drvasko98 написа:TodorT написа:MuFc1878 написа:Така е като се дават фалшиви надежди и очаквания за
поне финал във всеки турнир! Да си бяхме паднали 5-6 пъти в групата и да ни е мирно
Типично по български поредното 4-то място ще се нарече калъфка и поводи за подигравки?
Мале, мале. Какво говориш ти. Нашите да имаха късмета да не се класират за финалите.... та те тогава щяха да са най-големите нещастници, мизерници, недостойни да носят фланелката на България. Просто сме си такива ревльовци. Постоянно сме недоволни, неоценяваме много неща и на нас не може да ни се угоди

Тошко, би ли посочил една формация, клубна или национална по твой избор, която от 10 поредни полуфинала (на нашите волейболисти май са и повече) да няма нито едно класиране на финал. Защо трябва да се казва браво за нещо, което явно им е по силите. Ако на баскетбол станем 8-ми ще има тържества, ако със сгешният футболен отбор дори само се класираме на Световно ще е повод за огромно "Браво". Но на волейболистите възможностите им явно са 3-6 място. Браво ще има като го надминат.
За съжаление няма как да ти посоча друг отбор

Все нещо не ни достига.... един път късмет, друг път класата. Може би толкова са ни възможностите. Не трябва да приемаме това четвърто място като провал. Това си е успех за нас! Правим неща, които никой друг национален отбор не прави! Родното ни първеснто е адски слабо, юношите ни тренират в мизерни условия (лично съм го изпитал това нещо), оттам младежките ни формации са слаби, а ние очакваме силен национален отбор и едва ли не злато от волейболен форум. В момента всичко това, което постигаме, е благодарение на талантите в националния отбор. Благодарение на това, че Скримов от 17 годишен е във Франция, че Стойчев изтегли Соколов в Италия, че Алексиев е излезнал рано в чужбина, че Пранди даде шанс на Йосифов и т.н. Това четвърто място си е успех за нас. Да, на всички ни се иска повече, но на този етап няма как. Правим грешки в играта си, психически сме по-нестабилни... работа, работа, работа.... и да се надяваме, че на ЕП ще се представим по-добре и най-накрая ще посрещнем Алексиев и компания с поне... сребърни медали

Момчетата го заслужават, направиха много жертви, сигурен съм, че един ден съдбата ще им върне всичко това и те ще бъдат там, на финала....