СЛ: САЩ - България - 3:0, 1:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: СЛ: САЩ - България - 3:0, 1:3

Мнениеот siniq_fen » 30 юни 2013 23:13

mistreated написа:Днес аржентиците са с титулярния състав, за разлика от петък. Дано успеят пак да вземат някоя и друга точка от поляците.

Поляците взеха важния 3 гейм и ми се струва, че ще спечелят с 3:1. Но пък сега ще бъдат по-надъхани за САЩ :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 юни 2013 23:28

Поляците си вървят към чиста победа с 3:1 и при това положение ще станат с 8 точки. :roll: Това от една страна е добре, защото ще скочат здраво на САЩ и като нищо могат да бият янките и в двата мача. От друга страна обаче, ако Полша спечели 2 пъти срещу американците, то те ще имат всички шансове за класиране и ще ни скочат здраво във Варна. :roll: Но в крайна сметка, не бива да им се плашим, много е важно да вземем поне 1 победа срещу Бразилия, щом Франция може, защо и ние не ? 8-)
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 юни 2013 23:29

Viktor4o_Rs написа:Поляците си вървят към чиста победа с 3:1 и при това положение ще станат с 8 точки. :roll: Това от една страна е добре, защото ще скочат здраво на САЩ и като нищо могат да бият янките и в двата мача. От друга страна обаче, ако Полша спечели 2 пъти срещу американците, то те ще имат всички шансове за класиране и ще ни скочат здраво във Варна. :roll: Но в крайна сметка, не бива да им се плашим, много е важно да вземем поне 1 победа срещу Бразилия, щом Франция може, защо и ние не ? 8-)

Ние спокойно можем да ушием 2 пъти поляците и да ги пратим пред телевизорите за финалите 8-)
И Бразилия де, и Бразилия :)
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 юни 2013 23:38

Не вярвам да бият 2 пъти САЩ. Мисля, че ще си разменят по една победа, което ще бъде супер за нас. Но и да се стигне до решаващи мачове във Варна, няма какво да се плашим. Полша са в много по-слаба форма от миналата година. Не виждам как ще ни бият 2 пъти във Варна.
А и съм почти убеден, че ще спечелим поне 2 точки в Бразилия.
Последна промяна от mistreated на 30 юни 2013 23:40, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 юни 2013 23:40

mistreated написа:Не вярвам да бият 2 пъти САЩ. Мисля, че ще си разменят по една победа, което ще бъде супер за нас. Но и да се стигне до решаващи мачове във Варна, няма какво да се плашим. Полша са в много по-слаба форма от миналата година. Не виждам как ще ни бият 2 пъти във Варна.

На практика според теб колко точки ще ни трябват от оставащите 4 мача, за да сме един от първите 2 отбора?
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 юни 2013 23:41

siniq_fen написа:
mistreated написа:Не вярвам да бият 2 пъти САЩ. Мисля, че ще си разменят по една победа, което ще бъде супер за нас. Но и да се стигне до решаващи мачове във Варна, няма какво да се плашим. Полша са в много по-слаба форма от миналата година. Не виждам как ще ни бият 2 пъти във Варна.

На практика според теб колко точки ще ни трябват от оставащите 4 мача, за да сме един от първите 2 отбора?

По мое виждане 5 точки ще са предостатъчни, но това е просто мое виждане :)
Даже и с 3 имаме доста големи шансове, ако те са срещу Полша.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 юни 2013 23:47

mistreated написа:
siniq_fen написа:

По мое виждане 5 точки ще са предостатъчни, но това е просто мое виждане :)
Даже и с 3 имаме доста големи шансове, ако те са срещу Полша.

Аз си мисля, че ще постигнем дори повече :) Дано и двамата се окажем прави.
Само Левски!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 юни 2013 23:48

Всичко много зависи от мачовете следващата седмица. Дано САЩ не постигнат чисти победи срещу Полша

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 юли 2013 09:04

Така и така краят на груповата фаза наближава, може би наистина е време за малко сметки. Затова ще разгледам най-добрите и най-лошите варианти за нас според мен.
В момента ние имаме 14 т., Бразилия 13, САЩ 11, а Полша 8.

Първи вариант (най-лошият):

Ние губим чисто 2 пъти от Бразилия, а САЩ чисто побеждава Полша 2 пъти. Тогава преди последните мачове класирането ще е следното:
1. Бразилия 19 т.
2. САЩ 17 т.
3. България 14 т.
Поляците няма да има никакви шансове за класиране, а на нас ще ни трябват 6 точки срещу тях и надежда, че САЩ няма да взема повече от 2 точки при гостуването си на Бразилия. Но като вземем впредвид, че последният двубой Бразилия - САЩ е след нашите мачове с Полша, то съвсем спокойно могат да си направят врътките и двата отбора да се класират напред. Така че, за мен при този вариант вероятността да идем на финалите става минимална.

Втори вариант:

САЩ и Полша си разменят по 3 точки, а ние губим 2 пъти от Бразилия. Тогава класирането става:

1. Бразилия 19 т.
2. България и САЩ с по 14 т.
Поляците остават с 11 т.
При това положение 5 точки срещу Полша почти сигурно ни класират напред.

Трети вариант:
Поляците бият 2 пъти САЩ и взимат 6 точки, а ние губим 2 пъти от Бразилия.
1. Бразилия 19 т.
2. България 14 т.
3. Полша 14 т.
4. САЩ 11 т.
Тук ни трябва само 1 чиста победа срещу поляците.

Както виждате всички варианти, които разгледах включват 2 чисти загуби от Бразилия. Всяка спечелена точка този уикенд допълнително ни улесняват задачата. Бих казал, че 3 точки срещу тях ни класират на 90% на финалите, защото ще останем с точка напред и така те няма как да си позволят да губят от САЩ.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 01 юли 2013 09:45

Не правете сметки предварително. Националният отбор играе много силно, мисля, че сме от най - слабите отбори в групата в действителност, така че не говорете, че този или онзи сме щели да изпреварим. Нито имаме волейбол в България, нито нищо.
Истината е, че момчетата правят чудеса, на които трябва да отдадем заслуженото, а не непрекъснато да оплюваме колко слаб бил Тодор Алексиев. Просто толкова си може, ако имаше школи, които да раждат по много таланти, той изобщо нямаше да бъде извикан в първия отбор.
Това е положението. Дори и да не се класираме за финалите, да завършим на трето място в групата след САЩ, това пак ще е успех. Групата е изключително трудна и не бива да се величаем, след като нямаме нищо.
Този отбор е нещото, което в момента кара нас да забравим поне за малко за проблемите, които ни обграждат.
Изобщо няма да е срамно да загубим четири пъти до края. Все пак играем с доста по - обиграни от нас отбори, а и реалните стойности са ясни. Ние сме България, а не Русия, Бразилия, Италия, Полша или от по - далечното минало Япония или Аржентина.
Важното е отборът да се бори по същия начин, да се даде и последната капка кръв, както се казва, а който разбира, ще го оцени. Победата не е най - важното нещо в този живот. Има много по - големи неща от нея.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Волейбол”