ЕП:Германия - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: ЕП:Германия - България

Мнениеот siniq_fen » 21 сеп 2013 18:46

skorpinoks написа:Никой не може да ме убеди че нашите играха в петия гейм :!: никой ,спомнете си при 12-8 мисля беше таймаута в петия гейм ,всички бяха доволни дори и се шегуваха :)
Дано сметките ни са с кръчмар ..
Успех

Ще се повторя - аз не помня някога на подобен турнир да сме правили сметки, а сега мисля, че точно това се случва :) Така че ще чакаме и ще видим съвсем скоро :)
Само Левски!

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 21 сеп 2013 18:47

siniq_fen написа:
rmfan5 написа:
siniq_fen написа:
Мляко с ориз написа:какво ги смятате. Днес играхме безобразно слабо. Сметки, сметки, аман от сметки. Истината е, че на това европейско ще е чудо, ако сме четвърти отново.

Aз викам медал да вземем 8-)

И как ще вземем този медал,като последните три пъти ли?

Със сметки - минаваме на парад през плейофа и после през Германия и след това като стигнем полуфинал вече ще му мислим.

какъв парад като ще играем я срещу Франция, я срещу Полша. Та ние едвам бихме Чехия

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 21 сеп 2013 18:48

Мляко с ориз написа:какъв парад като ще играем я срещу Франция, я срещу Полша. Та ние едвам бихме Чехия

Русия да ги извадя от сметките в такъв случай - те бяха безобразни срещу Германия.
Само Левски!

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 21 сеп 2013 18:49

Руснаците не са това, което бяха. Още утре ще се види. А ние сме си на едно ниво, че даже като гледам лятото сме спаднали. То още в контролите си пролича, че сме се отпуснали. За мен това не са сметки, нашите просто не са в кондиция.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 21 сеп 2013 18:49

siniq_fen написа:
rmfan5 написа:
Просто няма го характера на този отбор,дано да съм в грешка и да вземем медал но не виждам как.

Ако го казваш на база днешния мач, мога да ти припомня какво причиниха снощи немците на Русия :) :) :)
Иначе може и така да е, да се надяваме обаче, че този път ще се получи. :)

Не само днес,просто и на лигата последния гейм срещу Италия се случи същото.
Отделно както каза Пушката от десет контри правим 2-3,сервиза го грешим в важни моменти.
Яд ме е затова че винаги много малко не ни достига,но както и да е до края на турнира има още много.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 21 сеп 2013 18:50

И аз не смятам, че паднахме заради сметки, нито заради психика. Просто отпаднахме физически, което е традиционна слабост на всичките ни отбори по какъвто и да е спорт. А и с контузията на Скримов загубихме един от най-добрите си играчи. Дано да не е сериозна и да е готов за четвъртфинала.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 сеп 2013 19:05

Край с нашите шансове за медали! Не, че те бяха действителни, но ми харесваше самочувствието, с което говореха от отбора. Явно е било измамно всичко. В такава група не се играе лесно.
Толкова си можем. Не вярвам, че сме правили сметки. Не сме Бразилия или Русия, за да постигнем това, което искаме.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 21 сеп 2013 19:06

daniel875 написа:Край с нашите шансове за медали! Не, че те бяха действителни, но ми харесваше самочувствието, с което говореха от отбора. Явно е било измамно всичко. В такава група не се играе лесно.
Толкова си можем. Не вярвам, че сме правили сметки. Не сме Бразилия или Русия, за да постигнем това, което искаме.

И как стигна до първото заключение :? При победа с какво щяхме да покажем, че са по-големи?
Само Левски!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 сеп 2013 19:09

Искаше ми се да бием, но ... Не съм убеден, че в тайбрека се напрегнахме честно казано. Германците твърдо са първи в групата, така че от нашите си зависи дали ще играем за 2-ро или 3-то място. Ако сме 3-ти, ще играем с Франция и после с Германия. Ако сме 2-ри, първо с Турция, а после с Полша.
Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 сеп 2013 19:11

siniq_fen написа:
daniel875 написа:Край с нашите шансове за медали! Не, че те бяха действителни, но ми харесваше самочувствието, с което говореха от отбора. Явно е било измамно всичко. В такава група не се играе лесно.

И как стигна до първото заключение :? При победа с какво щяхме да покажем, че са по-големи?

Не е реално малка държава като България, която няма нищо работещо като хората, да претендира за сериозни постижения.
Нищо нямаме, това забравихте ли го? Първенството ни в този спорт е трагично. Не става само с "легионерите", трябва и качество отвътре.
В най - тежкия поток сме, групата всички знаем каква е... Момчетата се стараят, не мисля, че трябва да бъдат упреквани за загубата днес. Или може би двамата Братоеви само, но другите направиха това, което можеха.
Никога не съм харесвал близнаците. Много са недисциплинирани, неуважителни към съперника. Това рано или късно се връща.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Волейбол”