Финалът: Италия - Сърбия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Финалът: Италия - Сърбия
Ако сме заслужавали да играем финал, щяхме да си спечелим групата. Италия и Сърбия бяха сочени като по-вероятни финалисти от България. Ако този с най-голям шанс винаги печелеше, нямаше да е интересно. Май това не съвпада с теорията на конспирацията.
Сръбските волеиболисти отмъстиха за своите баскетболисти... кво толкова се чудите кво станало.... Сърбите са пичове и истинска сплотена нация... имат 100 футболисти във всяко едно големо първенство... ако беха като Българите .. дето по цял ден говорят ьза митко бербатов .. трябваше нон стоп спортни емисии да правят
наи яки са във футбола , тениса , баскетбола , волеибола.. във всеки шибан спорт са номер 1 на балканите а и не само тук 
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Сърбите развалиха и последното оправдание на българите! "Русия е най-силния отбор в Европа, те са непобедими". Видя се, че не Русия са непобедими, ние просто не можем да ги бием. Много е прав Томислав - нашите нямат сърце и душа, това което при сърбите е най-важното им "волейболно" качество!!
Изненадан съм от победата на сърбите над Русия. Наистина в един момент руснаците ми изглеждаха непобедими, но очевидно това не е така.
Сърбите винаги са били горд народ и националисти. За разлика от нас, те не се покланят и прекланят пред никого. Не бих се учудил, ако станат европейски шампиони.
Аз съм за тях и им пожелавам успех на финала !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
3-1 за Сърбия 
-
danieldaniel
- Контакти:
Всичко е ясно Италия ще победи
Интернет,решения и съвети
http://www.novitemi.com
http://www.novitemi.com
Аз пък мисля, че точно заради нашия мач руснаците изглеждаха толкова зле.Трябваше им максимална концентрация за да го вземат и неминуемо след това следва леко отпускане от което се възползваха сърбите по възможно най-добрия начин.
Финала е за Италия 3-1
- Ultras_Levski
- Контакти:
Победа за Сърбия !

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~
Сега можем да се ядосваме още повече. Защото ако си бяхме взели групата, във възможностите ни е да бием Италия (както го направихме в световната лига) и на финала със Сърбия имахме голям шанс да станем дори шампиони. Само че....... Ей, затова ме е най-много яд! Другите отбори не пропускат шансовете си, като Испания например, а ние май никога няма да вземем титла....
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев