Загуба с 25:17 и 3:1 в мача.
СЛ: Аржентина - България - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: СЛ: Аржентина - България - 2:1
Счупи се да им подарява точки съдията в целият мач
Re: СЛ: Аржентина - България - 3:1 FT
Владо и Андрей няма да играят цял живот, а Матей явно няма желание да играе при тази федерация то това е бъдещето на този отбор.
Напълно резонен резултат.Този български отбор изглеждаше по-добре от отборът на звездите Стойчев и Казийски.
Въпреки загубата не мисля, че играха много слабо. На моменти показаха добра игра. Вальо, Георги, Скримов, Владислав на моменти показваха страхотни неща. Липсва им практика и увереност. Дано Казийски да размисли и да се върне, защото в момента е незаменим.
Николай Пенчев не е играл изобщо, за пореден път се убеждавам, че всичко в в българския волейбол опира до връзки, никой не може да ме убеди, че Скримов е по-добър от Пенчев като посрещат и нямаше да направи добър мач, а да сменяш Скримов с либеро, просто нямам коментар, тоя Найденов е голям дебил, аз ако съм, веднага си обирам крушите от тая ''сбирщина'' , каквато превърнаха националния ръководители от федерацията!
Последна промяна от Mourinio на 16 юни 2012 16:18, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:Николай Пенчев не е играл изобщо, за пореден път се убеждавам, че всичко в в българския волейбол опира до връзки, никой не може да ме убеди, че Скримов е по-добър от Пенчев като посрещат и нямаше да направи добър мач, а да сменяш Скримов с либеро, просто нямам коментар, тоя Найденов е голям дебил, аз ако съм, веднага си обирам крушите от тая ''сбирщина'', каквато превърнаха националния ръководители от федерацията!
Сега кажи какви са връзките на Скримов и колко мача има Пенчев в Италия ? А Пенчев игра няколко минути, не като да не е играл изобщо.
Eminem написа:Mourinio написа:Николай Пенчев не е играл изобщо, за пореден път се убеждавам, че всичко в в българския волейбол опира до връзки, никой не може да ме убеди, че Скримов е по-добър от Пенчев като посрещат и нямаше да направи добър мач, а да сменяш Скримов с либеро, просто нямам коментар, тоя Найденов е голям дебил, аз ако съм, веднага си обирам крушите от тая ''сбирщина'', каквато превърнаха националния ръководители от федерацията!
Сега кажи какви са връзките на Скримов и колко мача има Пенчев в Италия ?
Връзкар е, не че това е лошо, според теб ей така ли са го взели да играе във Франция, не казвам, че е слаб, но ми кажи защо Пенчев не е пуснат и за 1 секунда в такива безсмислени мачове, в които трябва да играят младите, за мен е най-добрия посрещач, но не се работи изобщо с него, Стойчев го използва като второ либеро, когато има сервис, то вече е смешно, като не играе, няма как да се развиваш, явно трябва да имаш здрави връзки и по тоя начин играеш редовно и все на 10 мача, 2-3 ще направиш на ниво както става с Алексиев, той е постоянно налаган и мен да налагат постоянно ще стана волейболист на посредствено ниво
Последна промяна от Mourinio на 16 юни 2012 16:23, променено общо 1 път.
Mourinio написа:Връзкар е, не че това е лошо, според теб ей така ли са го взели да играе във Франция, не казвам, че е слаб, но ми кажи защо Пенчев не е пуснат и за 1 секунда в такива безсмислени мачове, в които трябва да играят младите, за мен е най-добрия посрещат, но не се работи изобщо с него, Стойчев го използва като либеро, когато има сервис, то вече е смешно
Явно толкова си гледал мача, защото Пенчев влезе в последните минути. Не знаех, че който играе във Франция трябва да има връзки за това. Мислих си, че там все пак гледат дали имаш и талант. Скримов играе редовно в отбора си. Пенчев има ли 3 изиграни мача в Италия този сезон ? Той няма атака, срещу Германия нищо не направи.
Eminem написа:Mourinio написа:Връзкар е, не че това е лошо, според теб ей така ли са го взели да играе във Франция, не казвам, че е слаб, но ми кажи защо Пенчев не е пуснат и за 1 секунда в такива безсмислени мачове, в които трябва да играят младите, за мен е най-добрия посрещат, но не се работи изобщо с него, Стойчев го използва като либеро, когато има сервис, то вече е смешно
Явно толкова си гледал мача, защото Пенчев влезе в последните минути. Не знаех, че който играе във Франция трябва да има връзки за това. Мислих си, че там все пак гледат дали имаш и талант. Скримов играе редовно в отбора си.
Влязъл в последните минути при решен мач, аз ако съм изобщо няма да вляза ако ме накрат такива смешни треньорчета, сядаш си на пейката, стоиш си характер и казваш - майната ви и си обираш крушите, да се червят бездарни треньори после!Ти как мислиш, че ей така ли се отива да играеш във Франция, Стойчев да не си мислиш, че без връзки е станал треньор, как мислиш, че българин може да стигне до Тренто и това го знае всеки, който е по навътре с нещата от волейбола в България!И пак казвам няма лошо да имаш връзки, така се успява, особено в спорта, най-вече в такава малка страна като България.
Последна промяна от Mourinio на 16 юни 2012 16:29, променено общо 3 пъти.