Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
на меен тези мачове ми приличаха повече като на контролни мачове,за налучкване на състава,на опознаване на състава на пранди и обиграване малко,пнеже ние контроли нямахме
За вас моряци ний живеем...
Никакво налучкване-за какво играят за атзи лига,ако все ще се осират.,.....Толквоа ис могат и отва е,айде стига сме се залъгвали!!!!!!
Сега да паднем и от Япония и да си се обиграват колкото искат................
Сега да паднем и от Япония и да си се обиграват колкото искат................
Приеми лигата като комерсиална подготовка на отборите за големите надпревари като европейско или световно първенство.Нищо срамно да загубиш от който и да е отбор-тук няма случайни тимове.
Биха си ни като кучета.Сега ще "дигаме главите" и ще играем "мач за мач".Ееегати колко познато звучи....
То пък нас при игрите къде и кой не ни бие?
Sheisse написа:Биха си ни като кучета.Сега ще "дигаме главите" и ще играем "мач за мач".Ееегати колко познато звучи....
ами така е
За вас моряци ний живеем...
-
flyingHigh
- Контакти:
Това им беше на кубинците.
Някакво си вътрешно усещане, което обаче никога не ме лъже.
Айде стоига слупости.....Така говрихме и след вчерашния мач.......Задръж усещанеот за себе си 
Защо се заблуждавате?????В момента няма отбор-може би каот се върне пЛамен или каот се обигратя след години пак ще има такъв,но засега работата е плачевна.....
Защо се заблуждавате?????В момента няма отбор-може би каот се върне пЛамен или каот се обигратя след години пак ще има такъв,но засега работата е плачевна.....
Абе то е ясно, че това ни е най-добрия колективен спорт, нашички са си и ще ги подкрепяме..Сигурно като гостуваме в Япония пак ще ги зяпаме.Няма начин, обаче някакви тийнове да ни изтупат кожухчетата с разлика и на нас да ни е кеф....
- rebelheartous
- Контакти:
Каква сметка? Италия не е световна сила от години...
Нелош мач за нашите, определено. Вчера ни смазаха със сервис и пайпове, но днес бяхме на стабилно ниво. Първите 2 гейма работеше блокадата, центровете се включваха по-често и по-успешно и имаше сработване. Рухнахме само в последния гейм, но някакси там всичко беше ясно. Мисля си, че играта ни тепърва ще се избистря. Аз съм определено оптимист за бъдещето под Пранди.
Колкото до Куба, много са ми симпатични и ще им стискам палци за каквото могат след нас. Този Симон е лидер-мечта. Всичките им момчета се перспективни, ако изключим лигльото Санчес, посрещнат с овации от дамската публика.
Нелош мач за нашите, определено. Вчера ни смазаха със сервис и пайпове, но днес бяхме на стабилно ниво. Първите 2 гейма работеше блокадата, центровете се включваха по-често и по-успешно и имаше сработване. Рухнахме само в последния гейм, но някакси там всичко беше ясно. Мисля си, че играта ни тепърва ще се избистря. Аз съм определено оптимист за бъдещето под Пранди.
Колкото до Куба, много са ми симпатични и ще им стискам палци за каквото могат след нас. Този Симон е лидер-мечта. Всичките им момчета се перспективни, ако изключим лигльото Санчес, посрещнат с овации от дамската публика.