marnikolov написа:Мисля, всички вече разбраха, че волейболната федерация здраво се е "осрала". Единствено журналистите от почти всички медии продължават да разделят вината за положението в момента между БФВ и Радо. Ей богу, разберете тези хора са спряли да си дават парите не заради Радо Стойчев, а заради далаверите във федрацията. Никой няма да налива пари, след като одита показва, че 90% от разходите отиват в графата "Други". Но нашите медии( в това число и "Гонг") продължавта да ни облъчват със защита на управителния съвет н федерацията. Никога не съм виждал нашите журналисти толкова обединени, въпреки обратното мнение на поне 75% от хората в тази държава.
По-скоро няма хора, които да подкрепят федерацийката в случея, а не са съгласни, че Радо направи това, което направи сега, а не след Олимпиадата.
Иначе и Пламен го каза - аз първо искам да отида при журналист, които не е запознат много добре с това, което става отколкото да ходя при такива, които взимат определена позиция. Тука гледам поведението на гонг и за мен с начина си правят, така че го правят на някакво проблемче, а то всъщност е сериозен проблем. Незнам дали, ако така се бе развила ситуацията примерно около футбола дали пак щяха да взимат подобна позиция.
p.p. Syl Vestrini отговаряш като фен на цска - ние има 2 1/2 в Европа, а вие какво имате? Ето това ти е отговора.