Световна Лига 2012 - Равносметката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Световна Лига 2012 - Равносметката

Мнениеот sandi74 » 08 юли 2012 15:13

grasiani написа:Някой ако си е мислел че ще играем финал или че ще станем първи,или гледа отскоро националният ни отбор или е прекалено голям оптимист.Да винаги сме имали добър отбор,с много ярки имена в него,но не сме тим за големи мачове.Все малко не ни е достигало да се наредим до световните сили във волейбола.Тук спортисти, деятели,журналисти,фенове налагат една фалшива реалност,едва ли не винаги сме готови за 1-то място,което както се оказва няма нищо общо с действителността.Вече си мисля дали ще бъдем начело със Стойчев,Стоев,Пранди,Найденов няма кой знае какво значение,дори и да играеха Казийски ,Жеков или някое друго име резултата щеше да е същият,просто потенциала и възможностите ни са такива които стигат винаги най много за 3 място.Так че да бъдем реалисти и не искаме от нашия волейболен отбор невъзможни неща,така по добре ще приемаме загубите не с такива драми.

Абсолютно.Просто винаги сме добър или много добър отбор но нищо повече.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 юли 2012 15:36

Участието на полуфинал на СЛ само по себе си е безспорен успех за бг волейбола.Факт е,че с Радо Стойчев никога нямаше да играем полуфинал.От Стойчев по-голяма мижитурка и върти опашка изключително тръдно ще се намери.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 08 юли 2012 15:39

za nas e toj religiq написа:Не са поставяли ултиматум , кратко и категорично заявиха при какви условия ще продължат да играят за отбора ! Постъпката им е съвсем нормална . След като дебелокожите управници на волейбола ни , не искат да правят промени и искат да се играе по тези правила , логично е тези които не им харесват да не играят по тях! Ти ако си подписал трудов договор с определени условия и от тях почти нищо не е изпълнено , после те уволнят защото си некадърник преди този договор да е изтекъл , после те молят да се върнеш на работа и през това време говорят че всичко което казваш е лъжа ! Ще продължиш ли да ближеш гъза на работодателя ти ? Или ще изчакаш да си довършиш работата , да си вземеш бонусите и .... тогава да роптаеш ? А защо със същите думи не се обръщаш към господин Лазарофф ? Всички сте съгласни че федерацията е виновна но никой не обвинява тях , лошите са ви Матей и Радо :?:[

За мен действията на Стойчев и Ко , са последствия от действията не федерацията , за това няма как да ги сложиш под един знаменател ! Има виновник за действията им и това е единствено ФЕДЕРАЦИЯТА :!: Отговори и на въпроса ми над подчертаното :!:

Съгласен съм, че едното е следствие от другото, но пък и двете заедно са причина за слабото ни представяне в турнира. Именно затова ги поставих под общ знаменател, както и защото смятам, че и двете страни поставиха своите си интереси (Лазаров - да запази кокала, а Стойчев и Казийски - да се противопоставят на федерацията) над тези на националния отбор.
Колкото до въпросът ти - както казах и одеве - Стойчев, Казийски и останалите засегнати имат право да недоволстват. Признавам, че Стойчев трябва да се защити от некоректното поведение на работодателя му. Но не одобрявам начинът, по който стана това и последствията, които предизвика този конфликт, поне засега.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 юли 2012 15:52

L_Messi написа:
za nas e toj religiq написа:Не са поставяли ултиматум , кратко и категорично заявиха при какви условия ще продължат да играят за отбора ! Постъпката им е съвсем нормална . След като дебелокожите управници на волейбола ни , не искат да правят промени и искат да се играе по тези правила , логично е тези които не им харесват да не играят по тях! Ти ако си подписал трудов договор с определени условия и от тях почти нищо не е изпълнено , после те уволнят защото си некадърник преди този договор да е изтекъл , после те молят да се върнеш на работа и през това време говорят че всичко което казваш е лъжа ! Ще продължиш ли да ближеш гъза на работодателя ти ? Или ще изчакаш да си довършиш работата , да си вземеш бонусите и .... тогава да роптаеш ? А защо със същите думи не се обръщаш към господин Лазарофф ? Всички сте съгласни че федерацията е виновна но никой не обвинява тях , лошите са ви Матей и Радо :?:[

За мен действията на Стойчев и Ко , са последствия от действията не федерацията , за това няма как да ги сложиш под един знаменател ! Има виновник за действията им и това е единствено ФЕДЕРАЦИЯТА :!: Отговори и на въпроса ми над подчертаното :!:

Съгласен съм, че едното е следствие от другото, но пък и двете заедно са причина за слабото ни представяне в турнира. Именно затова ги поставих под общ знаменател, както и защото смятам, че и двете страни поставиха своите си интереси (Лазаров - да запази кокала, а Стойчев и Казийски - да се противопоставят на федерацията) над тези на националния отбор.
Колкото до въпросът ти - както казах и одеве - Стойчев, Казийски и останалите засегнати имат право да недоволстват. Признавам, че Стойчев трябва да се защити от некоректното поведение на работодателя му. Но не одобрявам начинът, по който стана това и последствията, които предизвика този конфликт, поне засега.

Аз не виждам интереси в това да НЕ играеш и работиш за родината си ! Правиш го защото си принуден , и ако не си мижатурка ще си траеш - но те не са ! Обратно интереса е за тези които са във властта и по никакъв начин не искат да изтърват кокала ! Така че пак се разграничават едните от другите ! Да има последици за отбора , но те по никакъв начин не са предизвикани от играчи и треньор , а от ръководството им !

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 08 юли 2012 16:07

za nas e toj religiq написа:
L_Messi написа:

Аз не виждам интереси в това да НЕ играеш и работиш за родината си ! Правиш го защото си принуден , и ако не си мижатурка ще си траеш - но те не са ! Обратно интереса е за тези които са във властта и по никакъв начин не искат да изтърват кокала ! Така че пак се разграничават едните от другите ! Да има последици за отбора , но те по никакъв начин не са предизвикани от играчи и треньор , а от ръководството им !

Точно,кратко,ясно.
Баткоff вън

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 юли 2012 16:21

L_Messi написа:Равносметката е, че Майка България беше предадена по най-долния начин от Стойчев, Матей и Жеков от една страна, както и от кликата около Данчо Лазаров. И двете страни поставиха личните си интереси над тези на българския волейбол и българския народ като цяло!

Говориш абсолютни глупости ! Прочети горния ми пост и се замисли ! Тези хора не искат ли да са на финал в лигата ? Не искат ли да са с медал от олимпиада ? За какви лични интереси ми говориш ? Да си жертваш , името , труда и мечтите е "интереси" така ли ? Сигурно за тях е по важно да създават интриги и такива като теб да ги плюят , от колкото да сбъдват мечтите си :?: Аман от коментатори като теб !

Според мен пък горния колега е прав. И аз точно това усетих. Една година чакам тази лига, за да видя как нашия отбор се бори с най-добрите. Лазаров не е от вчера във Федерацията. Сега ли трябваше да се показват принципи? Преди 1 година Лазаров и кликата му други хора ли бяха? Кой всъщност беше наказан? Феновете и съоборниците им, които излязоха на полето за България, а не за Лазаров, Стойчев или Найденов. Лазаров има кой да го съди (дано го опандизят). Само че домакинството ни мина. Ако някога пак сме домакини най-вероятно никой от отбора няма да е на терена. Както и да е, кой каквото направил си носи последствията

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 юли 2012 16:24

И като не искат да са в отбора ние какво да правим, да ходим да им целуваме г..а.Който иска и има желание ще ходи на ОИ който не иска ще си стои в къщи.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 08 юли 2012 16:39

ros написа:
L_Messi написа:
za nas e toj religiq написа:Честа на България е когато се отстояват истината и принципите , а не точно обратно , въпреки тях :!:

Аз съм "За" "истината", която Стойчев и Матей отстояват, но не и по този ултимативен начин, който гласи следното: "или направете, каквото искаме, или ние си тръгваме и оставяме момчетата да си трошат главите", и който ощетява отбора и любителите на този спорт у нас.
Да ви имам и принципите, то това си е чист рекет, бе, хора.

Рекет, приятелю е да вземеш нещо лично от някого. От кога федерацията е частна собственост?

Съгласен съм с твърдението, че поведението на Стойчев, Матей и Андрей си е вид рекет. Взеха нещо лично от някого, и то не от един, а от много хора. Взеха ни волейболния празник, който можеше да имаме, ако бяха останали в отбора изброените господа. Причините за напускането им, каквито и да са, не ги оправдават. Както правилно посочи малтретирания, не ни интересува кой пере екипите.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 08 юли 2012 16:43

1982 написа:Аз пак питам - след олимпиадата в Пекин, когато се изгавриха с отбора и Пламен, къде бяхте, защо не застанахте срещу БФВ ??? Защо никой не потърси отговорност от виновните ??
И сега толко` ще направите нещо след олимпиадата, само си пишете наизуст.

Защото не знам за какъв скандал в Пекин говориш. Слуховете, които се пускат, нищо не означават. Защо Пламен не излезе да каже какво е станало?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 юли 2012 16:50

drvasko98 написа:
L_Messi написа:Равносметката е, че Майка България беше предадена по най-долния начин от Стойчев, Матей и Жеков от една страна, както и от кликата около Данчо Лазаров. И двете страни поставиха личните си интереси над тези на българския волейбол и българския народ като цяло!

Говориш абсолютни глупости ! Прочети горния ми пост и се замисли ! Тези хора не искат ли да са на финал в лигата ? Не искат ли да са с медал от олимпиада ? За какви лични интереси ми говориш ? Да си жертваш , името , труда и мечтите е "интереси" така ли ? Сигурно за тях е по важно да създават интриги и такива като теб да ги плюят , от колкото да сбъдват мечтите си :?: Аман от коментатори като теб !

Според мен пък горния колега е прав. И аз точно това усетих. Една година чакам тази лига, за да видя как нашия отбор се бори с най-добрите. Лазаров не е от вчера във Федерацията. Сега ли трябваше да се показват принципи? Преди 1 година Лазаров и кликата му други хора ли бяха? Кой всъщност беше наказан? Феновете и съоборниците им, които излязоха на полето за България, а не за Лазаров, Стойчев или Найденов. Лазаров има кой да го съди (дано го опандизят). Само че домакинството ни мина. Ако някога пак сме домакини най-вероятно никой от отбора няма да е на терена. Както и да е, кой каквото направил си носи последствията

А кога бе дявол да го вземе ?Доволен ли беше когато извадиха Пламен КАПИТАНА на от отбора във Пекин ?Тогава това не се ли отрази на отбора и представянето му ? Защо тогава не обвинявахте федерацията ? Кой го извади , и тогава имаше недоволство и искане за смяна ! И кой ги подкрепи ? Пошумя се малко и се захвана старата песен !Кой е на власт отново , и кой тайничко си гласува мандат до другите олимпийски игри ? Ако и сега си бяха премълчали като нищо още 20 години ще сме в поза партер ! Ама теб кво те засяга , важното е медали да има ! За да постигнеш промяна се искат "топки" както е модерно напоследък да се казва ! А определено Стойчев и Казийски ги имат , за това и ги подкрепям :!: Ако се чудиш защо не ги подкрепиха всички , има обяснение , малко по на горе имам и за това коментар , който всички разбиращи от играта добре знаят !

Върни се в “Волейбол”