СЛ: Бразилия - България 2-ри мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: СЛ: Бразилия - България 2-ри мач

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 юли 2013 23:43

Вече всичко е ясно - в директен мач с Полша ще решим второто място. При наша чиста победа и победа на Бразилия над САЩ се класираме още след първия мач, 8-) Дори и недай си Боже да загубим, на другия ден ако спечелим, пак можем да сме втори, така че всичко си е в нашите ръце. Вярвам, че в петък вечерта вече ще сме на финалите :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 юли 2013 23:46

Viktor4o_Rs написа:Вече всичко е ясно - в директен мач с Полша ще решим второто място. При наша чиста победа и победа на Бразилия над САЩ се класираме още след първия мач, 8-) Дори и недай си Боже да загубим, на другия ден ако спечелим, пак можем да сме втори, така че всичко си е в нашите ръце. Вярвам, че в петък вечерта вече ще сме на финалите :mrgreen:

То ще е събота около 6-7 часа :) Бразилия - САЩ играят в събота и неделя.
Само Левски!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 юли 2013 23:47

Днес на всички повторения ми направи впечатление, че поляците не покриват правата при блокада. Вярно, че това зависи от конкретна ситуация и играч, но товя трябва да го имаме предвид :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 юли 2013 00:15

TodorT написа:Днес на всички повторения ми направи впечатление, че поляците не покриват правата при блокада. Вярно, че това зависи от конкретна ситуация и играч, но товя трябва да го имаме предвид :)

Това беше така, заради атаката на Кларк. Той изобщо не може да играе по правата с тая лява ръка. Даже и сервисът му е само по диагонала.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 юли 2013 00:17

Да, както казах всичко зависи от конкретна ситуация и играч. :) Цецо и Тошко Алексиев играят много силно по острия диагонал и поляците ще ни затварят по диагонала. Далеч съм от мисълта да давам тактически указания на отбора за мачовете, но Соколов може да ги изяде с атаки по правата.... да му мисли либерото им :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юли 2013 09:42

Най сигурно е да бием 2 пъти Полша, ама нещо ми се струва, че нямаме сили за това.

А Бразилия могат единствено да докажат на всички ( още веднъж ) ... Че са путkи, ако загубят 2 пъти пред собствена публика от еднообразните "Янки".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 юли 2013 09:44

Аз също не съм убеден, че можем да бием 2 пъти Полша, но пък съм уверен, че ще се класираме.
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 юли 2013 10:08

Тия аржентинци явно са в трагична форма. Да загубиш 9 мача от 10... Искрено се надявам, ако се класираме да ни сложат в една група с тях и Канада :)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 юли 2013 10:11

mistreated написа:Тия аржентинци явно са в трагична форма. Да загубиш 9 мача от 10... Искрено се надявам, ако се класираме да ни сложат в една група с тях и Канада :)

И Германия не бих отказал :twisted:
Между другото защо го няма Грьоцер в техния състав , имаш ли представа :?
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 юли 2013 10:15

Прави впечатление, че поляците не могат да поддържат добра игра през целия мач и допускат сериозни сривове. То се вижда и от резултатите им. Нямат нито една чиста победа тази година в Лигата. Надявам се пред собствена публика да намалим нашите грешки до минимум. Ако го направим, не се съмнявам, че ще победим.
Иначе този Заторски е по-добро либеро от Игначак. Дано срещу нас няма ден. А и доколкото успях да им гледам 6 мача досега, имат сериозен проблем с посрещане на флот сервис.

Върни се в “Волейбол”