Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
Ами нека се радваме,че поне участваме в лигата поведоха ни с 3:0 
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- AceVentura
- Контакти:
Жеков много вкарваше атаката в блока на Кубинците и от там много проблеми и вчера и днес. Но надали някой може да отрече, че са големи атлети кубинците. Ако отбора им не се разпада всяка година когато стъпят в Европа, имат потенциал да са най-добрите.
sepahan написа:Нашите доста по-черни съперници взеха втори гейм.Оставам оптимист.Един въпрос към колега от сайта-расизъм ли е да кажеш на българина че е българин и на чернокожите наши съперници.че са негри.А на циганите как да казвам за да не съм расист.
отимсит при 1:6 в 4 гейм..При все,че нашите не играят играта си-очудвам ти се.....
моля ти се. ако си играем нашата игра разбирай при марто, нямаше и на малкия пръст да ни стъпят. Виждаш ли някъв дух, щото аз не. Сцепват ни гъза от е.....е и направо ме е срам. Може ли така да бият и ти да си безразличен

niki_j написа:моля ти се. ако си играем нашата игра разбирай при марто, нямаше и на малкия пръст да ни стъпят. Виждаш ли някъв дух, щото аз не. Сцепват ни гъза от е.....е и направо ме е срам. Може ли така да бият и ти да си безразличен![]()
![]()
![]()
![]()
на мен ли говоирш??????
половин година си избирахме треньор за да можем да се сработваме срещу Куба...
п.с. обичам много волейбола и не ми се иска да си го призная, ама може ли да стане като с футбола, биатлона, щангите и т.н. - имахме отбор на световно ниво - няма кой да го наследи. вижда се, че без Пушката и Пламен не е същия отборът (играе се от 6 човека, а не четиримата от предния и няколко да подскачат покрай тях - тук просто един слаб дърпа целия отбор надолу). и знам, че ще кажете ето играят и млади. скоро и те ще са добри. само че не е така. Владо, Андрей и Пламен си ги спомням и още като млади бяха страхотни играчи.
п.с. обичам много волейбола и не ми се иска да си го призная, ама може ли да стане като с футбола, биатлона, щангите и т.н. - имахме отбор на световно ниво - няма кой да го наследи. вижда се, че без Пушката и Пламен не е същия отборът (играе се от 6 човека, а не четиримата от предния и няколко да подскачат покрай тях - тук просто един слаб дърпа целия отбор надолу). и знам, че ще кажете ето играят и млади. скоро и те ще са добри. само че не е така. Владо, Андрей и Пламен си ги спомням и още като млади бяха страхотни играчи.
[center]
[/center]
[/center]- rebelheartous
- Контакти:
Забравете вече 2006-та световното, Мартин Стоев и Гибона. Те са минало и няма да се върнат. Дайте да се съсредоточим върху моментните национали. Нищо не е загубено все още. 
Е, негър не е обидно-расата им е негроидна, учи се по география.А и с тоя расизъм..вече е прекалено.Всички сме предубедени малко или повече, в това число и самите негри.Днеска негроидите си ни бият като пичове-факт!Вчера, пак си ни биха и дали са черни или бели няма много значение.Обаче ме е яд, както и "колегите" предполагам и си ги "храня".Няма как баскетболен или футболен фен да е расист, при положение, че много от най-добрите играчи са черни.Мачкат си ни берачите на банани втори ден поред....Аре Юнаци-стягайте се!
- стичо
- Контакти:
kartago написа:Maria Mitsova,
ами показваха, че мислим еднакво ! До колкото си спомням, волейбола в Куба е създаден от българи ! Чух от Сашо, че в момента играят в 14 000 зала !!!!!! Къде у нас такава ?!...... Разбита Югославия имат "Мала Маракана", стадион за 100 000 зрители, имат и зала за 15 000 човека !!! Е къде сме ние ?! Къде ни са ръководителите в спорта ?! Аман от тези тиквеници !!!!!!
Наскоро гостувах в волейболната легенда на ЦСКА и националния отбор Тодор Симов.Човека е бил старши треньор на женския отбор на Куба.Два пъти е бил разпределител N1 за света!И неговите думи бяха:
Едно време ние ги учихме на волейбол, а сега ни бият.
Той предрече че ще загубим от Куба.Защото Матей е изцеден от тежките мачове в Италия.А и имаме доста контузени.Дано не се окаже прав!
Едва ли има чак такива расисти тук, просто се майтапим!
АНДРЕЙ ЖЕКОВ ...
няма ли класни разпределители да го е*а?