Значи не искам да нагнетявам още повече обстановката около отбора точно сега, защото моментът наистина е много важен за отбора, точно преди вторите решителни олимпийски квалификации, но за мен Владо Николов не се държи като истински капитан на отбора ни. Нито на полето успява да бъде истински капитан, макар и в по-малка степен, но основно извън полето. Визирам вчерашното интервю на Владо по канал 3 пред Сашо Диков. Владо не се държа като истински капитан и достойно. Не мога да ви го праразкажа сега, но ако имате възможност го гледайте, интервюто беше много интересно, а Владо не каза почти нищо смислено и само се смееше да не казвам като какво на въпросите на Сашо Диков. Най-умното дето каза сигурно беше, че грешката на Радо била, че не се е наспивал както трябва. Владо го помня още едно време, когато имаше постоянни скандали с тогавашния капитан Пламен Константинов, дори и до бой бяха стигнали. След европейското мисля преди две години някъде Владо не се посвени да упрекне директно в ефир Тодор Алексиев, който тогава наистина сгреши фатално. Остана само въпросът дали така трябва да се изказва един капитан за отбора и за негов съотборник?!
Но всеки си има мнение, тя темата за това я направих, за да видя кой какво мисли. Мойто мнение си е лично и не ангажирам никого с него!
Владо Николов,мнения за представянето му в Националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Владо Николов,мнения за представянето му в Националния отбор
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Владо Николов,мнения за представянето му в Националния отбор
Може и да си прав, но за мен Владо вече се изчерпа....всеки турнир е едно и също...играе 1 мач като хората и в другите е дупка...не е същия играч като преди 4-5 години....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Може и да си прав, но за мен Владо вече се изчерпа....всеки турнир е едно и също...играе 1 мач като хората и в другите е дупка...не е същия играч като преди 4-5 години....
Еми чувам някви коментари, че бил като синчето на инженера и кой знае доста се задържа в отбора, въпреки че на вратата за неговия пост чукат доста млади момчета като Соколов, Боян Йорданов, Милушев, Учиков. Обаче ако Владо го играе нещо като слушалката на Данчо в отбора, скоро може и да не го сполети съдбата на Николай Иванов или Пламен Константинов. Не знам, не искам да съм краен, не съм в кухнята. Просто някви мои размишления, дано да греша!

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
- Контакти:
Gil-galad написа:Може и да си прав, но за мен Владо вече се изчерпа....всеки турнир е едно и също...играе 1 мач като хората и в другите е дупка...не е същия играч като преди 4-5 години....
Изчерпа се Владо за огромно съжаление,но по-лошото е,че в момента Цецо Соколов е в ужасна форма и това се дължи на изключително малкото игрово време в Тренто.Аз останах с впечатление още по-време на мачовете,че Владо един вид противоречеше на решенията на Стойчев което е много непрофесионално.За мен промяната трябваше да има вероятно не се получаваше,но лично аз не съм очарован от новият ни стар треньор Пранди,Раул Лозано или Хулио Веласко нямаше да откажат на България друг е въпросът с парите,но нали искаме да сме световна сила във волейбола как ще стане това без пари?Ами няма как да стане,Данчо Лазаров и хората около него са се доказали в това да вземат неправилните решения и аз се моля на господ да не докарат Българският волейбол до дереджето на което е футболът ни.Българският национален отбор по-волейбол трябва да се успокои трябва ние да феновете да свалим очакванията си към тях и да не се правиме на разбирачи,както споменаха и в други теми психиката може би е голям проблем,но имаме и игрови проблеми вижда се,че много трябва да се работи върху посрещането както и във всички фази на волейбола за да не изостанеме във ранглистата трябва да се работи светкавично бързо трябва работа само талантливи момчета като Теди Тодоров и Пенчев няма да са достатъчни казвам си мнението без да имам претенции,че разбирам от волейбол.
- fen na batmanlevski
- Контакти:
Владо е сърцето и капитана на отбора. Велик един е Владо Николов !
Вън капитализма от България.
- Пернишка Снежанка
- Контакти:
fen na batmanlevski написа:Владо е сърцето и капитана на отбора. Велик един е Владо Николов !
Спри се,че се излагаш

http://kanal3.bg/?cat=6
Тук може да видите интервюто на Сашо Диков с Владо Николов, почва към 45 мин. някъде. Вие ми кажете дали това поведение отговаря на капитан на България?
Тук може да видите интервюто на Сашо Диков с Владо Николов, почва към 45 мин. някъде. Вие ми кажете дали това поведение отговаря на капитан на България?
Не мога да кажа нищо за това как Владо се държи като капитан. Не съм в съблекаляната все пак. Това за Радо Стойчев, че не спял все пак мисля, че трябваше да се каже, но не да се извърта по този начин- все едно това е причината за провала. Точно с това Радо Стойчев показва, че е бил истински отдаден на отбора и е давал мило и драго, за да постигне целите. Т.е. лишавал се от една от естествените си нужди в желанието нещата да се получат. Е, не се получиха, но според мен трябваше да му се даде поне още един шанс. Да, и той има своята вина и самият той го призна. Но хора сме, всички грешим.
Относно Владо- няма я вече тази експлозивност в играта му. Голяма част от отиграванията му са пуснати топки, с надеждата да прехвърли блока, който да не е подсигурен отзад, или пък да играе блок-аут.
Боян Йорданов също не е много млад вече, но не пречи да му се даде най-после и на него шанс. Ники Пенчев, Цецо Соколов са новата смяна. На тях им трябва повече игрово време, за да придобият увереност и да изчистят грешките. Тошко Алексиев, ако има ден, също може да се справи по-добре от Владо.
Пранди също не е лош треньор, по мое мнение. При него имахме успехи, като че ли и напредък в игрово отношение. Аз съм сигурен, че ако той постигне отново успехи, всичките циркове от последните два дни ще ги забравим.
Относно Владо- няма я вече тази експлозивност в играта му. Голяма част от отиграванията му са пуснати топки, с надеждата да прехвърли блока, който да не е подсигурен отзад, или пък да играе блок-аут.
Боян Йорданов също не е много млад вече, но не пречи да му се даде най-после и на него шанс. Ники Пенчев, Цецо Соколов са новата смяна. На тях им трябва повече игрово време, за да придобият увереност и да изчистят грешките. Тошко Алексиев, ако има ден, също може да се справи по-добре от Владо.
Пранди също не е лош треньор, по мое мнение. При него имахме успехи, като че ли и напредък в игрово отношение. Аз съм сигурен, че ако той постигне отново успехи, всичките циркове от последните два дни ще ги забравим.
[center]
[/center]

Аз лично не мога да си обясня, защо Алексиев играе , като имаме Соколов?
Не мога да си обясня, защо Салпаров игра, след като лекува толкова дълго контузия?
Един Боян Йорданов, защо не играе ?
Имам чувството , че имаме уникални играчи , но не се разчита на тях!
Не мога да си обясня, защо Салпаров игра, след като лекува толкова дълго контузия?
Един Боян Йорданов, защо не играе ?
Имам чувството , че имаме уникални играчи , но не се разчита на тях!
Абе си е..... майката! Не знам ама ако не се класираме на олимпиадата скалпа на Данчо инженера трябва да падне! Кат не може да се вземат правилните решения да си отиват!