайте си колкото щете...на мен ми писна от тия циркове вече . Който иска да подкрепя отбора , а не треньора Радо Стойчев , ще си купи билет и ще си подкрепя националите в залата , всичко останало е абсурдно...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Това българите сме царете на пасивното протестиране!
Като сте толкова настървени против ръководството, ходете да протестирате пред Спортната палата- като хората против закона за горите! НО за такова нещо си трябва и УСИЛИЕ!!!
Да си за**ш отбора преди домакинство за финалите на СЛ и олимпиада в рамките на няколко седмици си е меко казано малоумно! За мен представянето на турнира в София е може би най-важният момент за българският волейбол ЗА МНОГО ГОДИНИ НАПРЕД! Тук се определя дали ще сме големи, или просто достойни спаринг партньори на големите!

Като сте толкова настървени против ръководството, ходете да протестирате пред Спортната палата- като хората против закона за горите! НО за такова нещо си трябва и УСИЛИЕ!!!

Да си за**ш отбора преди домакинство за финалите на СЛ и олимпиада в рамките на няколко седмици си е меко казано малоумно! За мен представянето на турнира в София е може би най-важният момент за българският волейбол ЗА МНОГО ГОДИНИ НАПРЕД! Тук се определя дали ще сме големи, или просто достойни спаринг партньори на големите!
Аптен ще погребете волея. Фирмите и те го подкараха.
Не се поддавайте на интригите на Стойчев. Той иска след като няма да е треньор отбора да се провали тотално. Не му играйте по свирката. И аз съм против Лазаров и ко, обаче методите на Радо ме отвращават.
Протестите срещу Данчо Лазаров ги подкрепям, но да оставим отбора сам в тези мачове ще е най-лошото.Колкото се може повече хора трябва да идем.Има си начини за протестиране и места за протестиране, не трябва момчетата да го отнасят заради федерацията.