В 17.00 часа, днес, 20 април 2012 г., изтече окончателният срок, който Национална Волейболна Лига определи на финалиста в Супер лига ВК „Пирин Балканстрой” Разлог, да изпрати решението си относно третата финална среща срещу ВК „Марек Юнион- Ивкони”. До този срок не бе получен отговор от страна на клуба от Разлог.
След изтичането на така посоченият краен срок, ръководството на Национална Волейболна Лига уведоми ВК „Пирин Балканстрой” Разлог и ВК „Марек Юнион- Ивкони”, съгласно Наредбата за провеждане на шампионат 2011/12 в Супер лига и Висша Лига, ръководството на НВЛ реши:
На ВК „Пирин Балканстрой” Разлог се присъжда служебна загуба с 0:3 гейма (0:25, 0:25, 0:25).
Дисциплинарната комисия ще разгледа случая с отказа на ВК „Пирин Балканстрой“ да се яви за 3-и двубой и ще излезе с решение.
Пресцентър на БФВ
ОКОНЧАТЕЛНО! НВЛ присъжда служебна загуба на „Пирин Балкан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damageplan
- Контакти:
ОКОНЧАТЕЛНО! НВЛ присъжда служебна загуба на „Пирин Балкан
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Re: ОКОНЧАТЕЛНО! НВЛ присъжда служебна загуба на „Пирин Балкан
Градев ще оправи нещата

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Аз смятам, че федерацията реши правилно не може само да ги разиграват. Пирин като не искаха да станат шампиони тяхна си работа, честито на Марек няма значение, че са служебни шампиони искаха да играят поне за разлика от Пирин, които могат само да съжаляват и да обвиняват само себе си, защото имаха реални шансове да станат шампион. Надявам се да получат и "уайлд кард" за Шампионската лига.
Последна промяна от Пловдивчанинът на 20 апр 2012 18:45, променено общо 1 път.
Честита титла на МАРЕК.Отборът от родния ми град 

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Пълна идиотщина от страна на нашите шефове. Честито на Марек.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Не намирам логика в действията на ръководството на Пирин
Според мен Пирин щяха да спечелят срещатата и по този начин да станат шампиони... не знам какво се опитаха да покажат/докажат на БФВ
Странно и нелогично решение за мен .... всичкият труд през сезона отиде на вятъра ...

- damageplan
- Контакти:
TodorT написа:Не намирам логика в действията на ръководството на ПиринСпоред мен Пирин щяха да спечелят срещатата и по този начин да станат шампиони... не знам какво се опитаха да покажат/докажат на БФВ
Странно и нелогично решение за мен .... всичкият труд през сезона отиде на вятъра ...
Адвокат им е Георги Градев , той ги съветва , той ще им спечели в съда титлата , за какво да излизат да играят на игрището като едни истински спортисти .

Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Съмнявам се, че ще спечелят делото 

- POPCORN
- Контакти:
нормално.Пирин като се правиха на интересни без право, нормално Марек да са шампиони 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- damageplan
- Контакти:
POPCORN написа:нормално.Пирин като се правиха на интересни без право, нормално Марек да са шампиони
Как така без право , вашият любимец Георги Градев е на друго мнение .