СЛ: Аржентина - България - 1:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЛ: Аржентина - България - 1:3 FT
Не подценявайте никой отбор ..... Разгледах групите от квалификациите ... тея Иран, дето преди 1-2 години никой не ги броеше за живи са 5 победи и 5 загуби и то срещу отбори като Сърбия,Германия, Куба и Италия ... от тяхната група само срещу Русия нямат победа. Просто волейбола се развива с много бързо темпо и ако не си използваме преднината ще ни задминат....
[center]

[/center]

Много сладка победа. Много драматичен мач, с много обрати. Имаше много тежки моменти, но въпреки това момчетата се справиха. Браво, велики са! Обаче страшно много грешки на сервис. Още повече трябва да го тренират. Разбира се, дългото пътуване, умората и малкото тренировки оказват влияние. Дано срещу Италия да ни тръгне в този елемент. В атака и на блокада - безмилостни. Невероятна емоция беше този мач. Няколко часа след мача не можех да заспя, заради еуфорията.
Мощен к*р за съдиите. Знаех си, че при удобен момент ще бутнат домакините. Затова махнаха "ястребовото око". Шиб*ни утайки. Не успяхте! Не успяхте да съборете лъва, само го ядосахте!
Мощен к*р за съдиите. Знаех си, че при удобен момент ще бутнат домакините. Затова махнаха "ястребовото око". Шиб*ни утайки. Не успяхте! Не успяхте да съборете лъва, само го ядосахте!
Eminem написа:Много сладка победа. Много драматичен мач, с много обрати. Имаше много тежки моменти, но въпреки това момчетата се справиха. Браво, велики са! Обаче страшно много грешки на сервис. Още повече трябва да го тренират. Разбира се, дългото пътуване, умората и малкото тренировки оказват влияние. Дано срещу Италия да ни тръгне в този елемент. В атака и на блокада - безмилостни. Невероятна емоция беше този мач. Няколко часа след мача не можех да заспя, заради еуфорията.
2 неща:
1) Когато Цецо и Виктор застанат на серсис си затварям очите от доста време насам

2) Чакаме ти темата за мача срещу Италия

Само Левски!
Eminem, що дириш тука... пускай темата за мача с Италия 

- mistreated
- Контакти:
Имайки предвид, че досега във всички гостувания първите ни мачове бяха значително по-слаби, като игра отколкото вторите, се надявам, че днес няма да имаме особени проблеми и с жабарите. А и те са ни абсолютни абонати.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
siniq_fen написа:2 неща:
1) Когато Цецо и Виктор застанат на серсис си затварям очите от доста време насам![]()
![]()
![]()
2) Чакаме ти темата за мача срещу Италия![]()
![]()

Още малко и ще я направя.
MuFc1878 написа:Eminem, що дириш тука... пускай темата за мача с Италия
Добре.

Последна промяна от Eminem на 18 юли 2013 12:43, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Eminem написа:Затова махнаха "ястребовото око".
Не е ястребово око, а система за видео повторение. За съжаление, медиите ни са пълни лаици и информират грешно.

Нашите не играха много добре, но показаха силна психика в края на трите гейма, които спечелихме. Направихме страшно много грешки (най-вече от сервис, и най-вече Цецо), но все пак съм щастлив, че бихме.
Bolt Thrower написа:Eminem написа:Затова махнаха "ястребовото око".
Не е ястребово око, а система за видео повторение. За съжаление, медиите ни са пълни лаици и информират грешно.![]()
Нашите не играха много добре, но показаха силна психика в края на трите гейма, които спечелихме. Направихме страшно много грешки (най-вече от сервис, и най-вече Цецо), но все пак съм щастлив, че бихме.
Ами нашите медии са........... Те така го пишат и аз го повтарям.
drvasko98 написа:mistreated написа:drvasko98 написа:mistreated написа: За мен най-трезво коментира Ники Иванов. Изключително интелигентен играч, който пуснахме с лека ръка да се откаже рано рано от нац. отбор. По-точно беше изгонен, за да се налага Жеков.
Лабилен в решителните моменти разпрезделител с лоше ибли никаква тактическа дисциплина, който ни провали неведнъж. При все, че имаше нападатели като Ганев, Кьосев и центрове като Тонев и Желязков. Чорбарските си фантазии си ги запази за някъде другаде
Момче, не обръщай този форум на футболни пристрастия, защото си смешен. Лабилна ти е главата на тебе.
Защо не ми изброиш успехите на националния отбор с въпросния разпределител? В ЦСКА може и да е имал сполучливи изяви, но в националния най-често беше дупката на отбора
Но тогава нямаме толкова добър треньор . Братоев много израсна със Плачи и за мен се справя по-добре от Иванов и Жеков , но мисля , че и двамата можеха да покажат по-добра игра при такъв треньор.
- ZinedineZidane
- Контакти:
ros написа:siniq_fen написа:ZinedineZidane написа:Ако можем, да вземем и ние веднъж да изиграем ситуацията "тънко". Повеждаме на жабарите 2-0 и вадим титулярите за почивка. Макар аз да не съм убеден кой е по-неудобен съперник за полуфинал. В Бразилия се видя, че имаме възможност да ги бием ако ни върви посрещането. Докато с Русия не сме играли и поначало срещу тях не ни върви особено.
Честно казано руснаците надиграха Бразилия и напълно заслужено ги победиха, което ме изненада наистина. От друга страна мисля, че в този им вид имаме своите шансове и биха били по-добрия вариант за съперник на полуфинал (дай Боже да се класираме). Идеално ще е, ако бием Италия, а Канада удари Бразилия![]()
![]()
В интерес на истината миналата година канадците удариха Селесао в един мач от предварителната група, а в един мач всичко се случва , така че... защо да не помечтаем
Стига сте правили сметки... Те ще стартират от утре след мача. Дай Боже да вземем точки довечера, а оттам нататък каквото стане. Да избираш между Русия и Бразилия във волейбола е все едно да избереш да се удавиш ли или да се обесиш. Имаме шансове и срещу двата отбора, но най-важния ни мач на този етап започва утре сутринта в 3
И си прав и не си прав. Много пъти точно така сме оставали 4-ти. В крайна сметка, целта оправдава средствата. Да ти припомня мачът, в който Бразилия ни легна преди години. И какво от това след като накрая си тръгнаха с титлата.
Но е вярно, че първо трябва да си свършим работата с жабчовците (с топ играч руснак), а после да му мислим.
Каквото и да стане, аз съм доволен от показаното дотук - израстване, воля, дух, единство на отбора! Медалите не трябва да са самоцел.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!