marmi52 написа:cska_90 написа:marmi52 написа:8-)
Само да не излезе предизборен кьорфишек на ГЕРБ ...![]()
Малко инкогнито я съобщиха ... Ей така, уж сигурно, ама само ние си знаем.
С тая нова зала приличаща на кашон, ще им вземем акъла на чужденците !![]()
След като построихме писта за Формула 1, сега ще приемем и Световна лига ... Сигурен съм !
А, на световно първенство по футбол кога ще домакинстваме ?![]()
Ей това българите сме мн странно племе-верно че нищо не ни е наред-но одри когато нещо се направи пак плюем!!Кашон-![]()
![]()
-това ли е кашон!
![]()
Деца, когато започнете да издържате семейства или поне, когато започнете да ходите да плащате сметки за ток, парно, вода и др. и започнете да пазарувате в хранителните магазини с изкарани от вас пари, а не с дадени от тати и мама, тогава ще се произнасяте по въпроса кой е злобен и кой не !
Замазват ви очите с някаква нова зала, а всъщност народа ни обедня, опростачи се и се циганизира още повече през последните 2 години управление на ГЕРБ !
Да, избрал си рекламни снимки на залата. Избрал си най-доброто, което може да се покаже като седалки от ВИП ложите и централните сектори.
Всъщност, залата има архитектура от 80-те години на миналия век и е морално остаряла в сравнение със зали построени напоследък в други източноевропейски страни !!!
Разбира се, в царството на слепите и едноокият е цар. След като много години не се правеше нищо, сега ще се радваме на всяко построено нещо, независимо от цената, която плащаме за него ...
Вие се радвайте, аз ще продължа да ви гледам сеира отстрани.![]()
Това, че бате ви Бойко ви замазва очите с някоя заличка или стадионче, може да радва само хора, които нямат нищо общо с действителността в държавата, а тя е жестока ...
И какво толкова е станало, че ще сме домакин ?
Една Сърбия вече беше на два пъти домакин на този форум, а Полша на три пъти през последните 10 години ....
Марми,язък ти за годините,язък ти за житейския опит мама му стара..Може ли да има толкова омраза и негативизъм в човек като тебе,които предполагам е видял и 2 и 200 в живота ? Добре,аз те разбирам,че ненавиждаш Бойко,няма проблем всеки си има симпатични персони и обратното разбира се,нямам намерение да те накарам да заобичаш Бойко,все едно ти да ме накараш да харесам Станишев,но може ли абсолютно всичко да му отричаш или да го иронизираш ? Залата била кашон...кашон ама ще ще има Световна Лига през 2012 тук нали ? За 20 год. преход,можем ли да се похвалим с някакво събитие,което се е организирало тука ? А най ме дразни,че изтъкваш постояно,че българите сме по-бедни и по-нещастни от 3-4 год,защото не е само при нас тоя феномен.И американците са по-бедни от колкото бяха преди и германците са по-бедни,като цяло целият свят пострада от тая криза.

[/center]