ЕП: Германия - България - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ЕП: Германия - България - 1:3 FT

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 сеп 2013 23:44

Във важните моменти на последният 4-ти гейм, немците бяха "предадени" от Калиберда и Гьорцер. :mrgreen:

Тея им спечелиха 1-вият мач в групата, ама сега са с основна вина за нашият реванш.
Какво нещо е волейбола ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 сеп 2013 23:44

Аз лично след загубата на първия гейм побеснях и отказах да гледам мача.
Няма да гледам полуфинала и финала. Ще ми ги разкажете после, когато дават на нашите купата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 сеп 2013 23:51

sin4ec написа:Аз лично след загубата на първия гейм побеснях и отказах да гледам мача.
Няма да гледам полуфинала и финала. Ще ми ги разкажете после, когато дават на нашите купата.

Даже и ще те почерпя по желание :lol:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 25 сеп 2013 23:56

Дали е дошло време да бъдат счупени две злокобни традиции - Русия да пада от Сърбия и ние да падаме от който ни хване на този непробиваем полуфинал :?
Може би нетрадиционната обстановка че ще се играе на футболен стадион ще доведе до нетрадиционни резултати :twisted:

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 25 сеп 2013 23:56

Аз само превключвах ту на Ман.Юн-Ливър,ту на националите.Поне нашите ме зарадваха.Дано бием Италия и да стигнем до финала,пък там каквото сабя покаже,както е казал поета. :)

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 25 сеп 2013 23:56

Браво на нашите!
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 25 сеп 2013 23:57

БРАВО , браво браво бравоооо. Издържаха и физически и психически, има напредък. Дразни че когато една или две точки ни трябват за гейм, момчетата си мислят че мача е свършил, но това са дребни неща. Радващото е че имат достатъчно време да си отпочинат до събота. Дано и на Датска земя се чувстват добре. Успех на момчетата и силно се надявам Соколето да оправи прическата на Зайцев.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 26 сеп 2013 00:01

Бравоооо! Страхотни са момчетата! Какво включване на Ники Пенчев! Такова самочувствие от това момче.... БРАВО! Страхотен мач и за центровете ни. На Теди Тодоров не му тръгна играта днес..... Алексиев също е в някаква дупка, дано е във форма за последните два мача от първенството. Цецо Соколов рядко греши! Всички говорим за Соколов, за Скримов, за Тошко Алексиев..... но никой не вижда работата на Теди Салпаров и на ГЕОРГИ БРАТОЕВ!!!! Георги Братоев е уникален талант! Той ще бъде един от най-добрите! Не изключвам и да вземе приз от ЕВРО 2013. На моменти прави убийствени комбинации с центровете, вдига с една ръка топки на крайните нападатели... ей, красота е! А Теди Салпаров така се раздава, че като друг отиграе топка в защита и той се ядосва, че той не се е докоснал до топката.... Ей, голямо сърце от всички играчи! Гордея се с тези момчета! :) Заслужават нещо повече от полуфинал! Сигурен съм, че съдбата ще възнагради усилията им.... късметът не е случаен. Той идва при този, който си го е заслужил! А Алексиев и компания го заслужават! Щом се трудиш, ще пожънеш! :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 сеп 2013 00:01

И тази вечер ще си легна щастлив, все едно досега съм се въргалял във вана с мляко с Камерън Диас и Анджито Джоли - едновременно. :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 сеп 2013 00:03

Мисля, че за първи път сме в Топ 4 на четвърти пореден турнир - две Световни лиги, Олимпиада и сега Европейско, което показва някаква постоянна класа. Не сме най-добрите, но отборът в последната 1 година ме радва страшно много. Италианците са силни. Нов тест ще е за Плачи и момчетата да им намерят цаката и най-вече на надутия пуяк Беруто.

Върни се в “Волейбол”