СЛ: България - Полша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: СЛ: България - Полша

Мнениеот MuFc1878 » 14 юли 2013 11:10

Ах, много кофти са часовете за нашите мачове :(

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 юли 2013 11:11

siniq_fen написа:
mistreated написа:
siniq_fen написа:Аз ги гледах срещу Сърбия и ми направи впечатление, че Ласко го няма и сега Зайцев играе като диагонал.

Да, така е. Зайцев играе диагонал в тази Лига.

И сякаш се справя по-добре от Ласко :? Но пък от друга страна италианците губят една страхотна четворка. Не че Ласко беше кой знае какво като диагонал, но може би имаха повече опции в атака в миналогодишната формация.

А бе не знам... Той и Михайлов започна посрещач, а послед стана един от най-добрите диагонали в света. Фей пък направи блестящи мачове с Италия, като център. Ще видим, според мен Италия са напълно преодолим съперник, особено за нас. Така или иначе имат комплекс от нашия национален отбор.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 юли 2013 11:13

И все пак точно когато очаквахме отново да влезнат в ролята си на абонати ни очакваше студен душ и край с мечтите за медал на Олимпиадата. Не трябва да има нито 1% отпускане от страна на нашите нито срещу Италия, нито срещу Аржентина.
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 юли 2013 11:30

siniq_fen написа:И все пак точно когато очаквахме отново да влезнат в ролята си на абонати ни очакваше студен душ и край с мечтите за медал на Олимпиадата. Не трябва да има нито 1% отпускане от страна на нашите нито срещу Италия, нито срещу Аржентина.

Да, загубихме от тях за третото място, но те тогава изиграха невероятен мач на сервис. Просто всичко им влизаше. Да се надяваме, че в петък няма да имат такъв ден при началния удар.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 юли 2013 12:20

Публиката добре ли бяхме? Нямам глас от викане. Уникален мач радвам се че бях в залата точно на този мач. Време е да направим нещо значимо на финалите.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 юли 2013 14:07

Neron написа:Публиката добре ли бяхме? Нямам глас от викане. Уникален мач радвам се че бях в залата точно на този мач. Време е да направим нещо значимо на финалите.

Много слаба беше атмосферата в залата и в двата мача. Особено във втория.
Когато играта не върви, хората в "Конгресна" мълчат като риби. Атмосферата в София е много по-добра. Националите там трябва да играят. Залата в София е много по-хубава, по-голяма и атмосферата е страхотна.

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 14 юли 2013 14:14

Не обръщайте темата на София - Варна ... Според мен във Варна супер много се викаше но по тв-то беше заглушено. Незнам, но при всеки сервиз на поляците се виждаше зад него публиката как свири и псува, а не се чуваше от екрана ....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 юли 2013 14:16

Аз съм на мнение, че в по-големите градове в България трябва да има зала като тази в София и всеки българин да има шанс да подкрепи младите лъвчета :) Всичко друго е заяждане, което е напълни излишно!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 юли 2013 14:34

Часовете за нашите мачове наистина са отвратителни, но какво да се прави ... Ще ставаме и ще гледаме :) Лично на мен групата с Аржентина и Италия ми се струва много равностойна и както можем да я спечелим, така можем и да останем последни. Много е неприятно, че на евентуален полуфинал ще играем с Бразилия или Русия, но няма как, трябва да се опитаме да спечелим групата си. Очаквам аванти за домакините от Аржентина, така че нашите трябва да са нащрек. ;) При всички положения, излизането от тази група и елиминирането на Полша и САЩ е огромен успех за нас 8-) Би трябвало да се качим малко в ранглистата, недопустимо е да сме чак 8-ми.
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 юли 2013 14:46

Viktor4o_Rs написа:Часовете за нашите мачове наистина са отвратителни, но какво да се прави ... Ще ставаме и ще гледаме :) Лично на мен групата с Аржентина и Италия ми се струва много равностойна и както можем да я спечелим, така можем и да останем последни. Много е неприятно, че на евентуален полуфинал ще играем с Бразилия или Русия, но няма как, трябва да се опитаме да спечелим групата си. Очаквам аванти за домакините от Аржентина, така че нашите трябва да са нащрек. ;) При всички положения, излизането от тази група и елиминирането на Полша и САЩ е огромен успех за нас 8-) Би трябвало да се качим малко в ранглистата, недопустимо е да сме чак 8-ми.

Повечето отбори преди нас в ранглистата са там благодарение на тъпата Световна купа. Абсурдно е толкова точки да се дават на тази купа, при положение, че много от силните отбори нямат право да играят за нея. На нас само веднъж ни бе даден уайлд кард и станахме трети. Това ни помогна да стигнем и до 4-то място в ранглистата (даже ако не се лъжа за кратко бяхме трети).
Така че ако искаме да дръпнем с точките, задължително трябва да гоним финал на Европейското и по този начин право на участие в Св. купа.

Върни се в “Волейбол”