ЕП: България - Русия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЕП: България - Русия | 22.09 | 19:00
2:1 за братушките.Направо ни смазаха в третия гейм.
-
- Контакти:
нашите са безобразно слаби не знам защо продължавате със сметките...
Мляко с ориз написа:нашите са безобразно слаби не знам защо продължавате със сметките...
Никой вече не прави сметки този мач е контрола както и да завърши Полша няма да предпочете Русия пред България и не трябва да си вадиш крайни изводи от този двубой

Мляко с ориз написа:нашите са безобразно слаби не знам защо продължавате със сметките...
Сметки правят само лаиците.Ние корифеите във спорта знаем че с тази убийствено слаба игра която показва националният ни отбор сме аутсайдери срещу всички отбори.Факт.
Жалко за момчетата! В следващия мач с поляците ще е същата мъка вероятно. Ако случайно ги излъжем, домакините трябва да се самозакрият 
Много лошо се изпълнява началния удар. Колкото и няколко души да ми казвате, че нищо не разбирам от този спорт(аз и не претендирам), този елемент е кръгла нула. Не може толкова грешки всеки мач. Сериозен отбор няма право на това.
Поне да бяхме Бразилия или Русия, да побеждаваме с разлика и да грешим често началния удар. Това е допустимо. Тогава грешките са от подценяване, от огромна преднина
Това не е нашето първенство

Много лошо се изпълнява началния удар. Колкото и няколко души да ми казвате, че нищо не разбирам от този спорт(аз и не претендирам), този елемент е кръгла нула. Не може толкова грешки всеки мач. Сериозен отбор няма право на това.
Поне да бяхме Бразилия или Русия, да побеждаваме с разлика и да грешим често началния удар. Това е допустимо. Тогава грешките са от подценяване, от огромна преднина

Това не е нашето първенство

Последна промяна от daniel875 на 22 сеп 2013 20:40, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
- Контакти:
runnersa написа:Мляко с ориз написа:нашите са безобразно слаби не знам защо продължавате със сметките...
Никой вече не прави сметки този мач е контрола както и да завърши Полша няма да предпочете Русия пред България и не трябва да си вадиш крайни изводи от този двубой![]()
Лошото е, че нашите играят по този безобразно слаб начин още от няколко месеца. След полуфиналите на лигата са неознаваеми. И в контролните срещи лятото беше така. Не очаквам нищо добро от мача утре. Дори и да бием, ще е истинско чудо да се доберем до полуфинал.
Братоев за пореден път дава лоша топка.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Мляко с ориз написа:runnersa написа:Мляко с ориз написа:нашите са безобразно слаби не знам защо продължавате със сметките...
Никой вече не прави сметки този мач е контрола както и да завърши Полша няма да предпочете Русия пред България и не трябва да си вадиш крайни изводи от този двубой![]()
Лошото е, че нашите играят по този безобразно слаб начин още от няколко месеца. След полуфиналите на лигата са неознаваеми. И в контролните срещи лятото беше така. Не очаквам нищо добро от мача утре. Дори и да бием, ще е истинско чудо да се доберем до полуфинал.
Вие, които сте големите разбирачи, кажете защо е така. Контузиите са ясни, човешкият елемент - също. Посредственото представане в някои фази бие на очи. Сякаш двама-трима само са празнували през тези месеци. Възможно ли е липсата на официални мачове да играе роля?
Как пък Русия бяха уж по - неподготвени, а ще заемат по- добра позиция от нас? И ние, и те не спряхме да падаме в приятелските мачове, но те наистина са тренирали здраво и са знаели какво правят. Плачи е много добър треньор, но не е Бог, а и това са ни реалните възможности.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Дори и съдийските реверанси не помагат.Разликата в класите е очевадна.
-
- Контакти:
daniel875 написа:Мляко с ориз написа:runnersa написа:Мляко с ориз написа:нашите са безобразно слаби не знам защо продължавате със сметките...
Вие, които сте големите разбирачи, кажете защо е така. Контузиите са ясни, човешкият елемент - също. Посредственото представане в някои фази бие на очи. Сякаш двама-трима само са празнували през тези месеци. Възможно ли е липсата на официални мачове да играе роля?
Как пък Русия бяха уж по - неподготвени, а ще заемат по- добра позиция от нас? И ние, и те не спряхме да падаме в приятелските мачове, но те наистина са тренирали здраво и са знаели какво правят. Плачи е много добър треньор, но не е Бог, а и това са ни реалните възможности.
Аз за разбирач не се имам, ти, ако се имаш, докажи го. Но само сляп човек може да отрече видното- отборът за първи път от много години не е в оптимална форма на голямо първенство и това си личи вече трети пореден мач. Стига вече глупости и оправдания, просто трябва да приемем, че това първенство няма да е нашето.