Найден на почивките го раздава преводач. Защо го направиха старши треньор, трябваше Плачи да е старши.
И не съм сигурен дали Плачи е тактикът на отбора, защото Владо намекна, че Камило се опитва да дава тактически указания, но не всеки път. Явно му е неудобно да се прави на старши треньор.
БЪЛГАРИЯ-АВСТРАЛИЯ 02.08.2012/13:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БЪЛГАРИЯ-АВСТРАЛИЯ 02.08.2012/13:30
Последна промяна от Eminem на 02 авг 2012 16:32, променено общо 1 път.
- mistreated
- Контакти:
Eminem написа:Найден на почивките го раздава преводач. Защо го направиха старши треньор, трябваше Плачи да е старши.
И не съм сигурен дали Плачи е тактикът на отбора, защото Владо намекна, че Силвано се опитва да дава тактически указания, но не всеки път. Явно му е неудобно да се прави на старши треньор.
Силвано по телефона ли ги дава тия указания? Стига с тези простотии.
Плачи беше първи избор след махането на Стойчев, просто човека не искаше да поема цялата отговорност, защото има здравословни проблеми.
Всички знаем, че той е на светлинни години от Найден в тактическо отношение. Какво от това? Какво значение има кой дава тактическите указания, като всички там са с една цел - България да побеждава?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Поизхабих доста нерви във втория и третия гейм. Момчета, много стрес ни докарвате:))) За играта на Братоев съм със смесени чувства. Отчитайки младоста и липсата на достатъчно опит и самочуствие може да се каже, че засега се справя прилично. Честито на всички българи!!!
mistreated написа:luxorus написа:Браво на лъвовете,Братоев игра ганкиното.
Говориш глупости. Георги игра на ниво и доставяше отлични топки на нападателите ни почти през целия мач. Друг е въпросът, че в началото на втория и третия гейм нашите подценяваха изключително много защитата и блока на кенгурата.
Единствено в началото сякаш му липсваше малко повече разнообразие в разпределянето, заради което австралийците ни хванаха на няколко пъти, но след едно прекъсване Плачи му говореше нещо и явно му е казал да разнообрази малко, защото веднага след това започна да търси повече Цецо и центъра.
Последна промяна от RedeviL на 02 авг 2012 16:18, променено общо 1 път.
/
Последна промяна от Eminem на 02 авг 2012 16:35, променено общо 1 път.
-
THE G.A.M.E
Незнам защо се заформя дискусия за играта на Г. Братоев ?
Момчето си игра на ниво.
Неможе да се каже, че бе отлично, но не беше и слабо ...
Направи хубави точки от сервис, както и спомогна за такива след изпълнен начален удар.
Също така 2-3 много важни блокади, във важни моменти.
Имаше колебливи вдигания, но то, кой разпределител няма ?
В крайна сметка срещу съперник като "Озитата", какво повече да искаме от разпределителя си !? ...
Момчето си игра на ниво.
Направи хубави точки от сервис, както и спомогна за такива след изпълнен начален удар.
В крайна сметка срещу съперник като "Озитата", какво повече да искаме от разпределителя си !? ...
- mistreated
- Контакти:
Eminem написа:mistreated написа:Силвано по телефона ли ги дава тия указания? Стига с тези простотии.
Става въпрос за тренировките или ти знаеш повече от Владо кой ги води ?
Аз ако вярвам на писанията в нашите медии, досега трябваше да се самоубия. Щот оня ден бяха написали и че Стойчев водил мача с Великобритания по телефона!
Да не говорим, че никъде не си споменал в коментара си, че става въпрос за тренировки!
И накрая пак ще повторя, на оная работа ми е кой е треньор. Искам само и единствено България да побеждава.
THE G.A.M.E написа:Незнам защо се заформя дискусия за играта на Г. Братоев ?
Момчето си игра на ниво.
Абсолютно!!След Теди, той ми хареса най-много!Освен че разпределяше много добре, на няколко пъти правеше страхотни блокове!Да не говорим за играта му срещу Полша..там беше просто уникален!
- mistreated
- Контакти:
RedeviL написа:Абсолютно!!След Теди, той ми хареса най-много!Освен че разпределяше много добре, на няколко пъти правеше страхотни блокове!Да не говорим за играта му срещу Полша..там беше просто уникален!
Може би 90% от сериите ни, с които настигахме австралийците бяха при негов сервис. Направи изключителна единична блокада при 19:18 за кенгурата в третия гейм, с която тотално ги отказа от мача. Не виждам какво можем да искаме повече от него.
-
THE G.A.M.E
mistreated написа:Направи изключителна единична блокада при 19:18 за кенгурата в третия гейм, с която тотално ги отказа от мача. Не виждам какво можем да искаме повече от него.
Ми то не останаха доводи за критики на противниците му ...
Преди Олимпиадата го обвиняваха, че няма блока на Жеката, ама май-май ...