blue avalanche написа:ПП.Нещо да кажеш за "страхотната игра" на Тодоров?
Хахаха, нямам думи. А бе човече, казах ти, защо коментираш неща, които грам не разбираш?!
Коментара ми за Теодор беше кратък, точен и ясен. Колкото беше и за Тошо Алексиев. Аз не деля играчите в националния отбор на сини и червени, за разлика от теб. Коментирам обективно и съгласно това, което даден състезател е показал в самия мач.
Това, че Тошо Алексиев никъде не е казал, че е суперволейболист, значи ли, че не можем да коментираме уникално слабото му нападение. И то не само в мача срещу Русия, а изобщо на това първенство. Цифрите говорят красноречиво, но дори и без тях на непредубедения зрител му настръхваше косата и получаваше сърцебиене при всяка сгрешена топка на "Никол".
А ето и цифрите:
Срещу Словакия 42% в атака
Срещу Полша 36% в атака
Срещу Германия 38% в атака
Срещу Естония 35% в атака
Предполагам, че във всичките 4 мача преди този с Русия, Тошко е забивал все през Мусерски, Волков и Михайлов и затова процентите са му толкова ниски.
Не се опитвай да ме обориш, защото нямаш абсолютно никакви аргументи. Няма и откъде да си ги изсмучеш, колкот и болен мозък да си. Ще те направя на пух и прах на тема волейбол, моля те не продължавай този "спор".