Бойкот на нас феновете!Не си купувайте билети за СЛ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bez-nick

Бойкот на нас феновете!Не си купувайте билети за СЛ!

Мнениеот bez-nick » 21 юни 2012 11:49

Това е начинът, само така ще разкараме идиотите от федерацията по волейбол и поне за Олимпиадата може да имаме нормално ръководство и отбор!

п.с. моля модераторите да я преместят в раздел ''Волейбол'', бързах и не видях къде я пускам.
Последна промяна от bez-nick на 21 юни 2012 11:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Бойкот на нас феновете!Не си купувайте билети за СЛ!

Мнениеот PFC Litex » 21 юни 2012 11:52

Момчетата не са виновни и те трябва да бъдат подкрепяни.
Има много други начини за протести, празните зали и стадиони са мед за управляващите.
Изображение

Rivar
Контакти:

Мнениеот Rivar » 21 юни 2012 11:59

Само това е начина да спасим волейбола в България Пълен и тотален бойкот Това ще удари много силно по Лазаров
Световната централа ще е бясна на организаторите и ще погледне с други очи инженера

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 21 юни 2012 12:02

[quote="bez-nick"]Това е начинът, само така ще разкараме идиотите от федерацията по волейбол и поне за Олимпиадата може да имаме нормално ръководство и отбор!

п.с. моля модераторите да я преместят в раздел ''Волейбол'', бързах и не видях къде я пускам.[/q
Това е несериозно.С какво са виновни младите лъвчета че да ги оставим сами в тази голяма зала.Призовавам никакви такива с празни зали и тн.Залата пълна до дупка и мощно българи юнаци.Както каза един колега от форума има си други начини за протест не е начина този с празните зали.Специално във волейбола те не се и пълнят за вътрешния шампионат така че сега е момента да напълним залата до край защото иначе няма да видим домакинство скоро.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 юни 2012 12:12

Протестирайте си колкото щете...на мен ми писна от тия циркове вече . Който иска да подкрепя отбора , а не треньора Радо Стойчев , ще си купи билет и ще си подкрепя националите в залата , всичко останало е абсурдно...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 21 юни 2012 12:13

Това българите сме царете на пасивното протестиране! :x

Като сте толкова настървени против ръководството, ходете да протестирате пред Спортната палата- като хората против закона за горите! НО за такова нещо си трябва и УСИЛИЕ!!! :oops:

Да си за**ш отбора преди домакинство за финалите на СЛ и олимпиада в рамките на няколко седмици си е меко казано малоумно! За мен представянето на турнира в София е може би най-важният момент за българският волейбол ЗА МНОГО ГОДИНИ НАПРЕД! Тук се определя дали ще сме големи, или просто достойни спаринг партньори на големите!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 21 юни 2012 12:26

Аптен ще погребете волея. Фирмите и те го подкараха.

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 21 юни 2012 12:33

Не се поддавайте на интригите на Стойчев. Той иска след като няма да е треньор отбора да се провали тотално. Не му играйте по свирката. И аз съм против Лазаров и ко, обаче методите на Радо ме отвращават.

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 21 юни 2012 12:38

Протестите срещу Данчо Лазаров ги подкрепям, но да оставим отбора сам в тези мачове ще е най-лошото.Колкото се може повече хора трябва да идем.Има си начини за протестиране и места за протестиране, не трябва момчетата да го отнасят заради федерацията.

Върни се в “Волейбол”