СЛ: България - Германия 3-1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: СЛ: България - Германия | 04.07.2012

Мнениеот pesho_1913 » 04 юли 2012 23:50

daniel875 написа:
Viktor4o_Rs написа:
daniel875 написа:Кажи ми един германец от отбора на Германия?

ЕВРО 2012 свърши мой човек, говорим си за волейбол ;)

Андрае да не би е да германец? И двете му имена са всичко друго, но не и немски. Хайде да не ги почвам, че май са много!

Пак ли тая тема? Андрае, добре. Друг? Шопс ли, Гроцер ли? Поп, Гюнтер, Щойервалд(или както беше..), Бьоме?
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 юли 2012 23:51

dimitar59 написа:
alexpk написа:Забелязахте ли,че в началото на мача по БНТ казаха,че Дянков е бил в съблекалнята на отбора.Дали това не е ключът???

? Дянков да не е обратен ?

Синчето му има подобни наклоности, че даже и ще става убиец, щом като от малко се учи да борави с пистолет.
Дянков всеки го знае, че нещо не е в ред. Това не е новина ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 юли 2012 23:54

Много важна победа ,която беше постигната доста трудно! Това си говорехме в залата ,че който вземе третия гейм ,ще вземе и мача. Блокадата днес работеше много добре ,а и германците бяха доста колебливи в посрещането. Момчетата изстрадаха и си заслужиха тази победа. Сега не трябва да политаме в облаците. Трябва да се съсредоточим и да бием Хамериканците! :twisted:
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ :idea:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 05 юли 2012 00:03

Матей Казийски трябва да се върне в националния ...
без него отбора няма да е същия! Няма незаменими хора, но България е малка и талантите биват убивани от хора като Лазаров...
Нека не се главозамайваме от успеха днес, отбора игра без напрежение, без натиск, няма да е така на полуфинала в събота

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 юли 2012 00:08

yasen написа:Нека не се главозамайваме от успеха днес, отбора игра без напрежение, без натиск, няма да е така на полуфинала в събота

Отборът играл без напрежение ли ? Интересно, сигурно сме класирани директно на полуфинала ?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 юли 2012 00:09

yasen написа:Матей Казийски трябва да се върне в националния ...
без него отбора няма да е същия! Няма незаменими хора, но България е малка и талантите биват убивани от хора като Лазаров...
Нека не се главозамайваме от успеха днес, отбора игра без напрежение, без натиск, няма да е така на полуфинала в събота

Капацитет :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Пак се изказа неподготвен.Замълчи.Вън придворния шут на Стойчев от отбора.Вън.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 05 юли 2012 00:11

Eminem написа:
yasen написа:Нека не се главозамайваме от успеха днес, отбора игра без напрежение, без натиск, няма да е така на полуфинала в събота

Отборът играл без напрежение ли ? Интересно, сигурно сме класирани директно на полуфинала ?

какви очаквания имаше ти преди този мач, въобще цялото общество?!
и сега ми отговори какви очаквания имаше към отбора преди онзи полуфинал на 12 май ?
Отборът игра без обществен натиск за задължителна победа, в събота на полуфинала няма да е така, тогава ще даваме оценки!
Каквото и да стане, Матей трябва да се върне, иначе отбора няма да е същия, сега ще ме грабнат много хора за тези думи, но след няколко загуби, доста хора ще мислят като мен!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 юли 2012 00:13

yasen написа:
Eminem написа:

и сега ми отговори какви очаквания имаше към отбора преди онзи полуфинал на 12 май ?
Отборът игра без обществен натиск за задължителна победа, в събота на полуфинала няма да е така, тогава ще даваме оценки!
Каквото и да стане, Матей трябва да се върне, иначе отбора няма да е същия, сега ще ме грабнат много хора за тези думи, но след няколко загуби, доста хора ще мислят като мен!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 юли 2012 00:16

yasen написа:какви очаквания имаше ти преди този мач, въобще цялото общество?!

Аз имах очаквания за един много труден мач и победа с 3:1 за нашите.
Полуфинала- победа с 3:0 или 3:1
Нали се сещаш, че в събота, за да сме на полуфинал, първо трябва да минем тази група ? И в този ред на мисли преди този мач имаше напрежение, защото ни трябваше задължителна победа.
За да няма напрежение в този мач, трябваше да сме класирани директно на полуфиналите, а това не е така.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 юли 2012 00:24

yasen написа:
Eminem написа:

И сега какво-ще се молим за загуби, за да излезем прави? :shock: Вместо да се радвате на този празник, който се получава отново започват дразги и разговори за Радовци, Матейовци, Лазаровци и т.н. Вместо да се насладите на емоцията, някои хора се опитват да вгорчат прекрасната тръпка... Незнам какво да кажа просто. Аз лично заради такива оспорвани мачове, заради такава тръпка и емоция се интересувам от този спорт. Хареса ми желанието на нашите, положителната им нагласа, борбата и това, че прекършихме коравият немски отбор, който по моето скромно мнение не е слаб тим. Дано това даде тласък и на по-добро представяне в другите мачове. Браво на момчетата! ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Волейбол”