СЛ: България - Аржентина 2-ри мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Re: СЛ: България - Аржентина 2-ри мач

Мнениеот Niksh0 » 23 юни 2013 22:44

И заради тези грешки на съдията да отпишем победата ли? А в многото повече случаи, когато нас са ни порязвали е било нормално ли? Както се казва всичко се връща. И аз не искам да печелим със съдийска подкрепа, но това няма да ме спре да се радвам на важната победа. ;)
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2013 22:46

shotgun blues написа:
we are the champions написа:Шотгънче,този гейм е за тебе пиле :*

мерси 8-) мачкат 8-)
и аз съм селянин ,защото ? А да ....не ми харесваш коментарите в които няма нищо лично спрямо теб..като обиди и т.н и затова съм селянин :lol: какво да кажа за теб и някои пичове като UNBEATABLE ,които постоянно говорите срещу мен,като споменатия даже неможе да ми понесе коментарите (които нямат нищо лично спрямо него....а са свързани с футбола.....) и даже вече не ми ги чете като ме е сложил във врагове.. :lol: цесекарите и левскарите се псуват тука цял ден,но пак си продължават да си пишат и четат коментарите,а нашия пич ,неможе да понесе моите ,защото не е съгласен с мненията ми за Реал Мадрид :lol: :lol:
много раними души ,много нещо :(

като се замисля, аз също не те харесвам. Коментарите ти за ЦСКА не ме кефят, обаче "селянин" няма да те нарека. По-скоро не си човек, който живее в града, а на такива хора как им викат.......нямам си и на идея....

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 юни 2013 22:47

Niksh0 написа:И заради тези грешки на съдията да отпишем победата ли? А в многото повече случаи, когато нас са ни порязвали е било нормално ли? Както се казва всичко се връща. И аз не искам да печелим със съдийска подкрепа, но това няма да ме спре да се радвам на важната победа. ;)

Ако мнението ти е към мен,ще ти кажа,че не е въпросът да върнем победата,а да приемем,че такива победи,не бива да ни радват особено..Мисля,че просто за разбиране...

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 23 юни 2013 22:55

Хубавото е че Полша пак загуби. Вече на 90% са извън играта. Борбата за 2-ро място ще е между нас и САЩ ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 23 юни 2013 23:16

dunavfc написа:Абе момче,какво ми пука,какво е казал Константивно или,който и да е било,даже не съм им гледал изявите,вярвам на очите си...Що сме такива мърши като хора и за нас,монетата никога няма две страни ? Ако беше 24-25 за България и съдията ни отнеме гейм сет точката и после Аржентина би беше взела гейма,нямаше ли веднага да се направи тема за съдийството и да се кълне до 9-то коляно ? Позора е огромен и изобщо не ми пука,кой какво бил казал или мислил...

Пак те питам, кое е позорното? Позор може да има, когато сам извършиш действие, което да доведе до дадени последици. Ние какво сме виновни как е свирил съдията. А и дори и да беше станало 2-2, каква е гаранцията, че пак нямаше да спечелим мача? И да, ще се радваме, тъй като отборът показа характер и ЗАСЛУЖЕНО победи.
А дали някой е щял да кълне при обратната ситуация е въпрос на ценности и гледна точка. Който не е приел, че съдиите са част от спорта, то ясно що за фен е!
И последен въпрос. Доказано ли е под някаква форма, че грешките са умишлени? И двете ситуации са толкова тънки (дали топката докосва или не конкретен играч), че дори на забавено повторение едва се вижда. Какво остава в реално време, когато в залата е невъобразим шум и движение и ситуацията е за части от секундата?!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 юни 2013 23:33

ZinedineZidane написа:
dunavfc написа:Абе момче,какво ми пука,какво е казал Константивно или,който и да е било,даже не съм им гледал изявите,вярвам на очите си...Що сме такива мърши като хора и за нас,монетата никога няма две страни ? Ако беше 24-25 за България и съдията ни отнеме гейм сет точката и после Аржентина би беше взела гейма,нямаше ли веднага да се направи тема за съдийството и да се кълне до 9-то коляно ? Позора е огромен и изобщо не ми пука,кой какво бил казал или мислил...

Пак те питам, кое е позорното? Позор може да има, когато сам извършиш действие, което да доведе до дадени последици. Ние какво сме виновни как е свирил съдията. А и дори и да беше станало 2-2, каква е гаранцията, че пак нямаше да спечелим мача? И да, ще се радваме, тъй като отборът показа характер и ЗАСЛУЖЕНО победи.
А дали някой е щял да кълне при обратната ситуация е въпрос на ценности и гледна точка. Който не е приел, че съдиите са част от спорта, то ясно що за фен е!
И последен въпрос. Доказано ли е под някаква форма, че грешките са умишлени? И двете ситуации са толкова тънки (дали топката докосва или не конкретен играч), че дори на забавено повторение едва се вижда. Какво остава в реално време, когато в залата е невъобразим шум и движение и ситуацията е за части от секундата?!

При 2-2,не вземаме ли 1 точка по-малко или бъркам ? Ако не бъркам,това може да окаже,влияние на по-късен етап и някой отбор да го духа.
И аз пак ще питам,ако ние бяхме на мястото на Аржентина,ти какво щеше да кажеш по въпроса ? Аре само не ме лъжи,че нямаше да кажеш и дума за съдията...По форумите щеше да има теми за съдийството,но щом е за нас,няма проблеми,видиш ли,как преди ни били ощетявали..

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 23 юни 2013 23:36

ZinedineZidane написа:

+1

Колегата от Дунав, явно наистина не е гледал десетките мачове когато са ни рязали главата направо. Винаги съм смятал, че рано или късно ще се възстанови баланса и днес съдиите си изкупиха 1/10 от грешките и ощетяванията в наша вреда!
Това днес не е срамно, защото това, че Аржентинците са супер идиоти и можеха да затворят 4-тия гейм много лесно къде, къде по- рано. Моята представа за срамно е класирането на Франция за миналото световно, ако не се лъжа, когато Тиери Анри поведе с ръка, подаде на Галас и франсетата се класираха въпреки, че Ирландия ги смачкаха.
Днес ние заслужавахме повече победата и дори да се беше стигнало до тай брек, пак щяхме да ги бием!
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 юни 2013 23:44

Ценностната ви система е силно сбъркана,ако вашият аргумент е -"Нас са ни рязали,да ги режат сега и тях" В живота,морала и достойнството са много важни добродетели,ако не ги притежавате,е нормално и в дискусиите помежду ни да се разминаваме...

Ще се намери ли някой да ми отговори,ако ние бяхме на мястото на Аржентина,как щяхме да реагираме ?
Последна промяна от dunavfc на 23 юни 2013 23:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 23 юни 2013 23:45

Зидан стига храни трола, за да спре да пише. Не коментирате мача, ами се занимавате с тоя платения, дето не му пука за волейбол, но се прави на интересен.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 юни 2013 23:47

Levskar_90 написа:Зидан стига храни трола, за да спре да пише. Не коментирате мача, ами се занимавате с тоя платения, дето не му пука за волейбол, но се прави на интересен.

Братле,казвам ти го добронамерено,дано се бъзикаш в размишленията си и просто да се правиш на шут,защото,ако наистина това,което пишеш е това и което мислиш,живота ти е обречен на мизерия и унижения...Ти да хвърляш към някого етикети,кой е трол и кой не,е върха на двуличието...А за платеният е толкова изтъркано и банално,че просто ми е жал за вас,наистина се надявам просто да се в ролята си на шутове.

Върни се в “Волейбол”