СЛ: Бразилия - България 2-ри мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: СЛ: Бразилия - България 2-ри мач

Мнениеот mistreated » 07 юли 2013 21:08

siniq_fen написа:Супер! Заложих същото преди 1 час :lol: :lol:
Мисля, че им е време да победят. Започнаха с победа и е редно да завършат с такава. Въобще не са толкова слаб отбор, че да имат само 1 победа, дори в тази група.

Да, това е и моята гледна точка. Мисля, че ще се опитат пред собствена публика да завършат с победа групата, за да се настроят позитивно за финалите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 юли 2013 21:09

mistreated написа:
siniq_fen написа:Супер! Заложих същото преди 1 час :lol: :lol:
Мисля, че им е време да победят. Започнаха с победа и е редно да завършат с такава. Въобще не са толкова слаб отбор, че да имат само 1 победа, дори в тази група.

Да, това е и моята гледна точка. Мисля, че ще се опитат пред собствена публика да завършат с победа групата, за да се настроят позитивно за финалите.

Абсолютно същото мислех и аз :)
[offtopic]Може да стана разбирач, щом моите виждания се припокриват с твоите 8-)[/offtopic]

Успех на Полша!
Само Левски!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 юли 2013 21:15

mistreated написа:Христо Цветанов и Краси Гайдарски посрещачи?!?! Пич, ти не си в час изобщо. И какъв опит на Тодоров те гони, като той е по-млад от 80% от играчите ни.
По-добре не коментирай повече волейбол, че ставаш смешен.

Нали помниш какво каза Пенев? Вратар:
Защитници:

Та правилно казваш, че не са посрещачи, ами блокировачи, но в крайна сметка те затова са на игрището, за да могат да се справят всякак. Ами така де. Всеки е най - силен на съответен пост, но още по - добър е, когато го прави на повече позиции. А нали се въртят?
Преди години имаше един футболист в "Левски" Станислав Ангелов, на когото само вратарските ръкавици не дадоха. Това е положението.
Сгреших, но ако имаме някога претенции да сме нещо, трябва да се справяме.
Казах, че не съм много на "ти" с този спорт, но пък ти не позна как ще завършат срещите, така че :)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юли 2013 21:21

daniel875 написа: Защитници:

Та правилно казваш, че не са посрещачи, ами блокировачи, но в крайна сметка те затова са на игрището, за да могат да се справят всякак. Ами така де. Всеки е най - силен на съответен пост, но още по - добър е, когато го прави на повече позиции. А нали се въртят?
Преди години имаше един футболист в "Левски" Станислав Ангелов, на когото само вратарските ръкавици не дадоха. Това е положението.
Сгреших, но ако имаме някога претенции да сме нещо, трябва да се справяме.
Казах, че не съм много на "ти" с този спорт, но пък ти не позна как ще завършат срещите, така че :)

Блокировач посреща топката не повече от 2-3 пъти на мач, когато топката е много къса и падне близо до мрежата. Като се въртят, блокировач на втора линия бива сменен от либерото и той не участва в посрещането. Нужно ли е да обяснявам елементарни неща? А да сравняваш волейбол с футбол...
Аз ако познавах всеки път как ще завършат срещите щях да остана под пари досега. Въпросът е, че поне се опитвам да се аргументирам с познания. Не можеш да отречеш, че в доста случаи познавам, що се отнася до волейбол :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юли 2013 23:25

Като гледам американците, надявам се, че бразилците няма да правят цигански номера и да им лягат. Би трябвало 3 точки за нас срещу Полша да ни стигнат за класиране.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 юли 2013 23:27

mistreated написа:Като гледам американците, надявам се, че бразилците няма да правят цигански номера и да им лягат. Би трябвало 3 точки за нас срещу Полша да ни стигнат за класиране.

Точно това написах в СПАМ темата. Дано още в петък опънем Полша, за да сме почти сигурни за класирането ни.
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 юли 2013 23:29

Прави ми впечатление, че Бартош Курек не е в топ форма. Сякаш Ярош е най-силното им оръжие в момента. Да не забравяме и играта в центъра, където почти не грешат.
Само Левски!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 юли 2013 23:32

САЩ са адски слаби на посрещане днес и като добавим и адски многото грешки..... абе слаб мач за САЩ. Поляците играят добре в защита, а диагоналчето им се явява най-голямата заплаха. Блокът им днес също работи добре, но и американците са предвидими с това лошо посрещане. Очаквам равностоен мач във Варна... :oops: Дано публиката е нашият 7-ми играч :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юли 2013 23:42

TodorT написа:САЩ са адски слаби на посрещане днес и като добавим и адски многото грешки..... абе слаб мач за САЩ. Поляците играят добре в защита, а диагоналчето им се явява най-голямата заплаха. Блокът им днес също работи добре, но и американците са предвидими с това лошо посрещане. Очаквам равностоен мач във Варна... :oops: Дано публиката е нашият 7-ми играч :)

Най-лош е Винярски. Дано го изкараме от мача с добър сервис. Ярош не е кой знае какво, а и ние по принцип добре се справяме с неговата атака.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 юли 2013 23:43

Aбе в тези два мача беше брутален.. Особено в петък. Самият факт, че Бартман не помириса игрището, е показателен ;)
Само Левски!

Върни се в “Волейбол”