СЛ: Бразилия - България 2-ри мач
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: СЛ: Бразилия - България 2-ри мач
Вече всичко е ясно - в директен мач с Полша ще решим второто място. При наша чиста победа и победа на Бразилия над САЩ се класираме още след първия мач,
Дори и недай си Боже да загубим, на другия ден ако спечелим, пак можем да сме втори, така че всичко си е в нашите ръце. Вярвам, че в петък вечерта вече ще сме на финалите 

Viktor4o_Rs написа:Вече всичко е ясно - в директен мач с Полша ще решим второто място. При наша чиста победа и победа на Бразилия над САЩ се класираме още след първия мач,Дори и недай си Боже да загубим, на другия ден ако спечелим, пак можем да сме втори, така че всичко си е в нашите ръце. Вярвам, че в петък вечерта вече ще сме на финалите
То ще е събота около 6-7 часа
Само Левски!
Днес на всички повторения ми направи впечатление, че поляците не покриват правата при блокада. Вярно, че това зависи от конкретна ситуация и играч, но товя трябва да го имаме предвид 
- mistreated
- Контакти:
TodorT написа:Днес на всички повторения ми направи впечатление, че поляците не покриват правата при блокада. Вярно, че това зависи от конкретна ситуация и играч, но товя трябва да го имаме предвид
Това беше така, заради атаката на Кларк. Той изобщо не може да играе по правата с тая лява ръка. Даже и сервисът му е само по диагонала.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Да, както казах всичко зависи от конкретна ситуация и играч.
Цецо и Тошко Алексиев играят много силно по острия диагонал и поляците ще ни затварят по диагонала. Далеч съм от мисълта да давам тактически указания на отбора за мачовете, но Соколов може да ги изяде с атаки по правата.... да му мисли либерото им 
-
THE G.A.M.E
Най сигурно е да бием 2 пъти Полша, ама нещо ми се струва, че нямаме сили за това.
А Бразилия могат единствено да докажат на всички ( още веднъж ) ... Че са путkи, ако загубят 2 пъти пред собствена публика от еднообразните "Янки".
А Бразилия могат единствено да докажат на всички ( още веднъж ) ... Че са путkи, ако загубят 2 пъти пред собствена публика от еднообразните "Янки".
Аз също не съм убеден, че можем да бием 2 пъти Полша, но пък съм уверен, че ще се класираме.
Само Левски!
- mistreated
- Контакти:
Тия аржентинци явно са в трагична форма. Да загубиш 9 мача от 10... Искрено се надявам, ако се класираме да ни сложат в една група с тях и Канада 
mistreated написа:Тия аржентинци явно са в трагична форма. Да загубиш 9 мача от 10... Искрено се надявам, ако се класираме да ни сложат в една група с тях и Канада
И Германия не бих отказал
Между другото защо го няма Грьоцер в техния състав , имаш ли представа
Само Левски!
- mistreated
- Контакти:
Прави впечатление, че поляците не могат да поддържат добра игра през целия мач и допускат сериозни сривове. То се вижда и от резултатите им. Нямат нито една чиста победа тази година в Лигата. Надявам се пред собствена публика да намалим нашите грешки до минимум. Ако го направим, не се съмнявам, че ще победим.
Иначе този Заторски е по-добро либеро от Игначак. Дано срещу нас няма ден. А и доколкото успях да им гледам 6 мача досега, имат сериозен проблем с посрещане на флот сервис.
Иначе този Заторски е по-добро либеро от Игначак. Дано срещу нас няма ден. А и доколкото успях да им гледам 6 мача досега, имат сериозен проблем с посрещане на флот сервис.