СЛ: България - Аржентина 2-ри мач
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЛ: България - Аржентина 2-ри мач
И заради тези грешки на съдията да отпишем победата ли? А в многото повече случаи, когато нас са ни порязвали е било нормално ли? Както се казва всичко се връща. И аз не искам да печелим със съдийска подкрепа, но това няма да ме спре да се радвам на важната победа. 
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
shotgun blues написа:we are the champions написа:Шотгънче,този гейм е за тебе пиле :*
мерсимачкат
![]()
и аз съм селянин ,защото ? А да ....не ми харесваш коментарите в които няма нищо лично спрямо теб..като обиди и т.н и затова съм селянинкакво да кажа за теб и някои пичове като UNBEATABLE ,които постоянно говорите срещу мен,като споменатия даже неможе да ми понесе коментарите (които нямат нищо лично спрямо него....а са свързани с футбола.....) и даже вече не ми ги чете като ме е сложил във врагове..
цесекарите и левскарите се псуват тука цял ден,но пак си продължават да си пишат и четат коментарите,а нашия пич ,неможе да понесе моите ,защото не е съгласен с мненията ми за Реал Мадрид
![]()
![]()
много раними души ,много нещо
като се замисля, аз също не те харесвам. Коментарите ти за ЦСКА не ме кефят, обаче "селянин" няма да те нарека. По-скоро не си човек, който живее в града, а на такива хора как им викат.......нямам си и на идея....
Niksh0 написа:И заради тези грешки на съдията да отпишем победата ли? А в многото повече случаи, когато нас са ни порязвали е било нормално ли? Както се казва всичко се връща. И аз не искам да печелим със съдийска подкрепа, но това няма да ме спре да се радвам на важната победа.
Ако мнението ти е към мен,ще ти кажа,че не е въпросът да върнем победата,а да приемем,че такива победи,не бива да ни радват особено..Мисля,че просто за разбиране...
- Levskar_90
Хубавото е че Полша пак загуби. Вече на 90% са извън играта. Борбата за 2-ро място ще е между нас и САЩ 
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- ZinedineZidane
- Контакти:
dunavfc написа:Абе момче,какво ми пука,какво е казал Константивно или,който и да е било,даже не съм им гледал изявите,вярвам на очите си...Що сме такива мърши като хора и за нас,монетата никога няма две страни ? Ако беше 24-25 за България и съдията ни отнеме гейм сет точката и после Аржентина би беше взела гейма,нямаше ли веднага да се направи тема за съдийството и да се кълне до 9-то коляно ? Позора е огромен и изобщо не ми пука,кой какво бил казал или мислил...
Пак те питам, кое е позорното? Позор може да има, когато сам извършиш действие, което да доведе до дадени последици. Ние какво сме виновни как е свирил съдията. А и дори и да беше станало 2-2, каква е гаранцията, че пак нямаше да спечелим мача? И да, ще се радваме, тъй като отборът показа характер и ЗАСЛУЖЕНО победи.
А дали някой е щял да кълне при обратната ситуация е въпрос на ценности и гледна точка. Който не е приел, че съдиите са част от спорта, то ясно що за фен е!
И последен въпрос. Доказано ли е под някаква форма, че грешките са умишлени? И двете ситуации са толкова тънки (дали топката докосва или не конкретен играч), че дори на забавено повторение едва се вижда. Какво остава в реално време, когато в залата е невъобразим шум и движение и ситуацията е за части от секундата?!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:dunavfc написа:Абе момче,какво ми пука,какво е казал Константивно или,който и да е било,даже не съм им гледал изявите,вярвам на очите си...Що сме такива мърши като хора и за нас,монетата никога няма две страни ? Ако беше 24-25 за България и съдията ни отнеме гейм сет точката и после Аржентина би беше взела гейма,нямаше ли веднага да се направи тема за съдийството и да се кълне до 9-то коляно ? Позора е огромен и изобщо не ми пука,кой какво бил казал или мислил...
Пак те питам, кое е позорното? Позор може да има, когато сам извършиш действие, което да доведе до дадени последици. Ние какво сме виновни как е свирил съдията. А и дори и да беше станало 2-2, каква е гаранцията, че пак нямаше да спечелим мача? И да, ще се радваме, тъй като отборът показа характер и ЗАСЛУЖЕНО победи.
А дали някой е щял да кълне при обратната ситуация е въпрос на ценности и гледна точка. Който не е приел, че съдиите са част от спорта, то ясно що за фен е!
И последен въпрос. Доказано ли е под някаква форма, че грешките са умишлени? И двете ситуации са толкова тънки (дали топката докосва или не конкретен играч), че дори на забавено повторение едва се вижда. Какво остава в реално време, когато в залата е невъобразим шум и движение и ситуацията е за части от секундата?!
При 2-2,не вземаме ли 1 точка по-малко или бъркам ? Ако не бъркам,това може да окаже,влияние на по-късен етап и някой отбор да го духа.
И аз пак ще питам,ако ние бяхме на мястото на Аржентина,ти какво щеше да кажеш по въпроса ? Аре само не ме лъжи,че нямаше да кажеш и дума за съдията...По форумите щеше да има теми за съдийството,но щом е за нас,няма проблеми,видиш ли,как преди ни били ощетявали..
ZinedineZidane написа:dunavfc написа:Абе момче,какво ми пука,какво е казал Константивно или,който и да е било,даже не съм им гледал изявите,вярвам на очите си...Що сме такива мърши като хора и за нас,монетата никога няма две страни ? Ако беше 24-25 за България и съдията ни отнеме гейм сет точката и после Аржентина би беше взела гейма,нямаше ли веднага да се направи тема за съдийството и да се кълне до 9-то коляно ? Позора е огромен и изобщо не ми пука,кой какво бил казал или мислил...
+1
Колегата от Дунав, явно наистина не е гледал десетките мачове когато са ни рязали главата направо. Винаги съм смятал, че рано или късно ще се възстанови баланса и днес съдиите си изкупиха 1/10 от грешките и ощетяванията в наша вреда!
Това днес не е срамно, защото това, че Аржентинците са супер идиоти и можеха да затворят 4-тия гейм много лесно къде, къде по- рано. Моята представа за срамно е класирането на Франция за миналото световно, ако не се лъжа, когато Тиери Анри поведе с ръка, подаде на Галас и франсетата се класираха въпреки, че Ирландия ги смачкаха.
Днес ние заслужавахме повече победата и дори да се беше стигнало до тай брек, пак щяхме да ги бием!

Ценностната ви система е силно сбъркана,ако вашият аргумент е -"Нас са ни рязали,да ги режат сега и тях" В живота,морала и достойнството са много важни добродетели,ако не ги притежавате,е нормално и в дискусиите помежду ни да се разминаваме...
Ще се намери ли някой да ми отговори,ако ние бяхме на мястото на Аржентина,как щяхме да реагираме ?
Ще се намери ли някой да ми отговори,ако ние бяхме на мястото на Аржентина,как щяхме да реагираме ?
Последна промяна от dunavfc на 23 юни 2013 23:45, променено общо 1 път.
- Levskar_90
Зидан стига храни трола, за да спре да пише. Не коментирате мача, ами се занимавате с тоя платения, дето не му пука за волейбол, но се прави на интересен.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Levskar_90 написа:Зидан стига храни трола, за да спре да пише. Не коментирате мача, ами се занимавате с тоя платения, дето не му пука за волейбол, но се прави на интересен.
Братле,казвам ти го добронамерено,дано се бъзикаш в размишленията си и просто да се правиш на шут,защото,ако наистина това,което пишеш е това и което мислиш,живота ти е обречен на мизерия и унижения...Ти да хвърляш към някого етикети,кой е трол и кой не,е върха на двуличието...А за платеният е толкова изтъркано и банално,че просто ми е жал за вас,наистина се надявам просто да се в ролята си на шутове.