ЕП:Германия - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЕП:Германия - България
За съжаление и аз не научих нищо по въпроса - няма нищо нито в сайтовете, нито по телевизията. Вече миля да включа радиото пък белким кажат нещо. Това да няма информация по може би най-важния въпрос за отбора е нелепо.
Но трябва да допуснем възможността все още Скримов да не е минал пълен преглед, или от нашия щаб умишлено да не предоставят информация за състоянието му.

elloko написа:За съжаление и аз не научих нищо по въпроса - няма нищо нито в сайтовете, нито по телевизията. Вече миля да включа радиото пък белким кажат нещо. Това да няма информация по може би най-важния въпрос за отбора е нелепо.Но трябва да допуснем възможността все още Скримов да не е минал пълен преглед, или от нашия щаб умишлено да не предоставят информация за състоянието му.
Наистина е нелепо. Ако не е минал пълен преглед, поне да го напишат, да кажат кога ще мине и така.
Но както казваш, може и умишлено да се крие.
Последна промяна от Eminem на 22 сеп 2013 01:43, променено общо 1 път.
Докато нямаме потвърдена информация можем само да гадаем. Да се надяваме обаче, че съдбата няма да си направи някоя шега и след като Винярски се контузи непосредствено преди мачовете между нас и поляците това лято, сега Скримов да последва неговата участ, преди евентуалния нов сблъсък между двата отбора (за да бъде иронията пълна, можем да добавим, че двамата играят и на един и същи пост).

Вярно да, каква ирония...
Дано всичко с него е наред.
Дано всичко с него е наред.
-
sandi74 написа:Излизането на нашия отбор от тази група си е истински успех.
Че то отдавна излязохме от групата бе, лепшер.
-
Долу-горе 4-тият гейм + тайбрека нямаха нищо общо като нагласа и настройка с предходните 2 спечелени от Нашите.
По-добри сме от немците и момчетата го доказаха в моментите, когато наистина играха.
Незнам причината за лежерната, на моменти дори - несериозна игра в последните 2 части, но като че ли нашите хора се отпуснаха след като взехме 2 гейма, които ни класираха де факто напред.
Сигурен съм, че ще отупаме Германия, ако ги срещнем на по-късен етап в надпреварата.
По-добри сме от немците и момчетата го доказаха в моментите, когато наистина играха.
Незнам причината за лежерната, на моменти дори - несериозна игра в последните 2 части, но като че ли нашите хора се отпуснаха след като взехме 2 гейма, които ни класираха де факто напред.
Сигурен съм, че ще отупаме Германия, ако ги срещнем на по-късен етап в надпреварата.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Да, но е твърд възможно да не ги срещнем, защото при загуба днес се нацепваме директно на Полша ...

-
Е, те Полша в момента една сила, мани, мани.
Били сме длееееч по-силен полски отбор от настоящият.
При това са го правили сегашните ни играчи.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Е, те Полша в момента една сила, мани, мани.![]()
Така е, но са домакини, а знаем какво значи това. Да бяхме в неутрална държава, не бих се притеснявал особено от тях.

-
- Контакти:
Немците бяха търпеливи, в по-важните ситуации, но за щастие се класирахме в следващата фаза!

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!