Впрочем, доста смешни и дори противни ми бяха Бартман и Курек от Полша, които, признавам, имат огромен принос за победата, но се кефеха на точките си като деца от детската градина. Бартман даже си позволи да се заяде с нашите във втория гейм и напълно заслужено получи онази тежка травма в петия.
България-Полша (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: България-Полша (официална тема)
Не е истина колко съм псувал след този мач! Според мен бяхме по-силният отбор през цялото време, но жалко, че не можахме да довършим поляците след убийствения трети гейм. В петия бяхме на прага на велик обрат и ужасно ме е яд, че не стана. Въпреки това, продължавам да смятам, че не играхме зле, а това беше може би най-трудният ни мач в групата, така че очаквам утре и вдругиден 2 убедителни победи срещу Аржентина и Италия.
Впрочем, доста смешни и дори противни ми бяха Бартман и Курек от Полша, които, признавам, имат огромен принос за победата, но се кефеха на точките си като деца от детската градина. Бартман даже си позволи да се заяде с нашите във втория гейм и напълно заслужено получи онази тежка травма в петия.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
dream_team
- Контакти:
Много нерви похабих с този мач. Първия гейм нашите не знаеха къде се намират. Все едно не бяха излизали в официален мач до сега. Поне 6-7 супер елементарни грешки направиха ей така с лека ръка. Защо е това отпускане? Въобще не мисля, че в този мач играха на предела на възможностите си. Те дори и на 60% от възможностите си не играха. Не мога да разбера защо.
Класирахме се за тези финали - чудесно, но не сме отишли там да си пестят силите или да подценяват съперника, или да проиграват лесни топки и ситуации. Ако поляците ни бяха надиграли и бяхме паднали, нямаше да ме е толкова яд, но да махаме с лека ръка на нашите дребни грешки и в резултат на тях да падаме, не е редно. Това дразни ужасно и показва липса на характер и психика на победител!
За да сме победители, трябва винаги да сме поне 1 стъпка или 1 ход преди съперника и да държим юздите в свои ръце. По силите им е на нашите да направят всичко!
Дано тази загуба вече е зад тях, да се събудат и да излизат на терена като мъже, както вече са показали, че могат! УСПЕХ!
Класирахме се за тези финали - чудесно, но не сме отишли там да си пестят силите или да подценяват съперника, или да проиграват лесни топки и ситуации. Ако поляците ни бяха надиграли и бяхме паднали, нямаше да ме е толкова яд, но да махаме с лека ръка на нашите дребни грешки и в резултат на тях да падаме, не е редно. Това дразни ужасно и показва липса на характер и психика на победител!
За да сме победители, трябва винаги да сме поне 1 стъпка или 1 ход преди съперника и да държим юздите в свои ръце. По силите им е на нашите да направят всичко!
Дано тази загуба вече е зад тях, да се събудат и да излизат на терена като мъже, както вече са показали, че могат! УСПЕХ!
Така не съм се ядосвал и на футболен мач !
След като ги премазахме буквално в третия гейм, позволихме да се вдигнат и да ни вземат четвъртия. Вместо да използваме психологическото предимство след онова 25:14, ние ги оставихме да се окопитят.
Тайбрекът беше ясен ! Ако не се беше контузил Бартман щяха да ни бият с 15:5 ! Контузията на един от най-добрите им играчи ги стресира и разколеба. Това позволи да ги изравним от 11:3 до 12:12. Иначе си ни мачкаха ...
За разлика от повечето от вас, аз не съм оптимист за представянето ни на турнира.
Твърде непостоянна игра демонстрираме. Загубихме спечелен мач. Суперважен от психологична гледна точка ! Биеш домакините на старта и ставаш първи в групата си ...
Сега ще гоним дивото срещу Италия, които не са в най-добрата си форма, но все пак са Италия ... Дано поне срещу аржентинците да нямаме проблеми.
Слаб Матей Казийски ! От там идват основните проблеми за отбора. Матей провали няколко важни момента в мача.
Какво му става на този човек ? Като болен е !?
Соколов започва да блести, но му трябва още опит, за да стигне Матей.
Ако Матей не заигрие, няма да постигнем нищо запомнящо се в Полша !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Жалко за нашите момчета, изгубихме спечелен мач!!!
Въпреки че не сме онзи силен физически и преди всичко психически отбор от преди няколко години, вчера трябваше да бием Полша.
Отчитам, че са домакини и е много трудно да се играе срещу тях, но след размазващата победа в 3-тия гейм просто трябваше да играем концентрирано и да ги оставим сами да се бият.
Вече не трябва да се мисли за този мач, а за днешния. Чиста победа срещу Аржентина (3-0 иил 3-1) и се озоваваме в много добра позиция за класиране на едно от първите две места.
УСПЕХ момчета! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ
Въпреки че не сме онзи силен физически и преди всичко психически отбор от преди няколко години, вчера трябваше да бием Полша.
Отчитам, че са домакини и е много трудно да се играе срещу тях, но след размазващата победа в 3-тия гейм просто трябваше да играем концентрирано и да ги оставим сами да се бият.
Вече не трябва да се мисли за този мач, а за днешния. Чиста победа срещу Аржентина (3-0 иил 3-1) и се озоваваме в много добра позиция за класиране на едно от първите две места.
УСПЕХ момчета! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ
LIVERPOOL RULZZ
За мен нашите снощи играха добре. Загубихме, но Полша също е силен отбор. Да не забравяме, че на последните две големи първенства именно те ни спираха по пътя за титлата. И тогава губехме с лекота, а снощи ги измъчихме и както загубихме, така и можехме да спечелим. Поляците са домакини и имат амбиции дори да спечелят турнира. Те очакваха да бият с лекота, а за малко да загубят. Тези които упрекват нашите за загубата нека си спомнят как стартирахме в групите и колко от тях въобще мислеха, че ще се класираме за финалите след първата загуба от Германия. Отборът ни сега вече влезе във форма, но съперниците тук също са силни. И да не се класираме за четворката, не трябва да се правят трагедии. Самото участие тук е успех при положение, че последните няколко години не излизаме от групите. Хубаво е, че догодина сме домакини и ни дадоха турнира още в аванс преди да е готова залата ни. Да не забравяме, че Полша има поне десетина зали като тази в която се играят финалите сега и много силно клубно първенство, но още не е печелила лигата. Нека бъдем реалисти както каза и Стойчев, а ако постигнем нещо повече тук е добре дошло.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- mistreated
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:Поляците са домакини и имат амбиции дори да спечелят турнира.
Според мен, тези амбиции са им силно разклатени след контузията на Бартман. Нямат равностойна смяна на този пост и мисля, че ще им е много, много трудно.
Проблемът в снощната загуба не е точно играта ни, а това, че може да се окаже фатална, ако не спечелим следващите 2 срещи. Дори при 4 точки от другите 2 мача, пак има вероятност да не се класираме напред...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Вероятно горе-долу това са ни възможностите. Имаме един посрещач и диагонал на световно равнище, що-годе приличен разпределител, а останалите ни волейболисти са, да кажем, на средно ниво - не са слаби, но не са и нещо изключително. Така че не виждам как може да искаме нещо повече като резултати, при положение, че отборната игра ни се губи в твърде продължителни периоди от мача. Поляците, например, са по-слаби като единици волейболисти от нашите. Но играха като отбор през цялото време и заслужено в крайна сметка спечелиха мача
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА
- venci_1913
- Контакти:
Цецо е най-добър! Спечелен мач изгубихме .. Тренъорски грешки според мен помгнаха на поляците
Трябваше да ги извади Тошко и Матей 
Славия София
- Pride_of_London
- Контакти:
ЦЕЦО СОКОЛОВ Е ВЕЛИКАН.И САМО КАК СЕ НАДЪХВА НЕ Е ИСТИНА.НАСТРЪХВАМ!
пп. През целия мач псувах по адрес на Бартман и накрая като се контузи, дори на мен, ми стана гадно.
пп. През целия мач псувах по адрес на Бартман и накрая като се контузи, дори на мен, ми стана гадно.
-
THE G.A.M.E
Много нелепа загуба ...
Изспуснахме си ги отвсякъде.
По лошото е, че сега беше идеалният момент да им натрием веднъж за винаги носовете на поляците !
Да пречупим този полски комплекс, който имаме ...
По слаб и нелеп полски отбор скоро няма да срещнем !
Освен, ако по някаква щура случайност не се изправим срещу настоящото им подобие на отбор на финала ...
За съжеление се оказах прав да се притеснявам от сервиса на поляците.
Вярно, че не рискуваха началният си удар през цялото време, но когато трябваше го правеха и печелеха от това.
А нашато посрещане за пореден път се огъна ...
Имаше моменти в 4-ят гейм, когато на Жеков му се налагаше да вдига топките на нападателите от средата на полето.
И това беше в поне 8-10 случая !
Как да спечелим ??
Нашият сервис също работеше до голяма степен ...
Но само със сервис не става !
Блока и атаката ни бяха под всякаква критика !
Поляците почти непрекъснато атакуваха през разскъсан блок.
Великолепните повторения на полската телевизия ясно ни даваше представа за това !
А атаката ни ..........
От известно време ми прави впечатление, че сме омекнали на този компонент.
Незнам дали е треньорско решение, но вече рядко разчитаме на силата ...
Залага се на техничните удари и отигравания.
Можеби това е свързано и със състоянието на Матей и Владо Николов, които само допреди 10-на дена бяха контузени.
Незнам, но е нетипично меко атакуването през блока на съперника ...
Като става въпрос за Матей и Владо ми се ще да попитам ...
Какво правят ОЧЕВАДНО НЕ ВЪВ ФОРМА хора на този форум ???
То вярно, че Матей няма, кой знае каква алтернатива ...
Но той просто не е полезен в игра !
Нито сервиса му е онзи унищожителен, който всички знаем, че има, нито атаката му е такава, което откровено го кара да изглежда нелепо.
Общо взето изгубихме мач, който спокойно можеше да се вземе с 3 - 1.
За целта беше нужно в решителния 4-ти гейм да продължим с риска и играта на ръба.
Както и да е .... минало заминало !
Една точка не е толкова лошо начало в подобна група ...
Но днес срещу Аржентина ще бъде трудно !
Дано не се стига отново до тайбрек !
Изспуснахме си ги отвсякъде.
По лошото е, че сега беше идеалният момент да им натрием веднъж за винаги носовете на поляците !
Да пречупим този полски комплекс, който имаме ...
По слаб и нелеп полски отбор скоро няма да срещнем !
Освен, ако по някаква щура случайност не се изправим срещу настоящото им подобие на отбор на финала ...
За съжеление се оказах прав да се притеснявам от сервиса на поляците.
Вярно, че не рискуваха началният си удар през цялото време, но когато трябваше го правеха и печелеха от това.
А нашато посрещане за пореден път се огъна ...
Имаше моменти в 4-ят гейм, когато на Жеков му се налагаше да вдига топките на нападателите от средата на полето.
И това беше в поне 8-10 случая !
Как да спечелим ??
Нашият сервис също работеше до голяма степен ...
Но само със сервис не става !
Блока и атаката ни бяха под всякаква критика !
Поляците почти непрекъснато атакуваха през разскъсан блок.
Великолепните повторения на полската телевизия ясно ни даваше представа за това !
А атаката ни ..........
От известно време ми прави впечатление, че сме омекнали на този компонент.
Незнам дали е треньорско решение, но вече рядко разчитаме на силата ...
Залага се на техничните удари и отигравания.
Можеби това е свързано и със състоянието на Матей и Владо Николов, които само допреди 10-на дена бяха контузени.
Незнам, но е нетипично меко атакуването през блока на съперника ...
Като става въпрос за Матей и Владо ми се ще да попитам ...
Какво правят ОЧЕВАДНО НЕ ВЪВ ФОРМА хора на този форум ???
То вярно, че Матей няма, кой знае каква алтернатива ...
Но той просто не е полезен в игра !
Нито сервиса му е онзи унищожителен, който всички знаем, че има, нито атаката му е такава, което откровено го кара да изглежда нелепо.
Общо взето изгубихме мач, който спокойно можеше да се вземе с 3 - 1.
За целта беше нужно в решителния 4-ти гейм да продължим с риска и играта на ръба.
Както и да е .... минало заминало !
Една точка не е толкова лошо начало в подобна група ...
Но днес срещу Аржентина ще бъде трудно !
Дано не се стига отново до тайбрек !