СЛ: България - Полша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: СЛ: България - Полша

Мнениеот mistreated » 14 юли 2013 00:42

Eminem написа:хахха гавра. Дадохме им два гейма, за да си повярват, че могат да ни бият и след това им го забихме. :)

Първите два гейма много несериозно отношение на нашите към мача и напълно логично ни поведоха с 2:0.
Радвам се, че за пореден път показаха, че имат характер, отборен дух и силна психика и излязоха от тежката ситуация.
Лошото е, че продължаваме да правим доста грешки на сервис.

Не съм съгласен, че сме играли слабо първите 2 гейма. Първия спечелиха след 5! безобразни грешки при посрещане на Скримов. Втория гейм беше целия игра на сайд-аут, която накрая поляците успяха да измъкнат с 2 точки разлика.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 юли 2013 00:43

Сайд-аут на практика точка за точка ли означава :?
Само Левски!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 14 юли 2013 09:12

mistreated написа:
Eminem написа:хахха гавра. Дадохме им два гейма, за да си повярват, че могат да ни бият и след това им го забихме. :)

Първите два гейма много несериозно отношение на нашите към мача и напълно логично ни поведоха с 2:0.
Радвам се, че за пореден път показаха, че имат характер, отборен дух и силна психика и излязоха от тежката ситуация.
Лошото е, че продължаваме да правим доста грешки на сервис.

Не съм съгласен, че сме играли слабо първите 2 гейма. Първия спечелиха след 5! безобразни грешки при посрещане на Скримов. Втория гейм беше целия игра на сайд-аут, която накрая поляците успяха да измъкнат с 2 точки разлика.

Не , че сме играли много слабо , просто поляците играха много силно в първите два гейма. Ако сте забелязъли , нашите построиха първия успешен блок чак във втория гейм , при резултат 15:16. Играта на Полша беше много динамична с голям коефициент на полезно действие. Соколов и Алексиев се разиграха чак в третия гейм. В тайбрека , при 14:10 , бяхме на косъм да се издънем и да погребем спечелен мач. Това ми напомни за мача с Германия преди много години , когато водехме в решителния гейм с 13:3 и го загубихме. В тия времена един гейм се играеше до 15 точки.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 юли 2013 09:21

siniq_fen написа:Сайд-аут на практика точка за точка ли означава :?

Сайд-аут означава да спечелиш точка при сервис на съперника (нашето "да си спечелим сервиса" или "да завъртим").

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 юли 2013 09:40

mistreated написа:
siniq_fen написа:Сайд-аут на практика точка за точка ли означава :?

Сайд-аут означава да спечелиш точка при сервис на съперника (нашето "да си спечелим сервиса" или "да завъртим").

Ясно, мерси.
Само Левски!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 юли 2013 10:51

mistreated написа:
TodorT написа:Момчета, недейте да говорите отсега за финали, за медали и т.н. Първата ни цел е да излезем като първи отбор от групата!!! Няма да е лесно! Аржентинците са домакини и са кофти отбор. Победите в София не трябва да ни заблуждават! Не са непобедими, но трябва да внимаваме. Италианците играят много добър волейбол! Зайцев, Савани и Травица са заплаха. Имат и добри центров и силен сервис. Няма да е лесно и срещу тях! Общо взето сега започва трудното, нека сме здраво стъпили на земята и без да се надценяваме!!! :)

От това, което гледах Фей не играе в лигата тази година. На негово място е някакво момче, което на мен изобщо не ми направи впечатление. Савани и Пароди играят добре само на сервис. Зайцев е най-сериозната заплаха. Другото, което ми направи впечатление - справят се много добре на посрещане на силов сервис, но са безобразни при посрещане на флот. Едва ли нашият щаб не е разучил тези моменти...

Младото момче, за което говориш, е Лука Ветори. Диагонал в Пиаченца играе. Млад обещаващ състезател и влизаше често да изпълнява сервис. В Лигата е малко колеблив. Италианцие извадиха някакво центърче от А2 и е доста добро.... много добро око извади Беруто :)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 юли 2013 10:52

Аз ги гледах срещу Сърбия и ми направи впечатление, че Ласко го няма и сега Зайцев играе като диагонал.
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 юли 2013 11:05

TodorT написа:Младото момче, за което говориш, е Лука Ветори. Диагонал в Пиаченца играе. Млад обещаващ състезател и влизаше често да изпълнява сервис. В Лигата е малко колеблив. Италианцие извадиха някакво центърче от А2 и е доста добро.... много добро око извади Беруто :)

Не, не. Говоря точно за това "центърче", което играе на мястото на Фей. Може и да си прав, че е добър, ама на мен не ми направи особено впечатление в мачовете срещу Иран и в единия срещу Русия, които гледах.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 юли 2013 11:06

siniq_fen написа:Аз ги гледах срещу Сърбия и ми направи впечатление, че Ласко го няма и сега Зайцев играе като диагонал.

Да, така е. Зайцев играе диагонал в тази Лига.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 юли 2013 11:08

mistreated написа:
siniq_fen написа:Аз ги гледах срещу Сърбия и ми направи впечатление, че Ласко го няма и сега Зайцев играе като диагонал.

Да, така е. Зайцев играе диагонал в тази Лига.

И сякаш се справя по-добре от Ласко :? Но пък от друга страна италианците губят една страхотна четворка. Не че Ласко беше кой знае какво като диагонал, но може би имаха повече опции в атака в миналогодишната формация.
Само Левски!

Върни се в “Волейбол”