Златанов и останалите предатели

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pirin_blg
Контакти:

Re: Златанов и останалите предатели

Мнениеот pirin_blg » 18 май 2009 00:23

Тук в България имаме страшен проблем с комплексите. Какво да направи момчето, че е играло срешу България, ами колко бразилци играят срещу Бразилия, ама никой не казва нищо,нали?
Защо пък да не се зарадваме,че е станал шампион в най-силното волейболно първенство,пък макар и срещу отбор воден от българин и най-добрия играч пак да ни е сънародник. Еми то сега нац. треньор е италианец, ама не вярвам да каже на момчетата да паднат от Италия, за да угоди на жабарите, нали така?
Аз не съм чул някъде Христо Златанов да обижда България, въпреки, че реално погледнато тя нищо не му е дала. Ако чуя такова нещо ще си променя мнението за него, но в момента си мисля, че той е волейболист от световна класа и само съжалявам, че тук някой не си е свършил работата, за да му се радват хората още повече.

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 18 май 2009 00:25

mursusaid написа:ами литекс,нали се сещааш,че като получиш покана да играеш за една страна,и ти го приемеш,го правиш с ясното съзнание,че ти вече никога няма да можеш да играеш за страната си.И кво един период не си бил викан в нациоаналния от един трениор,но нали после идва друг,той може да те извика,ама не ,защото ти вече си избрал Италия.Това не е ли вина на Златанов.Дани Милушев примерно Стоев като не го взе на голям форум ,сега не помня за световното или олимпиадата беше,но заради товва дай да се откаже от България,защото един трениор не го е поканил и да отиде да играе за друга страна,мислиш че няма желаещи да го поканят ли

Само бих добавил, че беше несправедливо извън отбора, но друга страна и Боян си свърши работата, нищо че е под нивото на Дани Милушев.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 май 2009 00:25

добре бе литекс защитавай си го колкото искаш и други такива подобни които са се отрекли от България,но няма да промениш мнението ми за тях.Даже ако някой ден се изправвят България и Италия на волейбол иди в залата и се радвай и ръкопляскай на всяко отиграване на Златанов,на всяка точка която направи,на всяка забита топка в нашето поле щом за теб е нещо нормално да избереш чужда страна
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 май 2009 00:44

Аз пак не разбрах, защо да не наричаме Христо Златанов българин и каква е неговата вина?
Изображение

Потребителски аватар
pirin_blg
Контакти:

Мнениеот pirin_blg » 18 май 2009 00:46

PFC Litex написа:Аз пак не разбрах, защо да не наричаме Христо Златанов българин и каква е неговата вина?

Остави ги, виж че не могат да защитят тезите.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 май 2009 00:55

PFC Litex написа:Аз пак не разбрах, защо да не наричаме Христо Златанов българин и каква е неговата вина?

че е българин е българин единствено защото се е родил българин,но от там нататък.. а какво му е вината ти го казаха много хора,няма да се повтаряме,а това че ти не искаш да го проумееш и недопускаш,че може да има такива хора,си е твой проблем,същото се отнася и за Pirin.Kaзах ви като му се възхищавате елате в залата някой ден когато се паднем да играем с Италия и му ръкопляскайте и радвайте когато играе срещу България,само внимавайте да не изядете някой и друг шамар от стоящите до вас хора ;)

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 18 май 2009 00:57

pirin_blg написа:

Кой не може да си защити тезата, аз не разбрах.
По просто не мога да го повтаря. Не може един спортист да се съзтезава за България, а другия срещу България и двамата да бъдат наричани българи.
Беше даден пример с Данчо Йовчев, съвсем уместно. Литекс, кажи ми, за тебе и Данчо Йовчев и Златанов са все българи така ли, няма разлика за тебе?

Потребителски аватар
pirin_blg
Контакти:

Мнениеот pirin_blg » 18 май 2009 01:03

mursusaid написа:

че е българин е българин единствено защото се е родил българин,но от там нататък.. а какво му е вината ти го казаха много хора,няма да се повтаряме,а това че ти не искаш да го проумееш и недопускаш,че може да има такива хора,си е твой проблем,същото се отнася и за Pirin.Kaзах ви като му се възхищавате елате в залата някой ден когато се паднем да играем с Италия и му ръкопляскайте и радвайте когато играе срещу България,само внимавайте да не изядете някой и друг шамар от стоящите до вас хора ;)

Абе човек, кой ти говори, че ще ходи да му ръкопляска когато играе срещу България, аз поне не можах да прочета такова изказване, ако ти си - поправи ме.
Идеята беше съвсем друга, че момчето си е българче и няма лошо като спечели някой трофей да се порадваме за него, не мислиш ли че е нормално.
Естествено,че когато играе срещу България, няма да го аплодирам, но няма и да го псувам, това мога да ти го кажа със сигурност, защото просто момчето не е имало избор.

Потребителски аватар
pirin_blg
Контакти:

Мнениеот pirin_blg » 18 май 2009 01:09

DamonHill написа:
pirin_blg написа:

Кой не може да си защити тезата, аз не разбрах.
По просто не мога да го повтаря. Не може един спортист да се съзтезава за България, а другия срещу България и двамата да бъдат наричани българи.
Беше даден пример с Данчо Йовчев, съвсем уместно. Литекс, кажи ми, за тебе и Данчо Йовчев и Златанов са все българи така ли, няма разлика за тебе?

А ти по-просто не можа ли да разбереш, че никой не е търсил Златанов да се състезава за България? Къде най-много може да се прояви един спортист? Естествено, че в националния отбор. Но когато никой не се сеща за теб, ти какво може да направиш? Да ходиш да се молиш да те вземат ли?
Просто италианците са си хитреци от край време, използвали са момента, дали са му паспорт и си го използват в националния отбор. Играл е срещу България, срещу Бразилия, срещу Русия, срещу кой ли не. И за това е толкова добър, играе в този отбор и т.н.
Сега разбра ли ситуацията?

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 май 2009 01:13

".. когато играе срещу България, няма да го аплодирам, но няма и да го псувам, това мога да ти го кажа със сигурност, защото просто момчето не е имало избор"

ти чули се току що какво каза.Играе срещу България и нямал избор :!: това ми е достатъчно,спирам спора си с теб,айде лека

Върни се в “Волейбол”