gzagorov написа:Нямаме психика за нещо голямо и това си е. За съжаление! Цял мач играхме както трябва и сега в най-важния момент, когато трябва да дадем всичко от себе си, за да продължим, се пропукахме. Направо се сринахме. То бива грешка, ама непредизвиканите грешки за последните минути не се събират на пръстите ми. Все едно гледам мъжете - като власите - на края на Дунава се давят. Жалко!
Все пак има още малко надежда, дано се съвземат нашите. Надявам се и аз да бъркам и победа с 3:2 да ни върши работа, но моите сметки показват, че пти този вариант сме аут. Както и да е, само поздравления за момичетата, май волейбола си остава най-успешния ни колективен (а напоследък и не само) спорт на всички нива.
Имам чувството, че като се говори непрекъснато за психика при някакъв наш неуспех и допълнително се увеличава този проблем. Стига с тази психика вече. От другата страна има противник, който е номер 1 в световната ранклиста (ние сме номер 43) и победител в този турнир от миналата година. И освен това, ако изгуби този мач отпада от финалната шестица.
Просто имайте предвид, че не играем ние срещу нашата психика, играем срещу номер 1 в света.