Само ви чета мненията и се чудя вие изобщо знаете ли историята на това момче, че го наричате предател?
Той си израства в Италия и там виждат неговия талант. Син е на един от най-големите български волейболисти - Димитър Златанов.
Колкото до това дали иска или не да играе за България, само мога да ви кажа, че FIVB не му дава тази възможност, защото има италиански паспорт и е играл за Италия, когато никой тук не е и чувал за него.
Много ви моля не обиждайте без да знаете. Няма да засягам темата за отношението към Пламен Константинов когато игра с Ираклис в София срещу ЦСКА. Тогава той игра в клубен турнир срещу клубен отбор, не срещу държавата. Какво трябваше да направи, да се направи на контузен, за да угоди на зрителите в залата ли? Това е все едно Бербатов да не иска да играе в някой турнир срещу български отбор. А съм сигурен, че тези които са обиждали Гибона най-много му се радват в националния отбор.
Златанов и останалите предатели
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Златанов и останалите предатели
- Ти си българин, но играеш за националния отбор на Италия.
- Този факт ме прави горд. Държа обаче да уточня нещо важно. Особено за тези, които приемат "на нож" моя избор. Никога не съм бил изправен пред дилемата, за кой национален отбор да играя. Защото никога не съм получавал покана от българска страна. На 14 г. дойдох за постоянно в Италия, след като 2 години бях с баща ми в Япония. В началото започнах да играя баскетбол и имам много приятели от този спорт. Сред тях са Никалори, Булери, Морденте. След това започнах да се занимавал с волейбол и всичко естествено си дойде на местата.
Та той сам ли да се предложи на нашата федерация?

pirin_blg Остави, няма смисъл. В този форум е на мода да те оплюват, обиждат и тогава да дискутират.
Та не разбрах Златанов, каква вина има?
Та не разбрах Златанов, каква вина има?

PFC Litex написа:- Ти си българин, но играеш за националния отбор на Италия.
- Този факт ме прави горд. Държа обаче да уточня нещо важно. Особено за тези, които приемат "на нож" моя избор. Никога не съм бил изправен пред дилемата, за кой национален отбор да играя. Защото никога не съм получавал покана от българска страна. На 14 г. дойдох за постоянно в Италия, след като 2 години бях с баща ми в Япония. В началото започнах да играя баскетбол и имам много приятели от този спорт. Сред тях са Никалори, Булери, Морденте. След това започнах да се занимавал с волейбол и всичко естествено си дойде на местата.
Та той сам ли да се предложи на нашата федерация?
Добре хора, изглежда всеки си има мнение и го защитава, което не е лошо. Затова искам да резюмирам идеята си от началния коментар. Призовавам Златанов да не бъде наричан българин, като има италиански паспорт и не е имал избор както твърдите или пък той твърди. ОК. Но неговите успехи или неуспехи не са български. Нормално е да не го канят, та нали имаме талантливи диагонали. Кой да смени Владо, че и Милушев и Боян са световна класа. Но той е играл СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ и е наричан българин. Двата факта са просто несъвместими.
Какъв да го наричат тогава?
Игор Томашич и Лусио Вагнер по тази твоя логика българи ли са?
Стига сте издребнявали бе хора.
Финала на интервюто с Христо е покъртителен:
Замислете се. Замислете се в тази държава заради шуробаджанащината, какво става с талантите и т.н.?
Игор Томашич и Лусио Вагнер по тази твоя логика българи ли са?
Стига сте издребнявали бе хора.
Финала на интервюто с Христо е покъртителен:
- Накрая ще те върна пак на българска тема - във волейбола ни има много фамилии, това повече помага или пречи на играта?
- Аз лично нямам проблеми с никого. Мъчно ми е за татко, който имаше големи амбиции, но не му дадоха възможност да ги реализира. Той има един недостатък - прекалено е добър.
Замислете се. Замислете се в тази държава заради шуробаджанащината, какво става с талантите и т.н.?

john_shepard написа:Човека за когото говориш е капитан на националите ни Пламен Константинов
Айде стига глупости. Пламен винаги е бил боготворен във Варна, както и всички други национали по волейбол. Човека говори за един, който играе за националния тим на Гърция. Мисля, че се казваше Боев, но той се състезава за елините просто защото е много слаб и няма как да влезе в нашия отбор.
Иначе предателите наистина не трябва да се наричат българи. А тоя Златанов ме дразни страшно много. Личи му, че се срамува от произхода си и иска да е жабар.
ами литекс,нали се сещааш,че като получиш покана да играеш за една страна,и ти го приемеш,го правиш с ясното съзнание,че ти вече никога няма да можеш да играеш за страната си.И кво един период не си бил викан в нациоаналния от един трениор,но нали после идва друг,той може да те извика,ама не ,защото ти вече си избрал Италия.Това не е ли вина на Златанов.Дани Милушев примерно Стоев като не го взе на голям форум ,сега не помня за световното или олимпиадата беше,но заради товва дай да се откаже от България,защото един трениор не го е поканил и да отиде да играе за друга страна,мислиш че няма желаещи да го поканят ли
За вас моряци ний живеем...
КОГАТО ИГРАЕШ ЗА БЪЛГАРИЯ НЕ МИСЛИШ ЗА ПАРИ!!!
Всичко друго са празни приказки.
Всичко друго са празни приказки.
mursusaid написа:ами литекс,нали се сещааш,че като получиш покана да играеш за една страна,и ти го приемеш,го правиш с ясното съзнание,че ти вече никога няма да можеш да играеш за страната си.И кво един период не си бил викан в нациоаналния от един трениор,но нали после идва друг,той може да те извика,ама не ,защото ти вече си избрал Италия.Това не е ли вина на Златанов.Дани Милушев примерно Стоев като не го взе на голям форум ,сега не помня за световното или олимпиадата беше,но заради товва дай да се откаже от България,защото един трениор не го е поканил и да отиде да играе за друга страна,мислиш че няма желаещи да го поканят ли
Хайде чети и след това обвинявай, колкото искаш
http://www.sportline.bg/news/Hristo-Zla ... himn_19948

Решението Томашич, Вагнер и други спортисти от чужди страни да се съзтезат за България не съм го взел аз. Така че този твой въпрос, ПФК Литекс, не може да е към мен.
Нека да погледнем от друга гледна точка, при тази практика какъв изобщо е смисъла от национални отбори? Ми те вече са си като клбните. Аз лично, не одобрявам това. Но пък това вече излиза извън темата и е дори още по-обширен проблем.
Нека да погледнем от друга гледна точка, при тази практика какъв изобщо е смисъла от национални отбори? Ми те вече са си като клбните. Аз лично, не одобрявам това. Но пък това вече излиза извън темата и е дори още по-обширен проблем.
Последна промяна от DamonHill на 18 май 2009 00:27, променено общо 1 път.