Нарочно ли сложиха скъпи билети за мачовете на България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fraport
Контакти:

Re: Нарочно ли сложиха скъпи билети за мачовете на България?

Мнениеот fraport » 31 май 2011 00:00

ЕХХХХХХХХХХ ГОЛЕМИ СОФИЯНЦИ ГОЛЯМО НЕЩО ..... САМО НЕ ЗНАМ ЗАЩО КАТО ДОЙДЕ ПЕТЪК ИЛИ НЯКОЙ ПРАЗНИК СОФИЯ СЕ ИЗПРАЗВА ТАКА ..... КЪДЕ ЛИ ОТИВАТ ТЕЗИ ХОРА С КУФАРИ ЧАКАЩИ ПРЕД ВЛАКА ИЛИ РЕЙСА С ТАБЕЛА - ЧЕРВЕН БРЯГ , ВРАЦА , БОБОВДОЛ , МИКРЕВО И Т.Н ......СИГУРНО НА ЕКСКУРЗИЯ ......ОБИЧАТ СЕЛДКИЯ ТУРИЗЪМ ХОРАТА :lol:

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 31 май 2011 00:02

fraport написа:* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот Gonzi_407 на 30 Май 2011 22:50
Не ми отговори завиват ли те още в детската стая? Или съм се обАркал???? Първо се научи да пишеш на български, след това ми се прави на гражданин, че неграмотността ти е като за делиормански варненец!

...............ДА ЗАВИВАТ МЕ ВСЯКА ВЕЧЕР ХУБАВИ ДЕВОЙКИ А НЕ ПРЪЧОВЕТЕ С КОИТО ЖИВЕЯ НА КВАРТИРКАТА В ЛЮЛИН .......... ТИ МОМЧЕ ЯВНО СИ ИМАЛ ДВОЙКА ПО ГЕОГРАФИЯ .....АКО НЕ ЗНАЕШ ДЕЛИОРМАНА Е ОКОЛО РАЗГРАД - ТЪРГОВИЩЕ КОЕТО НЕ Е ВАРНА ПРИЯТЕЛ !!!!!! ..... НО ТОВА НЕ ЗНАМ ДАЛИ И ТВОЯТ УЧИТЕЛ В СЕЛОТО ОТ КЪДЕТО СИ ИЗЛЯЗАЛ ГО ЗНАЕ ......

Явно си бил някога на екскурзия във Варна... основните варненци са предимно помаци от Шуменско, разградско, добричко... така че "приятел" не ми говори за география. Щом мама още те завива тегли и една цунка и си лягай!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 31 май 2011 00:04

fraport написа:ЕХХХХХХХХХХ ГОЛЕМИ СОФИЯНЦИ ГОЛЯМО НЕЩО ..... САМО НЕ ЗНАМ ЗАЩО КАТО ДОЙДЕ ПЕТЪК ИЛИ НЯКОЙ ПРАЗНИК СОФИЯ СЕ ИЗПРАЗВА ТАКА ..... КЪДЕ ЛИ ОТИВАТ ТЕЗИ ХОРА С КУФАРИ ЧАКАЩИ ПРЕД ВЛАКА ИЛИ РЕЙСА С ТАБЕЛА - ЧЕРВЕН БРЯГ , ВРАЦА , БОБОВДОЛ , МИКРЕВО И Т.Н ......СИГУРНО НА ЕКСКУРЗИЯ ......ОБИЧАТ СЕЛДКИЯ ТУРИЗЪМ ХОРАТА :lol:

Тръгват да си харчат големите заплати ;), а не да се оплакват по форумите! Би ли разшифровал "селдкия"? Спора се изкриви, но колко и да си ревете волейбола идва в София, мъка не мъка както казваш това е съдбата на селата да бъдат напускани....
Аз неще го предада,
за нищо на света,

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 31 май 2011 00:05

:lol: ЕЙЙЙ СЕЛЯЦИ В ПОВЕЧЕ , ИЗВИНЕТО СОФИЯНЦИ В ПОВЕЧЕ ВИЖТЕ ТОВА
http://stara-sofia.com/sledosvizgledi.html - СОФИЯ НАСЕЛЕНИЕ МАЛКО ПРЕДИ ОСВОБОЖДЕНИЕТО 5000 ДУШИ - БЕЗ КАНАЛИЗАЦИЯ :lol: ОЛЕЛЕ И ТОВА Е НАШАТА СТОЛИЦА

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 31 май 2011 00:09

* Докладвай
* Отговори с цитат

Мнениеот Gonzi_407 на 30 Май 2011 23:04

fraport написа:ЕХХХХХХХХХХ ГОЛЕМИ СОФИЯНЦИ ГОЛЯМО НЕЩО ..... САМО НЕ ЗНАМ ЗАЩО КАТО ДОЙДЕ ПЕТЪК ИЛИ НЯКОЙ ПРАЗНИК СОФИЯ СЕ ИЗПРАЗВА ТАКА ..... КЪДЕ ЛИ ОТИВАТ ТЕЗИ ХОРА С КУФАРИ ЧАКАЩИ ПРЕД ВЛАКА ИЛИ РЕЙСА С ТАБЕЛА - ЧЕРВЕН БРЯГ , ВРАЦА , БОБОВДОЛ , МИКРЕВО И Т.Н ......СИГУРНО НА ЕКСКУРЗИЯ ......ОБИЧАТ СЕЛДКИЯ ТУРИЗЪМ ХОРАТА :lol:

Тръгват да си харчат големите заплати ;), а не да се оплакват по форумите! Би ли разшифровал "селдкия"? Спора се изкриви, но колко и да си ревете волейбола идва в София, мъка не мъка както казваш това е съдбата на селата да бъдат напускани....

...................... :lol: ЗАТОВА ЛИ ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ ВИ НАПУСНАХА ПРЕДИ 11 ГОДИНИ , ТОЧНАТА ДУМА Е НАПУСНАХА ПРИЯТЕЛ ....1000 ДУШИ ПУБЛИКА В 1 МИЛИОН ГРАД .....
...............А ЗА ТАМ ОТ КЪДЕТО СИ НЕ ТИ ТРЯБВА ГОЛЯМА ЗАПЛАТА ..........НЯМА КЪДЕ ДА Я ИЗХАРЧИХ ....ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ДА СИ ОТДЕЛИШ НЯКОЙ ЛЕВ ЗА СЛЕДВАЩИЯТ НАЕМ , ЧЕ ДА НЕ ИДВА ТАТИ ДА ТЕ ПРИБИРА С ГОЛФА С ВСИЧКИТЕ ТИ '' ОРИГИНАЛНИ ДРЕХИ '' НАКУПЕНИ ОТ ИЛИЯНЦИ

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 31 май 2011 00:11

* Докладвай
* Отговори с цитат

Мнениеот Gonzi_407 на 30 Май 2011 23:02

fraport написа:* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот Gonzi_407 на 30 Май 2011 22:50
Не ми отговори завиват ли те още в детската стая? Или съм се обАркал???? Първо се научи да пишеш на български, след това ми се прави на гражданин, че неграмотността ти е като за делиормански варненец!

...............ДА ЗАВИВАТ МЕ ВСЯКА ВЕЧЕР ХУБАВИ ДЕВОЙКИ А НЕ ПРЪЧОВЕТЕ С КОИТО ЖИВЕЯ НА КВАРТИРКАТА В ЛЮЛИН .......... ТИ МОМЧЕ ЯВНО СИ ИМАЛ ДВОЙКА ПО ГЕОГРАФИЯ .....АКО НЕ ЗНАЕШ ДЕЛИОРМАНА Е ОКОЛО РАЗГРАД - ТЪРГОВИЩЕ КОЕТО НЕ Е ВАРНА ПРИЯТЕЛ !!!!!! ..... НО ТОВА НЕ ЗНАМ ДАЛИ И ТВОЯТ УЧИТЕЛ В СЕЛОТО ОТ КЪДЕТО СИ ИЗЛЯЗАЛ ГО ЗНАЕ ......

Явно си бил някога на екскурзия във Варна... основните варненци са предимно помаци от Шуменско, разградско, добричко... така че "приятел" не ми говори за география. Щом мама още те завива тегли и една цунка и си лягай!

ТОВА ЗА КОЕТО МИ ГОВОРИШ СЕ НАРИЧА ДЕМОГРАФИЯ !!!! А НЕ ГЕОГРАФИЯ :roll:

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 31 май 2011 00:16

Явно си много просто момче - в българския език глагола се съгласува по род и число с местоимението(записвай за тези уроци се плаща;) - "да я изхарчиШ", а "не да я изхачиХ"! Вече се убедих, че си пълен разградски селяндур описващ мизерното си съществуване (деленето на разходи за живот- квартира, ток и т.н.) търсейки сродни души за допълнително намаляване на режийните!
Последна промяна от Gonzi_407 на 31 май 2011 00:20, променено общо 1 път.
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 31 май 2011 00:19

ТОВА ЗА КОЕТО МИ ГОВОРИШ СЕ НАРИЧА ДЕМОГРАФИЯ !!!! А НЕ ГЕОГРАФИЯ :roll:[/quote]

Ами тогава сам си отговаряш защо София е била 5 хил., а сега е около 2 мил. Защо тръгват за споменатите села и паланки и т.н.
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 31 май 2011 00:22

Както е тръгнало Варна ще стане предградие на София.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 31 май 2011 00:27

* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот Gonzi_407 на 30 Май 2011 23:19
ТОВА ЗА КОЕТО МИ ГОВОРИШ СЕ НАРИЧА ДЕМОГРАФИЯ !!!! А НЕ ГЕОГРАФИЯ :roll:[/quote]

Ами тогава сам си отговаряш защо София е била 5 хил., а сега е около 2 мил. Защо тръгват за споменатите села и паланки и т.н.

ИСКАШ ЛИ ДА ТИ КАЖА ЗАЩО ? ....ЗАЩОТО ИЗБИВАНЕТО НА КОМПЛЕКСИТЕ НА ТАКИВА КАТО ТЕБ ДА СЕ НАРИЧАТ СТОЛИЧАНИ ГИ КАРА ДА ЗАБРАВЯТ ОТ КЪДЕ СА ИЗЛЕЗЛИ ....ПРИЗНАЙ СИ НЕ Е СРАМНО ИМА МНОГО ТАКИВА ХОРА .ТИ СИ ДОСТИГНАЛ СВОЯ ВРЪХ - ПРЕСЕЛИЛ СИ СЕ В СОФИЯ . БРАВО ! НО ДО ТАМ НАЙ-МНОГО ДА СЕ НАБЪЛБУЧИШ С НЯКОЙ КРЕДИТ ЗА 40 ГОДИНИ ДА ИЗПЛАЩАШ БОКСОНИЕРА В ЛЮЛИН ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ И ЕДИНСТВЕНАТА ТИ ГЛЕДКА ДА Е СЪСЕДИТЕ ТИ , ТАКИВА КАТО ТЕБ ,ЧИЯТО МЕЧТА СЕ Е СБЪДНАЛА :lol: А СЪБОТА И НЕДЕЛЯ КОГАТО ПОЧИВАШ ДА ОБИКАЛЯШ МОЛА И ДА ПИЙНЕШ НЯКОЕ КАФЕНЦЕ . ПРИЯТЕЛ АКО СИ ИЗЛИЗЗАЛ В ЧУЖБИНА И СИ ХОДИЛ В НЯКОЙ ГОЛЯМ ГРАД ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОЛКО СМЕШНА Е НАШАТА '' СТОЛИЦА '' ТОВА ТИ ГО КАЗВАМ СЪВСЕМ СЕРИОЗНО ! АЗ СЪМ ЖИВЯЛ В НАПОЛИ, НИЦА И МЮНХЕН , ТОВА СА РАДОВЕ А НЕ ХИЛЯДИТЕ ПАНЕЛКИ В СОФИЙСКОТО ВИ ПОЛЕ

Върни се в “Волейбол”