Благодаря ви много ае ставам за сега чао!Kobra666 написа:rebelheartous написа:fearbless написа:Хайде ся ще имам още 1 повод да празнувам! Ае отивам,че гостите следмалко са тука! ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!
Честит рожден ден, братле!
И от мен честито ..още 3 пъти по толкова години да вдигаш наздравици
п.с. Аз преграхнах от 4-тият гейм нататък !!! Къде са тези , които хулиха Пранди ? Да не вадя цели теми ...честито на всички БЪЛГАРИ ..а всички псевдо-българи да траят !! Голямо браво на Ванката !!!
България-Сърбия(да загреем с малко мнения и очаквания)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България-Сърбия(да загреем с малко мнения и очаквания)
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center][center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Нашите срахотни единици днес бяха страхотен отбор!Надявам се вече да е така и да постигаме нови победи!
Честито на всички българи!
Честито на всички българи!
Винаги съм твърдял че най успешния ни отборен спорт е волейбола жалко че тези момчета остават в сянката на "великите" родни футболни звезди.Браво момчета!!!
-
CHELSEA LONDON!
- Контакти:
Браво на наще момчета
Сртахотна Победа
Честито на Вскчки Българи

Честито на Вскчки Българи
Кой каквото ще да разправя, балканските страни си ни имат страха и то с основание. Няма как историческите натрупвания да не дават отражение. Когато си бил някой под път и над път, където го хванеш, то нормално той да ти има страха, а ти да подхождаш с гордо вдигната глава. И естествено, най-нормалното нещо е пак да го биеш!
Затова момчета, спрете с чуждопоклонничеството и се гордейте, че сте българи! Има защо!
Затова момчета, спрете с чуждопоклонничеството и се гордейте, че сте българи! Има защо!
- Делибаш
- Контакти:
Браво на момчетата! Какви ли не магии правя като играят наще волейболисти!... Бях стигнал дотам, че не ги гледах изобщо, защото иначе падаха винаги!
Този път телевизорът ми работеше на "муте" и гледах /когато не ги гледах нашите правеха серии от грешки, ако пуснех звука - също(?!)/...
Ще пробвам отново тази тактика следващият мач!!!
Още веднъж - отлично!!!

Още веднъж - отлично!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- FK_Montana
- Контакти:
Браво!!!Добър успех за България. Вече сме с единия крак на полуфинал, щом бихме сърбите, мачовете с другите отбори ще са ни по-леки, освен този с руснаците
ЦСКА Шампион
- Делибаш
- Контакти:
FK_Montana написа:Браво!!!Добър успех за България. Вече сме с единия крак на полуфинал, щом бихме сърбите, мачовете с другите отбори ще са ни по-леки, освен този с руснаците
Пу, да не чуе дяволът!!!
Презирайки всеобщото израждане
Утре няма да е никак лек мач!
Инатересно, че за редакторите на гонг, победа няма място сред ТОП новините им, жалко това ли заслужават момчетата на Пранди