ЕП: Германия - България - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: ЕП: Германия - България - 1:3 FT

Мнениеот drvasko98 » 26 сеп 2013 13:22

runnersa написа:Дали е дошло време да бъдат счупени две злокобни традиции - Русия да пада от Сърбия и ние да падаме от който ни хване на този непробиваем полуфинал :?
Може би нетрадиционната обстановка че ще се играе на футболен стадион ще доведе до нетрадиционни резултати :twisted:

Аз нямам против традицията българският национален отбор да остане исторически непобеден на Паркен :)

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 26 сеп 2013 15:55

Ще играят на футболен стадион :shock: ! Все пак успех и дано бием :twisted: .

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 сеп 2013 19:53

Много ще се радвам, ако Стадион Паркен не е удобен за волейболните национали на "ботуша" и за реванш изключително гостоприемен за адзурите на 11.10, когато Дания посреща Италия в Световна футболна квалификация
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 сеп 2013 20:15

Jürgen написа:Ще играят на футболен стадион :shock: ! Все пак успех и дано бием :twisted: .

В началото на ерата на големите първенства в баскетбола и волейбола се е играло често на такива стадиони.
Например кошмарният мач за нашите волейболисти - финал на Световно първенство в София срещу ГДР се играе на стадион Васил Левски и нашите губят след като водят 2-0 и 12-5 (мисля) в 3-ия гейм при старата система, когато се играе до 15 точки, но спечелването на противниковия сервис не носи точка.

Това засега е двубоя, в който сме най-близо до световна титла в колективен спорт при мъжете.

Върни се в “Волейбол”