Аз не сравнявам нашите с Бразилия и Полша, въпреки че щом ще си мерим силите и с тях и това е нужно. По-скоро исках да кажа, че тази статистика от днес колкото и да е приятна може да подведе при анализа.
А и поляците са на път отново да вземат поне гейм на кариоките 24-22
СЛ: Франция - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЛ: Франция - България
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- mistreated
- Контакти:
Видяхме най-после и "ястребово око" във волейбола. Бразилци и поляци по веднъж ползваха обжалване, но и двата опита бяха неуспешни. Интересно, че не го видях това в петък в първия им двубой.
Най-вероятно засега ще се ползва само в мачът, който е избран за "двубой на седмицата". Ние също ще имаме една такава среща - втората срещу Аржентина.
Най-вероятно засега ще се ползва само в мачът, който е избран за "двубой на седмицата". Ние също ще имаме една такава среща - втората срещу Аржентина.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- mistreated
- Контакти:
ros написа:Аз не сравнявам нашите с Бразилия и Полша, въпреки че щом ще си мерим силите и с тях и това е нужно. По-скоро исках да кажа, че тази статистика от днес колкото и да е приятна може да подведе при анализа.
А и поляците са на път отново да вземат поне гейм на кариоките 24-22
Въпросът е да не бъдем прекалено критични. Момчета, като Самунев и Божилов за първи път са в отбора, а Гоцев досега е влизал прекалено рядко. Няма как да искаме да са перфектни още от първите двубои. Важното е, че тактически стоим отлично. Другото се оправя с тренировки и здрава работа.
Може би ще е добре Бразилия да си вземе и този мач, защото все пак на поляците сме докакини във Варна 
Само Левски!
- mistreated
- Контакти:
siniq_fen написа:Може би ще е добре Бразилия да си вземе и този мач, защото все пак на поляците сме докакини във Варна
И аз съм на това мнение, но нещо се разиграха Полска.
mistreated написа:siniq_fen написа:Може би ще е добре Бразилия да си вземе и този мач, защото все пак на поляците сме докакини във Варна
Не го гледам, но следя и сега е 10:6 според лайвскора в четвъртия гейм. Вървим към тайбрек.
Само Левски!
- mistreated
- Контакти:
siniq_fen написа:mistreated написа:siniq_fen написа:Може би ще е добре Бразилия да си вземе и този мач, защото все пак на поляците сме докакини във Варна
Не го гледам, но следя и сега е 10:6 според лайвскора в четвъртия гейм. Вървим към тайбрек.
Дават го и по Нюз 7 ако не се лъжа, можеш да си го пуснеш.
Нямам я в нас, за съжаление. Тия дни ще минават техници да ми пренастройват Булсаткома, за да я имам от сега нататък. 
Само Левски!
Браво, спечелиха. Засега делим с тях първото място, а поляците са на цели 4 точки зад нас. Добър старт, дано използваме подобаващо следващите ни две домакинства на Аржентина! 
Само Левски!