Ще бъдем ли с пълен отбор на Олимпиадата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MayDay
Контакти:

Re: Ще бъдем ли с пълен отбор на Олимпиадата?

Мнениеот MayDay » 06 юли 2012 10:22

И ето потвърждение на думите ми, че мишките дават заден ход :arrow:

Членът на Управителния съвет на волейболната федерация Любо Ганев определи като грешка уволнението на Радостин Стойчев. Легендата също така каза, че е готов да се извини на звездата Матей Казийски и се надява той да се завърне и да играе за България на Олимпиадата в Лондон.

"Може би сгрешихме с прибързаното уволнение на Стойчев. Това го отчитам като грешка, но е факт, че нямахме никакво време и трябваше бързо да вземем решение. Най-добре щеше да бъде, ако се бяхме събрали и всеки да изкаже мотивите си за неуспеха в първата олимпийска квалицикация, след която Радостин да бъде освободен от поста селекционер на националния отбор", каза Любо Ганев.

"За мен това, което се случва, е междуличностен конфликт. От Стойчев единственото, което сме искали, е да бъде треньор на отбора. Никой не оспорва успехите му. Точно затова бе взет националния. Освен това е много близък с Матей, заедно са всеки ден. Но щом иска да си тръгва, няма проблем. Забравили сме за него вече. Националният отбор е над всичко. На Матей лично съм му звънал десет пъти миналата седмица, но безуспешно. Готов съм да му се извиня. Той има място в състава за Олимпиадата", заяви още пред ТВ7 легендата.

Ганев каза също така, че основната цел пред родната волейболна федерация е да запази спокойствието в тима след сериозните скандали, които разтресоха волейбола.

"Мисля, че Найден се справя прекрасно в момента и това се вижда много ясно. Най-важното е момчетата в отбора да са спокойни", каза още членът на федерация.

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 06 юли 2012 10:59

http://www.dnevnik.bg/sport/2012/07/05/ ... ziiski_da/
А какво ще кажете за това?
Баткоff вън

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 06 юли 2012 11:50

1982 написа:Виж, ставаш банален вече. Аз нито се обиждам от тези тъпотии, които пишеш вече във всяка тема, нито нищо.

Факт е, че не можеш една смислена критика да напишеш срещу Радостин Стойчев. Цялата ти теза се гради около това, че той е ***** и олигофрен, защото като го уволниха и оплюха след това по медиите, не прие после да се върне и да се остави пак да го мачкат.

Правилно съм познал,че си за лечение,след като определяш критиките ми към Стойчев за несмислени.От хора с неговото поведение сме страдали и ще страдаме във всички сфери на живота.
А сега сериозно - иди да те прегледат медицински специалисти.За твое добро е.

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 06 юли 2012 15:20

Митьо, а ти прегледа ли се? :roll:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 15:23

На мен ми е чудно друго - Първанчо постоянно прави забележки, че обиждаме Данчо Лазаров с разни епитети (напълно неоснователно според него), обаче явно не му пречи, че Димитърчо във всеки свой пост нарича Стойчев я олигофрен, я п.тка, я некадърник, кръгла нула и какво ли още не. Нещо и тук някои хора имат двоен аршин.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 юли 2012 15:47

1982 написа:На мен ми е чудно друго - Първанчо постоянно прави забележки, че обиждаме Данчо Лазаров с разни епитети (напълно неоснователно според него), обаче явно не му пречи, че Димитърчо във всеки свой пост нарича Стойчев я олигофрен, я п.тка, я некадърник, кръгла нула и какво ли още не. Нещо и тук някои хора имат двоен аршин.

[offtopic]Мислиш ли, че ще ми стигне времето да водя разговори с всеки потребител тук поотделно? Освен това този потребител защитава тезата, която и аз защитавам и бе нормално след множеството квалификации по негов адрес в един момент и той да ви почне. Иначе да-мнението си ми е все същото-не харесвам лични нападки и обиди, които нямат нищо общо с волейбола. Така че ще се радвам тук разговорите да се водят в нормален тон и без обиди. Аз може да съм на мнение, че Радо не постъпи правилно и като добър човек, но никога няма да тръгна да му казвам олигофрен и подобни работи... И пак ще те призова-когато обсъждаш мен слагай нещата в оффтопик-хората са тук да четат за волейбол, а не дали Първанчо имал двоен аршин... ;)[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 06 юли 2012 19:43

Нали искаше доказателства бе, Първанка? Сега като ти давам доказателства не можеш да ги четеш имаш по-важна работа. Ама иначе се обиждаш и се правиш на много знаещ и коректен. Който има очи нека прочете :) Нека знаят всички кой е инж. Данчо. Да не ми се прави на някакъв патриот, родолюбец и волейболен радетел. Марш при Любка и дъщеря си! 68-годишен пергиш ненаиграл се!

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 11 юли 2012 07:08

Истината за ''страдалеца'' Стойчев:

1.При встъпване в длъжност като треньор на националите по излишното настояване на Стойчев е сменена фирмата-доставчик на екипите на нац.отбор.Избрана е без конкурс фирма,посочена от него,която се оказва по-късно,че има проблеми с качеството на своята продукция.Как мислите,дали Стойчев е взел и още взима комисионни от нея...
2.Почистването и изпирането на екипите стават във фирмата на Р.Стойчев на цени от 5 до 8 пъти по-високи от цените на сродните фирми.
3.Парите постъпващи от спонсори вкл.и от най-големия спонсор ''Доверие" - 50% ОТ ВСИЧКИ ПОСТЪПИЛИ ПАРИ ОТИВАТ ДИРЕКТНО В ДЖОБА НА ''СТРАДАЛЕЦА'' И ''БОРЕЦА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И ЗАКОННОСТ'' Радостин Стойчев, а останалите 50% са за федерацията,нац.отбор,за който той ''силно милее'' ,за развитието на детско-юношеския волейбол и за клубовете,членове на федерацията.

Предстоят още нелицеприятни са Стойчев факти.

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 12 юли 2012 14:40

от dimitar59 на 11 Юли 2012 06:08

1.При встъпване в длъжност като треньор на националите по излишното настояване на Стойчев е сменена фирмата-доставчик на екипите на нац.отбор.Избрана е без конкурс фирма,посочена от него,която се оказва по-късно,че има проблеми с качеството на своята продукция.Как мислите,дали Стойчев е взел и още взима комисионни от нея...
2.Почистването и изпирането на екипите стават във фирмата на Р.Стойчев на цени от 5 до 8 пъти по-високи от цените на сродните фирми.
3.Парите постъпващи от спонсори вкл.и от най-големия спонсор ''Доверие" - 50% ОТ ВСИЧКИ ПОСТЪПИЛИ ПАРИ ОТИВАТ ДИРЕКТНО В ДЖОБА НА ''СТРАДАЛЕЦА'' И ''БОРЕЦА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И ЗАКОННОСТ'' Радостин Стойчев, а останалите 50% са за федерацията,нац.отбор,за който той ''силно милее'' ,за развитието на детско-юношеския волейбол и за клубовете,членове на федерацията.

И къде са фактите в тоя спуснат ти от инженера пасквил? :roll: Фактите ще излязат след няколко дни от финансовото министерство. Чакам те след това тук да ги коментираме заедно. :lol:

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 12 юли 2012 20:15

MayDay написа:
от dimitar59 на 11 Юли 2012 06:08

И къде са фактите в тоя спуснат ти от инженера пасквил? :roll: Фактите ще излязат след няколко дни от финансовото министерство. Чакам те след това тук да ги коментираме заедно. :lol:

Някъде по-горе да става въпрос за държавната субсидия,на която се прави ревизия...? Трябва да се научиш да правиш разлика между парите на държавата и парите от спонсори.
Фактите са изложени в предаването ''Изяжте Крум Савов'' на Канал 3.Смяташ ли,че Крум ще рискува да ги оповести ако не бяха истина...

Върни се в “Волейбол”