Казийски: Връщам се!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Re: Казийски: Връщам се!
Нека се върне момчето. Най-накрая. Време беше. Ако върнат Стойчев, още по-добре. Не е лошо малко професионализъм. Стига селяния и скандали тип "миришат ми краката". Да си ходи тоя Лазаров! Президенти и крадци - колкото щеш, културни и можещи играчи - няма...

Пропуснати ползи за националня. Според мен не е истина. Няма да се дискредитира. Да викат Учиков.
loko29 написа:Казийски никога няма да стане легенда на българския волейбол защото мисли само за пари,затова напира и да се връща.И нека попита Стойчков как се прави това.С него за малко да не отидем на олимпиадата,без него станахме 4ти,така че маи е по-добре да си седи в Турция.
Той Матей си няма пари, та идва да вземе 10 000 лева премия за участие на финалите на Св. Лига .......

sirius123 написа:Пропуснати ползи за националня. Според мен не е истина. Няма да се дискредитира. Да викат Учиков.
Учиков бе викнат в националния, но Соколов и Милушев бяха предпочетени пред него.

- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Аз лично съм против. Това е като например Бербатов да каже връщам се за квалификациите с Армения и Чехия. Сори не става. В момента отбора си има колектив и отборен дух, а с Казийски ще е: той играе другите чакат и се получава зависимост от която ще страда отбора.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
стига с тези глупости за колектива ...
Матей никога не е развалял каквото и да било в националния отбор, вижте реакцията на съотборниците му - близнаците Братоеви, Салпаров, Соколов и др. са в много добри взаимоотношения с него и намекнаха не един път, че желаят Казийски да се върне ...
този, който наистина разваляше атмосферата в отбора вече е някакъв мениджър, директор на националния отбор, всички знаят кой е
питайте и Пл.Константинов, Мартин Стоев и всички момчета от отбора
Матей никога не е развалял каквото и да било в националния отбор, вижте реакцията на съотборниците му - близнаците Братоеви, Салпаров, Соколов и др. са в много добри взаимоотношения с него и намекнаха не един път, че желаят Казийски да се върне ...
този, който наистина разваляше атмосферата в отбора вече е някакъв мениджър, директор на националния отбор, всички знаят кой е
питайте и Пл.Константинов, Мартин Стоев и всички момчета от отбора
- Captain Stottlemeyer
Не е моя работа да решавам, но смятам, че ако момчетата от отбора са съгласни и го искат, Матей може да се върне (като разбира се, преди това се извини на цяла България). Ако не го искат - да си седи в Турция, и без петел ще съмне... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Не е моя работа да решавам, но смятам, че ако момчетата от отбора са съгласни и го искат, Матей може да се върне (като разбира се, преди това се извини на цяла България). Ако не го искат - да си седи в Турция, и без петел ще съмне...
Не е викаш като да си е показал г*за на трибуните и после да го посрещаме като месия

Офтопик:
Леевски, оле

- mistreated
- Контакти:
Разбира се, че Матей е нужен и то много. Въпросът е, че аз не вярвам на тази новина, особено от ММ. Правят си реклама на негов гръб, нормално за тези жълтурници.
Ако обаче все пак Казийски е обърнал гръб на детското в себе си и е решил да се върне, всички ще го приемем. Никой обаче не трябва повече да му се моли!
Ако обаче все пак Казийски е обърнал гръб на детското в себе си и е решил да се върне, всички ще го приемем. Никой обаче не трябва повече да му се моли!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Има нещо сбъркано в нас българите !!!
Не може да имаме двама спортисти като Бербатов и Казийски и да ги гоним от отбора. Не казвам кой крив, кой прав, кое е предател и кой не, но това което става в България го няма никъде другаде .
Тъп народ сме и си заслужаваме всичко което ни се случва !
Не може да имаме двама спортисти като Бербатов и Казийски и да ги гоним от отбора. Не казвам кой крив, кой прав, кое е предател и кой не, но това което става в България го няма никъде другаде .
Тъп народ сме и си заслужаваме всичко което ни се случва !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]