Закса (Козле) - ЦСКА (София) 27.02.11
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bekono
- Контакти:
Re: Закса (Козле) - ЦСКА (София) 27.02.11
Бием 3:2 и чакаме финала 
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Трудна победа с 3-2 и сме на финал.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Аз пък искам да ги утрепем в златния гейм, по сладко е!
. Но залагам на 3:2 за Цска 

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Колко нерви хвърлих на тоя мач не е истина
Спокойно можехме да ги бием с 3-0 а паднахме ние .Поне 20 точки им подарихме от наши грешки,който не ги правят и в младежкия отбор.Но все пак едно голямо БЛАГОДАРЯ за представянето ни в лигата
- Червени_шампиони
- Контакти:
Закса (Козле) - ЦСКА (София) 27.02.11
Домакините от ЗАКСА поведоха бързо с 2:0 точки в началото на срещата. Последваха 4 поредни точки за ЦСКА две, от които дойдоха след блокади и 4:2 за "червените". ЗАКСА изравни при 4:4 и равенството се запази до 7:7. Атака на Ясер Портуондо даде аванс от 1 точка за ЦСКА при първото техническо прекъсване 8:7. Равенството се запази до 10:10, след което ЗАКСА записа 3 поредни точки и поведе с 13:10 след ас на Якуб Ярош. Тук Александър Попов взе прекъсване за шампиона на България. "Червените" намалиха разликата само на 2 точки при 12:14, но ЗАКСА добави още 2 точки и поведе с 16:12 при второто техническо прекъсване след атака на Тине Урнаут. ЦСКА изравни при 17:17 и дори излезе напред при 18:17 след атака на Портуондо. Михал Ручиак и съотборниците му записаха 3 поредни точки и ЗАКСА отново поведе с 20:18. Тук Сашо Попов взе второто си прекъсване в гейма. ЦСКА изравни при 22:22 след атака на Филип Мейо. отново Мейо направи 23:23. ЗАКСА стигна до геймбол при 24:23 след като Николай Иванов се опита да спаси една безнадеждна топка в трибуните, но не успя. При последвалото разигравани Евгени Иванов се строполи на земята след сблъсък с Николай Иванов, а ЗАКСА направи резултата 25:23 в своя полза. Пушката остана да лежи на игрището, а цялата му дясна скула бе обляна в кръв.
Евгени Иванов не излезе в игра в началото на 2-ия гейм заради инцидента и бе заменен от Стоян Самунев. Разпределителят Николай Иванов също бе получил аркада при сблъсъка, но продължи да играе. Играта се водеше точка, за точка до 4:4. Волейболистите на ЗАКСА поведоха с 8:5 при първото техническо прекъсване. Разликата нарасна до 4 точки при 14:10. Ясер Портуондо и Филип Мейо намалиха до 12:14. ЗАКСА поведе с 16:13 при второто техническо прекъсване. Домакините поведоха с 18:14 и това като накара Сашо Попов да смени доста от играчите на игрището. На полето се появиха Георги Манчев, Антон Василиев, Валтерс Рама. Лека, полека играта на ЦСКА се стабилизира и разликата намаля само на 1 точка при 19:20 след атака на Портуондо. ЗАКСА отново дръпна с 22:19, но с прекрасна пусната топка Георги Манчев изравни до 23:23. ЦСКА стигна първи до геймбол при 24:23, но пропусна да го реализира. На свой ред поляците поведоха с 26:25 и можеха да затворят гейма, но Стоян Самунев изравни за 27:27. Последваха още пропуски на ЦСКА да затвори гейма - общо 7 изпуснати геймбола, за да се стигне до драматичен успех за ЗАКСА в гейма с 33:31 след аут в атака на Самунев.
Евгени Иванов остана на резервната скамейка и в началото на 3-ата част, но останалите титуляри се завърнаха в игра. ЦСКА поведе набързо с 3:1 и 5:2 след атака на Ивайло Стефанов. "Червените" поведоха с 8:6 при първото техническо прекъсване. ЦСКА дръпна с 11:7 и тук Кшиштоф Стелмах взе прекъсване. Разликата продължи да е в полза на българските волейболисти до 13:10 и 15:11. ЗАКСА намали до 14:15. Домакините изравниха при 15:15 след ас на Юрий Гладир. Украинецът сгреши сервиса и ЦСКА поведе с 16:15. "Червените" запазиха аванса си от 1 точка до 19:18. ЗАКСА изравни при 19:19 и на свой ред излезе напред с 22:19. Тук в игра се завърна Евгени Иванов - Пушката, а Сашо Попов даде почивка на Николай Иванов и Филип Мейо. ЗАКСА стигна до мач-бол при 24:19. Валтарс Рама направи ас за 21:24. Портуондо направи 22:24 с атака по диагонала. В крайна сметка ЗАКСА спечели гейма с 25:22, а с това и мача с 3:0.
Браво на момчетата!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Жалко
4:0 гейма за домакините ако броим и златния и сбогом финал! А не трябваше така да стане с оглед на играта 
-
peliforewer
- Контакти:
zlatan написа:Мисля че се случи най нормалното нещо ЗАКСА-победи и так приказката за БГ-шампион свърши.
Все пак ЦСКА се представи достойно.но класата на поляците си каза думата.
Финал: Сислей-ЗАКСА.
Не мога да разбера радваш ли се или съжаляваш.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Случи се най - нормалното нещо. Не забравяйте каква класа е полското първенство. И все пак съм изненадан, че не ни дадоха третия гейм. Очаквах, че ще го жертват за сметка на крайния изход - златния гейм. Не стана. Хей, момчета, не знам с какво се навивахте, какво толкова го хвалите Попов, но този човек аз да съм го изхвърлил от поста треньор още миналата година. То бива просташко представяне в гостувания, но това е върхът. Сметки, сметки, сметки... Стига. Той специално си получи заслуженото. Имате прекрасен отбор - Стефанов, Ники Иванов, Евгени Иванов, Салпаров, Портуондо, донякъде Мейо, донякъде. Титани, с тези играчи можеше повече. Много повече не само като домакин, но и като гост. Без победа като гост в разстояние на три години, със спечелени два гейма или три, не може да стане нереалното реалност. Щеше да е незаслужено. ЦСКА се представи в последните две години в ЕВропа по волейбол, както Левски този сезон в УЕФА. Е така не става. Ама наистина не става.
Съжалявам за вас, поздравления за успехите, които постигнахте, но дотук. И това е много за ЦСКА или който и да е български отбор.
Съжалявам за вас, поздравления за успехите, които постигнахте, но дотук. И това е много за ЦСКА или който и да е български отбор.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- mertezaker
- Контакти:
Поклон пред момчетата! Но поляците са по-слаби от нас, това ме е яд! Много глупави грешки и някаква примиреност в играчите!