СЛ: САЩ - България - 3:0, 1:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЛ: САЩ - България - 3:0, 1:3
Италия поведе на Иран с 25-22 в първия гейм
Последна промяна от ros на 30 юни 2013 20:48, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:...
Време е да бият Иран
Последна промяна от siniq_fen на 30 юни 2013 20:51, променено общо 1 път.
Само Левски!
Обаче Иран правят супер турнир тази година
Последна промяна от ros на 30 юни 2013 20:49, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- mistreated
- Контакти:
Иранците разбиват вече втори мач жабарите с флот сервис. Хубаво е да се обърне внимание на това при една евентуална наша среща с Италия.
Ясно е, че Веласко познава до болка всички слаби страни на италианците. Иначе Иран ми харесват, но техните проблеми са в посрещане. Всеки тим с по-настойчив сервис получава сериозно предимство срещу тях.
Ясно е, че Веласко познава до болка всички слаби страни на италианците. Иначе Иран ми харесват, но техните проблеми са в посрещане. Всеки тим с по-настойчив сервис получава сериозно предимство срещу тях.
Последна промяна от mistreated на 30 юни 2013 22:32, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Иранците разбиват вече втори мач жабарите с флот сервис. Хубаво е да се обърне внимание на това при една евентуална наша среща с Италия.
Ясно е, че Веласко познава до болка всички слаби страни на италианците. Иначе Иран ми харесват, но техните проблеми са в посрещане. Все тим с по-настойчив сервис получава сериозно предимство срещу тях.
Бъркам ли, или загубиха от Русия с 2:3 (имам предвид, че им взеха точка) ?
Само Левски!
- mistreated
- Контакти:
siniq_fen написа:mistreated написа:Иранците разбиват вече втори мач жабарите с флот сервис. Хубаво е да се обърне внимание на това при една евентуална наша среща с Италия.
Ясно е, че Веласко познава до болка всички слаби страни на италианците. Иначе Иран ми харесват, но техните проблеми са в посрещане. Все тим с по-настойчив сервис получава сериозно предимство срещу тях.
Бъркам ли, или загубиха от Русия с 2:3 (имам предвид, че им взеха точка) ?
Бъркаш, загубиха с 3:0 и 3:1. Да не говорим, че този отбор на Русия няма нищо общо с титулярния им. Само Гранкин влиза от време на време, всичко друго е дълбоки резерви.
Ето и сега жабарите обърнаха тайбрека от 9:12 само със сервис. Много слабо посрещане на иранците... спокойно можеха да вземат и този мач.
- mistreated
- Контакти:
siniq_fen написа:Русия титулярите за Европейското ли ги пазят?
Кой знае... Може би за финалите на Лигата. Нали знаеш, че и те имат много тежко вътрешно първенство, явно са им дали почивка. А и в тази група, с тези ужасно слаби Сърбия и Куба явно няма да имат проблеми и с втория състав да се класират.
- mistreated
- Контакти:
Днес аржентиците са с титулярния състав, за разлика от петък. Дано успеят пак да вземат някоя и друга точка от поляците.