mistreated написа:Днес аржентиците са с титулярния състав, за разлика от петък. Дано успеят пак да вземат някоя и друга точка от поляците.
Поляците взеха важния 3 гейм и ми се струва, че ще спечелят с 3:1. Но пък сега ще бъдат по-надъхани за САЩ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mistreated написа:Днес аржентиците са с титулярния състав, за разлика от петък. Дано успеят пак да вземат някоя и друга точка от поляците.

Viktor4o_Rs написа:Поляците си вървят към чиста победа с 3:1 и при това положение ще станат с 8 точки.Това от една страна е добре, защото ще скочат здраво на САЩ и като нищо могат да бият янките и в двата мача. От друга страна обаче, ако Полша спечели 2 пъти срещу американците, то те ще имат всички шансове за класиране и ще ни скочат здраво във Варна.
Но в крайна сметка, не бива да им се плашим, много е важно да вземем поне 1 победа срещу Бразилия, щом Франция може, защо и ние не ?
mistreated написа:Не вярвам да бият 2 пъти САЩ. Мисля, че ще си разменят по една победа, което ще бъде супер за нас. Но и да се стигне до решаващи мачове във Варна, няма какво да се плашим. Полша са в много по-слаба форма от миналата година. Не виждам как ще ни бият 2 пъти във Варна.
А и съм почти убеден, че ще спечелим поне 2 точки в Бразилия.
siniq_fen написа:mistreated написа:Не вярвам да бият 2 пъти САЩ. Мисля, че ще си разменят по една победа, което ще бъде супер за нас. Но и да се стигне до решаващи мачове във Варна, няма какво да се плашим. Полша са в много по-слаба форма от миналата година. Не виждам как ще ни бият 2 пъти във Варна.
На практика според теб колко точки ще ни трябват от оставащите 4 мача, за да сме един от първите 2 отбора?
mistreated написа:siniq_fen написа:mistreated написа:Не вярвам да бият 2 пъти САЩ. Мисля, че ще си разменят по една победа, което ще бъде супер за нас. Но и да се стигне до решаващи мачове във Варна, няма какво да се плашим. Полша са в много по-слаба форма от миналата година. Не виждам как ще ни бият 2 пъти във Варна.
На практика според теб колко точки ще ни трябват от оставащите 4 мача, за да сме един от първите 2 отбора?
По мое виждане 5 точки ще са предостатъчни, но това е просто мое виждане
Даже и с 3 имаме доста големи шансове, ако те са срещу Полша.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост