България посреща финалите на Световната лига през 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България посреща финалите на Световната лига през 2012
И в София, и във Варна ще има мачове 
TodorT написа:И залата във Варна ще се използва, май
Едва ли. Тази година е домакин само Гданск и има по 4 мача на ден.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:TodorT написа:И залата във Варна ще се използва, май
Гданск и Сопот са домакини, макар че доколкото съм чувал те са в някакъв вид агломерация...
Последна промяна от RUSE на 03 юли 2011 22:26, променено общо 1 път.
Дай Боже да се случи такова хубаво нещо
- fabregas_949
- Контакти:
Много хубава новина. 
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
RUSE написа:ros написа:TodorT написа:И залата във Варна ще се използва, май
Гданск и Сопот са домакини, макар че доколкото съм чувал те са в някакъв вид агломерация...![]()
Нещо като София и Студентски град
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Ако има финали на Световната лига в България, мачовете ще се играят само в София, никога досега не е имало мачове в два града.
Thsmith написа:Това нещо като Мондиала ли е? Колко отбора се класират и масово ли е от към фенове? Значи ли това, че ще се изсипят хора от къде ли не в София ? (Всички мачове в тази нова пуста зала ли ще се играят?) И колко продължава като време тоя турнир?
Ще добавя още един въпрос ти откъде падаш
Финалите в Полша са от Сряда до Неделя така, че няма и седмица!
Последна промяна от runnersa на 03 юли 2011 22:46, променено общо 2 пъти.
ros написа:Наскоро бяха казали, че София ще е домакин на една от Олимпийските квалификации през 2012г. Сега погледнах в сайта и видях, че са определили Япония, Италия и Германия за домакини. Все още в официалния сайт на FIVB не е посочен домакина за финалите на Световната лига от 4ти до 8ми юли. Аз лично не знам как ще се съчетаят квалификациите за Олимпиадата и мачовете от лигата, защото според календара са по едно и също време и ако наистина е така какви ще са ни приоритетие. Дано спечелим квота още тази година и през 2012 да мислим амо за важните турнири
пп. ето го календара за 2012
http://www.fivb.org/en/volleyball/Calendar.asp
София ще е домакин, но не на световна квалификация, където е доста по-лесно защото са 4 отбора като само 1 е европейски, а на континентална (веропейска) квалификация. Там мисля, че са 8 отбора в 2 групи и ще е много тежко. Тази квалификация е на 8-13 май. 2 групи по 4 потбора, после на кръст - като финалите на световната лига.
Изобщо пътя към участие на олимпиада е страшно тежък. Най-добре е чрез световната купа този ноември. От там първите три отиват на олимпиада (така секласирахме за предната олимпиада). Но за да се класираме на тази световна купа, трябва да играем финал на европейското тъй като от Европа се класират само 2 отбора. Има и 2 уайлд карти, но с новия президент китаец и с нашето 7 или 8 място в световната ранглиста не виждам кой ще ни покани. Още повече че така участвахме и на предната световна купа - с уайлд кард. Ако не се класираме оттам, остава континенталната квалификация - смятай 8 отбора за 1 ковта. Ак оприемем че Русия се е класирала, то всичко най-силно от Европа ще играе тази квалификация - Сърбия, Полша, Италия, Франция, Германия, Финландия, Холандия, Испания - всичко ще е там. Лудница.
Току що открих (поне с моя английски
), че наистина София ще е домакин на Олимпийската квалификация от 8-13.05.2012г. При това положение едва ли и финалите за Световната лига ще са тук
http://www.cev.lu/mmp/online/website/ne ... 26_EN.html
http://www.cev.lu/mmp/online/website/ne ... 26_EN.html