България - Русия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Русия
Много хитро то е ясно че квото и да стане си на нагласят пак да играем с Русия така,че няма нужда да се напрягаме много 
А някои може ли да ни светне кои са другите два отбора.Единият маи са поляците.Аз лично искам точно тях на полу финала и руснаците на финала. 
Според мен Пранди трябва да заложи на играчите влизали по малко в игра..В крайна сметка има и такива мачове в които интрига няма и то благодарение на умовете на волейболната федерация.
Red Army написа:А някои може ли да ни светне кои са другите два отбора.Единият маи са поляците.Аз лично искам точно тях на полу финала и руснаците на финала.
Другия поток е доста заплетен но и по слаб според специалисти..1-отбор ще е Полша това е ясно,другия отбор ще се реши днес..Мисля че и гърци и французи и германци имат амбиции за челото!
Франция са 3 победи и 1 загуба и ако си бият днес Испания които нямат никакви шансове ще са си 2 полуфиналист след полша!
Някой знае ли утре от колко часа е жребия за 1/2 финалите? 
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
runnersa написа:Франция са 3 победи и 1 загуба и ако си бият днес Испания които нямат никакви шансове ще са си 2 полуфиналист след полша!
Така е..т.е 90% Испания са полуфиналисти,дори и да паднат а Германия бие словаците се изравняват,но петлите имат доста по добър баланс в графите геймове(спечелени\загубени) както и в общия брой разиграни точки.
Гадното е че ако паднем днес..ще играем с Русия или Полша на 1\2 финал.
- Ticha
- Контакти:
Само Русия не трябва да ни се пада на жребия. Поляците мисля че ще ги бием, защото са без доста от звездите си на това първенство.
Аз доколкото разбрах ако не бием Русия и станем 2-ри имаме шанс да играем пак с тях като 1-ви в нашата група!
Следователно ако ги бием като 1-ви ще има пак шанс да играем с тях,защото те ще са 2-ри!
Значи като ги гледах как снощи отпаднаха физически,по-добре да им се дадде почивка
Следователно ако ги бием като 1-ви ще има пак шанс да играем с тях,защото те ще са 2-ри!
Значи като ги гледах как снощи отпаднаха физически,по-добре да им се дадде почивка