Ивайло Константинов подаде оставка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

arise
Контакти:

Ивайло Константинов подаде оставка

Мнениеот arise » 12 юни 2012 11:14

Достойна постъпка, дано послужи за пример!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Ивайло Константинов подаде оставка

Мнениеот danko_sot » 12 юни 2012 11:21

Готви се за призедент може би :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 12 юни 2012 11:30

Защо ли си мисля, че скандалите от БФВ ще рефлектират пряко и върху БФС където е същата история?
Иначе поздравления за постъпката, но чакаме една друга оставка!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
комуна
Контакти:

Мнениеот комуна » 12 юни 2012 11:40

При това правителство сме свидетели на безпрецедентна намеса в работите и делата на спортни федерации и организации , така че всякакво развитие на нещата оттук нататък , няма да ме учуди .

Потребителски аватар
комуна
Контакти:

Мнениеот комуна » 12 юни 2012 11:45

Днес, 12 юни 2012 г., Ивайло Константинов, Вицепрезидент на Българска Федерация Волейбол и член на Управителния съвет, подаде във Федерацията заявление, адресирано до Общото събрание, с което декларира желанието си да бъде освободен от постовете, които заема.
Ето и пълния текст:

ДО: ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА БФВ
З А Я В Л Е Н И Е
От
Ивайло Любенов Константинов,
Вицепрезидент и член на УС на БФВ

Уважаеми дами и господа членове на Общото събрание на БФВ,
Моля да бъда освободен от заеманите от мен постове - Вицепрезидент и член на УС на БФВ поради възникналата скандална ситуация между ръководството на БФВ и екипа на бившия национален селекционер Радостин Стойчев (чиито гарант бях аз) и някои от националните състезатели, довела до недоверие в ръководството на БФВ.
Решението ми е породено и от факта, че е против принципите ми, администрацията да бъде пречка за максимално добрата изява на всеки спортист или отбор (визирам декларацията на Матей Казийски, че напуска националния отбор, заради ръководството на БФВ).

Като се надявам на правилно разбиране на мотивите на моята оставка, оставам с най-добри чувства към волейбола и декларирам готовност за помощ и съпричастност винаги когато това е по силите и възможностите ми.
С пожелания за здраве и бъдещи успехи на БФВ.

Ивайло Константинов
София,
12.06.2012 г.

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 12 юни 2012 11:53

Според мене тия от волейбола само Бате може да ги оправи и то със сопата.
Иначе, за съжаление на олимпиада без Казийски, нямаме шанс.
Тоя с оставката ще е следващия президент на федерацията, ама не се знае дали от другата седмица или от другата година.

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 12 юни 2012 12:01

Това далеч не е новина, защото той няколко пъти заяви, че е солидарен със Стойчев и Казийски. Новина ще е, ако някой друг го последва.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 12 юни 2012 12:05

Достойна постъпка, лошото е, че няма никакви изгледи оня плужек да го последва.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 12 юни 2012 12:13

Ивайло пак се включи в политиката и е логично да подаде оставка, тъй като знае настроението на феновете към УС на федерацията и не би рискувал политическата си кариера, заради волейбола.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
комуна
Контакти:

Мнениеот комуна » 12 юни 2012 12:21

Тъй като някои хора са големи фенове на бореца за правда в българския спорт Герги Градев , ще цитирам негово мнение :Georgi Gradev
Изобщо не мисля, че Иво Константинов е решението за БФВ. Това е човекът, който не допусна Красимир Георгиев до участие в първенството през изминалия сезон, само защото момчето отказа да подпише с Марек (при 70/30 за клуба при бъдещ трансфер) и поиска да играе за ЦСКА. Освен това, заради Константинов БФВ допусна нечувания гаф да даде титлата на Марек 2 дни преди обявената дата за изиграване на последната финална среща, на която Пирин можеха и сигурно щяха да се явят (в момента водя дело срещу БФВ за това им незаконно действие). Аз мисля, че подбудите на Иво Константинов за оставка не са чисти и целите му не са идеални, като тези на Радо и Матей! За мен Иво Константинов не е по-различен от Данчо Лазаров!

Върни се в “Волейбол”