СЛ: Аржентина - България - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: СЛ: Аржентина - България - 1:3 FT

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 юли 2013 13:49

Единствено трябва да оправим сервиса си и да не правим толкова грешки, другото е чук 8-) Ако Цецо Соколов подобри началния си удар, просто може спокойно сам да ни печели мачовете :) Иначе смятам, че няма място за сметки и задължително трябва да си играем за победа срещу Италия тази нощ или в най-лошия случай да вземем 2 гейма, за да сме сигурни за полуфиналите, трябва да направим така, че Аржентина и Италия да няма как да се уговорят и да ни изместят. ;) Да избираш между Бразилия или Русия е все едно да избираш да си болен от чума или холера, така че претенции нямаме :lol: :lol: :lol: Интересно ми е все пак да видя дали канадците ще са пушечно месо или ще окажат съпротива, но ми се струва абсурдно Канада да измести руснаците или бразилците :lol:
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 юли 2013 13:59

ZinedineZidane написа:И си прав и не си прав. Много пъти точно така сме оставали 4-ти. В крайна сметка, целта оправдава средствата. Да ти припомня мачът, в който Бразилия ни легна преди години. И какво от това след като накрая си тръгнаха с титлата.
Но е вярно, че първо трябва да си свършим работата с жабчовците (с топ играч руснак), а после да му мислим.
Каквото и да стане, аз съм доволен от показаното дотук - израстване, воля, дух, единство на отбора! Медалите не трябва да са самоцел.

Не съм казал, че стратегията няма място във волейбола. Въпросът е, че ни е такава програмата, че не сме в позицията да избираме. И правим ли си предварително сметки, без да сме си гарантирали на 100% полуфинала може и да не го достигнем.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 18 юли 2013 15:36

ros написа:
ZinedineZidane написа:И си прав и не си прав. Много пъти точно така сме оставали 4-ти. В крайна сметка, целта оправдава средствата. Да ти припомня мачът, в който Бразилия ни легна преди години. И какво от това след като накрая си тръгнаха с титлата.
Но е вярно, че първо трябва да си свършим работата с жабчовците (с топ играч руснак), а после да му мислим.
Каквото и да стане, аз съм доволен от показаното дотук - израстване, воля, дух, единство на отбора! Медалите не трябва да са самоцел.

Не съм казал, че стратегията няма място във волейбола. Въпросът е, че ни е такава програмата, че не сме в позицията да избираме. И правим ли си предварително сметки, без да сме си гарантирали на 100% полуфинала може и да не го достигнем.

Agreed!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2013 16:22

Сега гледам повторението на мача ... Изтъкнаха едно изказване на Цецо относто сервиса му, който не е особено успешен тази година.
Та Соколов споделил, че в Клубният му отбор пом. треньорът го е карал да изпълнява сервис по по-различен от характерният му начин, и това му е развалило сервиса. :shock:

Чудя се в Клуба му, какво толкова не са му харесали на предишният сервис, с който междудругото Цецо няколко години беше неизменно в тройката на различните надпревари ? ! ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 18 юли 2013 18:28

THE G.A.M.E написа:Сега гледам повторението на мача ... Изтъкнаха едно изказване на Цецо относто сервиса му, който не е особено успешен тази година.
Та Соколов споделил, че в Клубният му отбор пом. треньорът го е карал да изпълнява сервис по по-различен от характерният му начин, и това му е развалило сервиса. :shock:

Чудя се в Клуба му, какво толкова не са му харесали на предишният сервис, с който междудругото Цецо няколко години беше неизменно в тройката на различните надпревари ? ! ... :roll:

И аз го изгледах и оформих статистика на грешките ни от серсис. Потресаваща работа - 26 сгрешени!
Цецо - 10 :shock:
Виктор и Жоро Братоев - по 4 :shock:
Скримов, Добромир и Гоцев - по 2
Самунев и Вальо - по 1
Само Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2013 18:36

siniq_fen написа:оформих статистика на грешките ни от серсис. Потресаваща работа - 26 сгрешени!

Много е това, за 4-ри геймов мач. :|

Трябва да са поне на половина.
Няма как нито веднъж да не се сбърка сервис в даден мач, ако искаме разбира се, да затрудняваме съперника ...
Но за съжаление, повечето ни грешки от начален удар напоследък, са от разсеяност+грешен подход към изпълнението. :(
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 18 юли 2013 18:38

THE G.A.M.E написа:
siniq_fen написа:оформих статистика на грешките ни от серсис. Потресаваща работа - 26 сгрешени!

Много е това, за 4-ри геймов мач. :|

Трябва да са поне на половина.
Няма как нито веднъж да не се сбърка сервис в даден мач, ако искаме разбира се, да затрудняваме съперника ...
Но за съжаление, повечето ни грешки от начален удар напоследък, са от разсеяност+грешен подход към изпълнението. :(

Най-притеснително е положението при Цецо и Виктор - те дежурно почват мачовете си с грешка и се събуждат към средата на вторите геймове. Другите са добре с минимални изключения като вчера.
Само Левски!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 юли 2013 18:38

mistreated написа:
drvasko98 написа:Защо не ми изброиш успехите на националния отбор с въпросния разпределител? В ЦСКА може и да е имал сполучливи изяви, но в националния най-често беше дупката на отбора

Спри с това ЦСКА, че ми лазиш по нервите! Имаме четвърто място в Лигата с него, даже ако не се лъжа 2 четвърти места. След това започнаха да налагат Жеков и Ники беше принуден да напусне. Жеков толкова мачове е осрал, че не ми се коментира даже. Въпреки това има своя принос за всичко, което постигна отборът по негово време.
Ти си един мрънкалник, който яко се дразни от успехите на хората. Такива, като теб има доста, ама поне в темите за волейбол бяха поспрели да пишат.

Прегледах дискусията ви и човекът има право. Ти си този, който първи започва заяждането на клубно ниво. Не мисля, че точно Жеков е виновен за това, че преди години прекрасен разпределител като Николай Иванов беше отказан от федерацията. Обвинявай Йордан Лазаров и сие, но Жеков - не!
Той е просто един изпълнител и не мога да се сетя да е говорил глупости за един или друг. Дори точно обратното, когато през миналата година се отказа да играе любимата си игра, той не каза за никого лоша дума. Така и трябваше.
И все пак не забравяй, че Николай Иванов не е от ЦСКА, както си мислиш, а от "Миньор", както и Андрей Жеков не е от "Левски", а от "Славия". Много национали са започнали кариерите си в "белия" клуб - Христо Цветанов, Андрей Жеков, Владимир Николов, Боян Йорданов, близнаците Братоеви и т.н.
Много повече имаш основание да говориш лошо за Владо, защото преди години той сериозно се изложи, нападайки като капитан Тодор Алексиев. Това не трябваше да се случва. Може би точно Николов е в основата на капитанската лента, дадена на Тошко - един вид му се реваншира за миналото.
Щеше да е хубаво да има приемственост между Ники Иванов и Андрей Жеков, но акълът на Йордан Лазаров го знаем колко е. Същото се отнася и за настоящия момент. Федерацията ни е кръгла нула.
Браво на момчетата за себераздаването във всеки мач! Те са герои. Срещу Аржентина разбирам, че са играли слабо, но това е обяснимо, защото нямаха време за подготовка. Кога летяха, че даже и играха...
Според мен срещу Италия трябва да изглеждаме по - добре. На фона на всички обстоятелства никой не трябва да търси кусури.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 18 юли 2013 19:01

Играхме страхотно и Соколов беше уникален!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 18 юли 2013 20:45

От вчерашния мач както и вотрия срещу Полша във Варна става ясно че подаряваме точки за един гейм от грешки при сервис. Все ми се струва че ако бием сервис със фалц ще ги затрудним при посрещане и от тия точки които подаряваме ще спечелим поне 10 със блокада или грешка на противника. Не казвам че трябва да се бие като ученичка в 7ми клас но със средна скорост е достатъчно а вече за Европейското да го тренират тоя сервис защото толкова слаби на тоя компонент не сме били от както гледам волейбол. Трябва да се подобри малко и посрещането.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Волейбол”