Олимпийската квалификация в София (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- pesho_1913
- Контакти:
Re: Въпрос
София пак ще е домакин. Квалификациите ще се играят от 8 до 10 юни.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Neron
- Контакти:
Re: Олимпийската квалификация в София (официална тема)
Че те 3 мача ли ще са че за 2 дена да се изиграе тази квалификация?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Re: Въпрос
pesho_1913 написа:София пак ще е домакин. Квалификациите ще се играят от 8 до 10 юни.
Току що Лазаров потвърди и това домакинство!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Нещо и у нас да се проведе, пък ако ще и за половин час да е.
Neron написа:Че те 3 мача ли ще са че за 2 дена да се изиграе тази квалификация?
4 отбора, 3 мача и всеки ден двубой
Току що казаха, че при победа на Италия днес ще играем с Франция, Египет и Пакистан, а при победа на Германия - Куба, Чехия и Индия. Мисля че тази вечер всички ще сме за Скуадрата
Последна промяна от ros на 13 май 2012 19:59, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
takimir написа:Нещо и у нас да се проведе, пък ако ще и за половин час да е.
- Neron
- Контакти:
ros написа:Neron написа:Че те 3 мача ли ще са че за 2 дена да се изиграе тази квалификация?
4 отбора, 3 мача и всеки ден двубой
Току що казаха, че при победа на Италия днес ще играем с Франция Египет и Пакистан, а при победа на Германия - Куба, Чехия и Индия. Мисля че тази вечет всички ще сме за Скуадрата
Мен пък са ми равностойни и 2те възможни групи.Даже като се има в предвид че няколко кубинчета ще искат политическо убежище в България втората е по-приемлива.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Станахме смешни с тия квалификации! Ако не можем с Пакистан и Франция да се преборим, направо и тоя спорт да ходи при футбола!
Пакистан

И Индия все велики сили във волейбола като добавим и Египет и Чехия шоуто е пълно,ако не се класираме и от това не знам направо
И Индия все велики сили във волейбола като добавим и Египет и Чехия шоуто е пълно,ако не се класираме и от това не знам направо
Жоржиньо написа:Пакистан![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Куба и Франция въобще не са слаби отори!!!