СЛ по волейбол: какво е нужно на България ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: СЛ по волейбол: какво е нужно на България ?

Мнениеот LaRgO » 26 юни 2011 20:39

Ivanov84 написа:
LaRgO написа:Да, явно има и добри варианти - Италия и Аржентина, но пак казвам с тази игра и тях няма да победим.

Това ми звучи малко като "моята дума е закон" .

Гледал ли си мачове на Аржентина и Италия в лигата?Откъде си толкова сигурен кой ще победим и кой не?

Май няма нужда да им гледам мачовете, а ? Май само трябва да видя как не можем да бием Япония, или японците не са по-слаби от Аржентина и Италия ?
Последна промяна от LaRgO на 26 юни 2011 20:43, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2011 20:39

Айде пак почнахте големите прозрения и изводи - нямали сме класата, не знам си какво ... Ми ако не бием Русия - няма да идем, ако бием чисто - ще се класираме почти сигурно, просто е ;)
Ситуацията е следната:
Група А - Американците няма как да сбъркат с Пуерто Рико и ще си вземат 6 точки - стават с 24 ;) Тук можем да стискаме здраво палци бразилците да направят сечено на САЩ и да не се напрягат с Полша, така поляците да станат втори - тогава няма никакво значение, дори да загубим два пъти по 0:3 от Русия ;)
Група С - Сърбите (18т.) посрещат лидера Аржентина (22т.) . Както и да завършат тия два мача, ако ние вземем 2 чисти победи над Русия и станем с 24 точки, ще сме пред втория отбор в тази група, независимо кой е той :)
Група D - В момента Франция играе с Куба (17 т.) и води с 1:0 гейма , дано франсетата спечелят :roll: Лидерът Италия (22 точки в момента, играят по-късно с Корея, тоест ще станат с 25 точки) играе с кубинците в последния кръг :roll:
Така като гледам, в геймово отношение сме най-зле в сравнение с другите втори отбори, така че при равни точки накрая ще изгорим ние ...
Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 юни 2011 20:44

Viktor4o_Rs написа:Айде пак почнахте големите прозрения и изводи - нямали сме класата, не знам си какво ... Ми ако не бием Русия - няма да идем, ако бием чисто - ще се класираме почти сигурно, просто е ;)
Ситуацията е следната:
Група А - Американците няма как да сбъркат с Пуерто Рико и ще си вземат 6 точки - стават с 24 ;) Тук можем да стискаме здраво палци бразилците да направят сечено на САЩ и да не се напрягат с Полша, така поляците да станат втори - тогава няма никакво значение, дори да загубим два пъти по 0:3 от Русия ;)
Група С - Сърбите (18т.) посрещат лидера Аржентина (22т.) . Както и да завършат тия два мача, ако ние вземем 2 чисти победи над Русия и станем с 24 точки, ще сме пред втория отбор в тази група, независимо кой е той :)
Група D - В момента Франция играе с Куба (17 т.) и води с 1:0 гейма , дано франсетата спечелят :roll: Лидерът Италия (22 точки в момента, играят по-късно с Корея, тоест ще станат с 25 точки) играе с кубинците в последния кръг :roll:
Така като гледам, в геймово отношение сме най-зле в сравнение с другите втори отбори, така че при равни точки накрая ще изгорим ние ...

Бразилия също са с 24 и няма как да си позволят да не взимат нищо... така, че забрави този вариант! Еми нямаме като не бием Япония както трябва каква класа за финали те гони? Ако Матей беше в обичайната форма, ако Владо беше здрав - да! Но сега няма смисъл да се борим за 7-8 място там и още хора недай си Боже да се изпоконтузят...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2011 20:49

Бразилия и с 24 точки да остане няма как да не се класира ;)
Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 юни 2011 20:56

Viktor4o_Rs написа:Бразилия и с 24 точки да остане няма как да не се класира ;)

И се класират Полша и Бразилия ли? Е да се надяваме на това ако е така като ги знаем сметкаджийте Бразилски :mrgreen: Иначе да си мислим, че Япония ни взели точка ама Русия няма как да го направят (дори и да са с резервите) е доста нелепо според мен... ще играят да ни изкофтят! ;)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 26 юни 2011 21:02

Viktor4o_Rs написа:Айде пак почнахте големите прозрения и изводи - нямали сме класата, не знам си какво ...

В момента толкова много класа имаме, че чак прелива...

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 юни 2011 22:33

Играли сме срещу далеч по - силни отбори от Русия и сме ги побеждавали. Компютърният отбор на Италия беше победен през 1994 година с 3:2. В онзи мач Италия игра за победа, но загуби.
Друг е въпросът, че сега ще е доста по - трудно, но не невъзможно. Не знам дали ще бием чисто. Звучи доста оптимистично. Важното е да бием, пък останалото са подробности.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 27 юни 2011 07:30

8-)

Не съм много по сметките, но съм по логиката и практиката. ;)
Логиката показва, че нямаме големи шансове за класиране. Отборът ни не е в оптимална форма. Отсъстват контузени важни играчи. Казийски не е във форма, а от него зависи много.
Имаме чудесни млади играчи обаче и класен треньор - БЪЛГАРИН !
Този отбор има голямо бъдеще, ако ги оставим да работят.
Практиката показва, че руснаците НЕ скачат в такива мачове срещу нас. Дано и този път е така !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 27 юни 2011 09:41

LaRgO написа:
Ivanov84 написа:
LaRgO написа:Да, явно има и добри варианти - Италия и Аржентина, но пак казвам с тази игра и тях няма да победим.

Това ми звучи малко като "моята дума е закон" .

Гледал ли си мачове на Аржентина и Италия в лигата?Откъде си толкова сигурен кой ще победим и кой не?

Май няма нужда да им гледам мачовете, а ? Май само трябва да видя как не можем да бием Япония, или японците не са по-слаби от Аржентина и Италия ?

Японците ги бихме 4 пъти.Какво е това "не можем да ги бием"? Ти коя лига гледаш?
А Аржентина миналата година имаха 14 загуби от 14 мача,но сега с португалци и финландци им е по лесно,но дори и от тях падаха.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 27 юни 2011 09:57

Проблемът според мен, не е дадената точка на Япония, а загубените точки срещу Германия. От четири мача, само в един си взехме трите точки, а два от мачовете са загуби (макар и с 2:3). Лошото е, че имаме домакинска загуба от немците. Не съм оптимист, но все пак нека пожелаем успех на нашите!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Волейбол”