Подкрепа за националния отбор по волейбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Подкрепа за националния отбор по волейбол

Мнениеот unist_gp » 10 юли 2010 00:07

Бижутера написа:
unist_gp написа:голям отбор сме! нищо,че загубихме, направихме го със силна игра. в Полша предават наживо и мачовете на България, при първите мачове срещу Бразилия казаха,че Бразилия-България, по-добре не може да бъде на волейбол. гордея се с този отбор,че се мери с Русия, Куба, Щатите... Ако хванем в момента Италия или сърбия ще ги утрепем... Успех на Световното! Това е истинският национален отбор на България

ако на тези момчета им се предоставяха условия за развитие още в България, сега щяхме да сме още по-нагоре... :(

много са си добре те в Италия, по добре там да си стоят и да са далеч от Чалгария

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 10 юли 2010 00:08

Simo Smurfa написа:Браво на нашите.Може да звучи глупаво,но дори днес те ме накараха да се гордея че съм Българин защото са страхотни едни от най-големите и успешни хора в БЪлгария.А тези който ги плюят помислете-направили ли сте за България в своята работа толкова колкото са направили тези момчета,колкото е направил Бербатов или дори всички Българи прославили ни по света,които ние не спираме да плюем.Е докато не спрем да ги плюем такава ще ни е психиката такава ще ние е и съдбата.Лека вечер.БЪЛГАРИ ЮНАЦИ

Прав си, звучи глупаво

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 юли 2010 00:11

Аз го казах и в темата за мача-не ги обвинявам за нищо.Отдавна съм осъзнал,че българите не можем да докараме нищо докрай и се проваляваме винаги в подножието на върха.Знам,че на световното можем да станем най-много трети,но каквото и да стане,това е отборът на България,нашият отбор и ние трябва да го подкрепяме винаги,особено щом момчетата се раздават.Според мен не е сериозно чужденец да води отбора,при положение,че най-добрият треньор в света в момента е българин,но както и да е,това е друга тема.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
milennelim
Контакти:

Мнениеот milennelim » 10 юли 2010 00:12

Не издържаха момчетата на името и титлите на БРАЗИЛИЯ. Сигурен съм, че ако беше който и да е друг отбор в света щяхме да го смажем, както направихме с Холандците. Браво на Блгарските волейболисти!!! Играха ката равен с равен със СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН !!!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 10 юли 2010 00:12

Представиха се достойно.Мачовете с Бразилия бяха равностойни,жалко,че не се класирахме.Трябва да ги подкрепим,а не да ги критикуваме.От цял свят само Бразилия и Русия са по-добри от нас.Това малко ли е ? Публиката наистина е зле.
Последна промяна от LaRgO на 10 юли 2010 00:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milennelim
Контакти:

Мнениеот milennelim » 10 юли 2010 00:14

acmilan написа:Аз го казах и в темата за мача-не ги обвинявам за нищо.Отдавна съм осъзнал,че българите не можем да докараме нищо докрай и се проваляваме винаги в подножието на върха.Знам,че на световното можем да станем най-много трети,но каквото и да стане,това е отборът на България,нашият отбор и ние трябва да го подкрепяме винаги,особено щом момчетата се раздават.Според мен не е сериозно чужденец да води отбора,при положение,че най-добрият треньор в света в момента е българин,но както и да е,това е друга тема.

За треньора съм на 100 % съгласен.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 10 юли 2010 00:15

Аз пък се чудя и мая, защо , когато има теоретична възможност за уговорка, последните срещи в групите не са насрочени за един начален час.Не казвам , че Италия и сърбия са ни отстранили...но нашите срещи фигурираха в заложните къщи, предполагам и тяхните са били.Всеки се ебава с нас, тва е истината.Друг е въпроса, че Бразилците ни биха напълно заслужено.Ние играхме на върха на възможностите си, а те на 70 % според мен

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 10 юли 2010 00:15

viroglav написа:
Съгласен на 100% ... И такава е публиката на всичките ни спортове и навсякъде в България. С някакви соц лозунги от сорта на "ние пеем само за победа" ... По добре да се ръкопляска , отколкото да се пеят тези безмислици.

През годините я видяхме софийската публика. Включително и на националния отбор по футбол с 200 човека на стадиона.
Защо все трябва да се търси конкретен виновен? Не беше ли достатъчно добро представянето ни? 5:7 точки срещу Бразилия не е зле.
Като почнат някой хора да се надъхват, чак дразнят. Сега волейболистите трябва на всяко първенство да са поне първи. Футболистите поне на полуфинал. Пиронкова вече да печели титли от Голям шлем. Стамболова с 2 секунди по-добри рекорди. Всички боксьори, щангисти и гимнастички поне със златен медал. Данчо Йовчев с Олимпийска титла през 2024 година. А Топалов да печели всеки турнир по средата на първия кръг.
Да, ако се прави анализ какво да се подобри - да се махне 'диджей', да се поработи още с играчите, публиката може и повече. Ама да се бесят (първия може) не е правилно.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 10 юли 2010 00:24

Xamy написа:
viroglav написа:
Съгласен на 100% ... И такава е публиката на всичките ни спортове и навсякъде в България. С някакви соц лозунги от сорта на "ние пеем само за победа" ... По добре да се ръкопляска , отколкото да се пеят тези безмислици.

През годините я видяхме софийската публика. Включително и на националния отбор по футбол с 200 човека на стадиона.
Защо все трябва да се търси конкретен виновен? Не беше ли достатъчно добро представянето ни? 5:7 точки срещу Бразилия не е зле.
Като почнат някой хора да се надъхват, чак дразнят. Сега волейболистите трябва на всяко първенство да са поне първи. Футболистите поне на полуфинал. Пиронкова вече да печели титли от Голям шлем. Стамболова с 2 секунди по-добри рекорди. Всички боксьори, щангисти и гимнастички поне със златен медал. Данчо Йовчев с Олимпийска титла през 2024 година. А Топалов да печели всеки турнир по средата на първия кръг.
Да, ако се прави анализ какво да се подобри - да се махне 'диджей', да се поработи още с играчите, публиката може и повече. Ама да се бесят (първия може) не е правилно.

+1..Ние им вдигаме летвата, а те си играят постоянно на върха на възможностите си...т.е. много добре

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 10 юли 2010 00:24

Всички ли сме на мнение, че ЖиЖея пречи? Щото тоя е все едно некав прост фен в кръчма и оценките му пречат много според мен...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Волейбол”