Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ZinedineZidane написа:И си прав и не си прав. Много пъти точно така сме оставали 4-ти. В крайна сметка, целта оправдава средствата. Да ти припомня мачът, в който Бразилия ни легна преди години. И какво от това след като накрая си тръгнаха с титлата.
Но е вярно, че първо трябва да си свършим работата с жабчовците (с топ играч руснак), а после да му мислим.
Каквото и да стане, аз съм доволен от показаното дотук - израстване, воля, дух, единство на отбора! Медалите не трябва да са самоцел.
ros написа:ZinedineZidane написа:И си прав и не си прав. Много пъти точно така сме оставали 4-ти. В крайна сметка, целта оправдава средствата. Да ти припомня мачът, в който Бразилия ни легна преди години. И какво от това след като накрая си тръгнаха с титлата.
Но е вярно, че първо трябва да си свършим работата с жабчовците (с топ играч руснак), а после да му мислим.
Каквото и да стане, аз съм доволен от показаното дотук - израстване, воля, дух, единство на отбора! Медалите не трябва да са самоцел.
Не съм казал, че стратегията няма място във волейбола. Въпросът е, че ни е такава програмата, че не сме в позицията да избираме. И правим ли си предварително сметки, без да сме си гарантирали на 100% полуфинала може и да не го достигнем.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
THE G.A.M.E написа:Сега гледам повторението на мача ... Изтъкнаха едно изказване на Цецо относто сервиса му, който не е особено успешен тази година.
Та Соколов споделил, че в Клубният му отбор пом. треньорът го е карал да изпълнява сервис по по-различен от характерният му начин, и това му е развалило сервиса.![]()
Чудя се в Клуба му, какво толкова не са му харесали на предишният сервис, с който междудругото Цецо няколко години беше неизменно в тройката на различните надпревари ? ! ...
siniq_fen написа:оформих статистика на грешките ни от серсис. Потресаваща работа - 26 сгрешени!
THE G.A.M.E написа:siniq_fen написа:оформих статистика на грешките ни от серсис. Потресаваща работа - 26 сгрешени!
Много е това, за 4-ри геймов мач.![]()
Трябва да са поне на половина.
Няма как нито веднъж да не се сбърка сервис в даден мач, ако искаме разбира се, да затрудняваме съперника ...
Но за съжаление, повечето ни грешки от начален удар напоследък, са от разсеяност+грешен подход към изпълнението.
mistreated написа:drvasko98 написа:Защо не ми изброиш успехите на националния отбор с въпросния разпределител? В ЦСКА може и да е имал сполучливи изяви, но в националния най-често беше дупката на отбора
Спри с това ЦСКА, че ми лазиш по нервите! Имаме четвърто място в Лигата с него, даже ако не се лъжа 2 четвърти места. След това започнаха да налагат Жеков и Ники беше принуден да напусне. Жеков толкова мачове е осрал, че не ми се коментира даже. Въпреки това има своя принос за всичко, което постигна отборът по негово време.
Ти си един мрънкалник, който яко се дразни от успехите на хората. Такива, като теб има доста, ама поне в темите за волейбол бяха поспрели да пишат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта