Олимпийската квалификация в София (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Олимпийската квалификация в София (официална тема)

Мнениеот Пловдивчанинът » 11 май 2012 11:26

mistreated написа:
Пловдивчанинът написа:Италианците са с най-добрите си играчи и за момента са доста зле и абсолютно нищо не показват по-добре на финала да ги срещнем и без това са ни абонати :lol: .

Със сигурност няма да срещнем тях на полуфинала. Аз съм убеден, че Радо ще избере Германия, защото го е страх от италианците.
Вчера и двата отбора не показаха нищо, освен сервис. Епизодични изяви на Грьоцер и Зайцев, нищо съществено. Бари е готов да осере всяко посрещане на флот сервис. Немците пък играят с много сила и без грам акъл на мрежата.
А бе мисля, че не би трябвало да се плашим от подобна игра на съперниците. Трябва да имат луд ден на начален удар, за да ни победят. Поне такова е моето мнение.

Бари от най-доброто либеро в Европа тоя сезон толкова му паднало нивото още в мачовете с Мачерата игра трагично, а срещу Финландия първия мач сигурно и 15% посрещане нямаше.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 май 2012 11:30

Пловдивчанинът написа:Бари от най-доброто либеро в Европа тоя сезон толкова му паднало нивото още в мачовете с Мачерата игра трагично, а срещу Финландия първия мач сигурно и 15% посрещане нямаше.

Срещу Финландия - 50% позитивно, 26% перфектно
Срещу Германия - 43% позитивно, 22% перфектно.

За либеро тия проценти са просто трагични.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2012 11:44

На мен лично, и двата мача преди нашия ще са ми интересни.
Мисля си, че словенците ще озорят сърбите ... Особено като вземем напредвид, че двата народа меко-казано, хич не се понасят.

Иначе Италия и Словакия ще направят здрав двубой. :?
Словакия са с актив: 1/1 и 3 т.( 0-3 срещу немците и 3-1 срещу фините ... ) ... А Италия- 2/0 и 5 т.( 3-2 срещу фините и 3-0 срещу немците ) ... Тоест, ако случайно централно-европейците бият така, че вземат 3 т. ще съберат 6 т. :lol:

Според мен, не е невъзможно ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 май 2012 12:10

Днеска има интересни мачове. Ще видим развръзките в групите. Мисля да ходя и на 3-те мача в залата :) Разбира се ,най-важно е довечера да си бием испанците. Почти съм сигурен ,че ще срещнем Германия на полуфинал. Другият сблъсък очаквам да е Италия - Сърбия ;)
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2012 17:40

Познах, че словенците ще вгорчат поне малко живота на сРъбите ... :lol: :mrgreen:
Жалко, че нямаха още малко възможности да вкарат мача в тайбрек.
Това щеше да е доста интересно ... Най вече в контекста на мачът ни тази вечер с Испания. :twisted:

Иначе словаци и италианци се захапаха още от самото начало ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 май 2012 11:50

Днес ще разберем кои ще са финалистите на турнира. Очаквам довечера победа за нашите срещу Германия и успех на Италия над Сърбия. Финал България - Италия ще е много интересен ,но и адски труден.
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2012 12:02

Абе италианците малко на магия се промъкват ...
Къде с тайбреци, къде им играят с резервите ...
Вчера срещнаха и една изморена Словакия, която по-малко от 24 ч. преди това играха 2 часа срещу фините ...
Докато самата Италия биеха без да се напрягат резервите на немците.

Така че, аз лично очаквам да хвърлим голям бой на жабарите, ако се класираме разбира се, ние и те. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 12 май 2012 12:52

THE G.A.M.E написа:Абе италианците малко на магия се промъкват ...
Къде с тайбреци, къде им играят с резервите ...
Вчера срещнаха и една изморена Словакия, която по-малко от 24 ч. преди това играха 2 часа срещу фините ...
Докато самата Италия биеха без да се напрягат резервите на немците.

Така че, аз лично очаквам да хвърлим голям бой на жабарите, ако се класираме разбира се, ние и те. ;)

Има и друг момент доста от италианците вече са на сериозни годинки повечето 30+, но определено не са за подценяване ще видим днес какво ще направят, но ако нашите продължават с добрите си игри ще се класираме. Пък и Германия и Италия ще са домакини на следващите квалификации за Олимпиадата след 1 месец да си ги спечелят и да се класират като толкова искат да играят на Олимпиадата :lol: .

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 май 2012 13:02

Пловдивчанинът написа:Има и друг момент доста от италианците вече са на сериозни годинки повечето 30+, но определено не са за подценяване ще видим днес какво ще направят, но ако нашите продължават с добрите си игри ще се класираме. Пък и Германия и Италия ще са домакини на следващите квалификации за Олимпиадата след 1 месец да си ги спечелят и да се класират като толкова искат да играят на Олимпиадата :lol: .

Колкото и слаби да са сърбите на тези квалификации, аз очаквам да победят днес. Флот сервисът, който изпълняват почти всичките им играчи ще затрудни максимално италианците, особено Бари. Вярвам и че това е по-добрият вариант за нас, защото Италия може да ни затрудни повече от Сърбия към този момент. Най-важното обаче е ние да си свършим работата с немците.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 12 май 2012 23:00

В края на краищата се получи това което се и очакваше. Загубихме от Германия , а с това и квалификацията.Малко след 15' та точка в третия геим се получи нещо , да го нарека секване и нещата тръгнаха назад.Не е за първи път , то е хронично. Четвъртият геим го изиграхме като на селски турнир. Нямаше играч от германците , които да не е изпотен. От нашите нямаше играч , които да е изпотен.

Върни се в “Волейбол”