Волейболни сметки
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: Волейболни сметки
Стига глупости, всеки прави сметки, включително и ние (както го каза и Пранди). Точно затова съм сигурен, че ще разменим по една победа с Бразилия и ще се класират и двата отбора. Тъпо е да се рискува цялата лига в последните 2 мача при положение, че има начин и ние и те да продължим напред. Относно формата на Русия - не съм изобщо убеден, че са в кой знае каква форма. Имат доста някои нови играчи, а групата им е доста по-лека от нашата. Финландия със сигурност е по-слаб отбор от Холандия в момента, а САЩ първите няколко кръга играха с втория отбор. Всъщност от олимпийския отбор на американците останаха не повече от 3-4 човека, като най-важният им играч - Лой Бол вече не е в тима. Така че първото място на руснаците в групата не е мерило за моментната им форма. Ако има отбор, който ме плаши наистина, то това са кубинците. Гледах им няколко мача, включително последните 2 в Полша. Няма друг отбор в света в момента, който да има такъв сервис и атака, като техните. Лошото е, че са се понаучили и да посрещат флот сервиса, с който ги уморихме миналата година във Варна. Така че ако ще се срещаме с тях се надявам да не е на полуфинал 
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
OriginalWriter
- Контакти:
Забелязали сме, че във волейбола всяка схема е предпоследна и всичко се наглася в полза на домакините. Неведнъж са променяли регламент в движение, така че да не Ви пука какво пише в уикипедия.
Аз лично се съмнявам да има и 1/2 финал. По-скоро двата победителя в групите играят директно за първо място. Иначе е безсмислено да се играе група от 3 отбора.
А сигурно ще има жребий, в който аржентина и бразилия ще са поставени....
Аз лично се съмнявам да има и 1/2 финал. По-скоро двата победителя в групите играят директно за първо място. Иначе е безсмислено да се играе група от 3 отбора.
- mistreated
- Контакти:
Жребий няма да има със сигурност, но това, че се нагласят нещата в полза на домакините е повече от вярно
Макар че с тази форма, която показват, не виждам какво може да им помогне. Полуфинали със сигурност ще има!
Продължавайте да си правите сметки. Като ни отупа 2 пъти Бразилия и ще видим финалите през крив макарон. Чакайте момчетата да си свършат работата и тогава говорете 
- rebelheartous
- Контакти:
Ако сме в група с Аржентина, официално се класираме за полуфиналите и мислим кой ще ни дойде от другия поток. Лесно е. 
OriginalWriter написа:Забелязали сме, че във волейбола всяка схема е предпоследна и всичко се наглася в полза на домакините. Неведнъж са променяли регламент в движение, така че да не Ви пука какво пише в уикипедия.
За да престанете с конспирациите, ето формулата за финалите,директно от fivb.org:

Правилата гласят: Има две друпи с по 3 отбора,разпределението им предстои да се реши(TBD),Във всяка група се играе всеки със всеки по един мач и първите два от двете групи играят полуфинали (1E vs 2F , 1F vs 2E).Критериите при равенство в точките са(апропо това важи и при равенство в квалификациите) :
1.Брой победи
2.Точково съотношение
3.Геймово съотношение
Всички дати са определени.
И да добавя,ако някой не знае: Към днешна дата, преди мачовете с Бразилия, България е най добър втори отбор с 25т, следван от Сърбия 24т, САЩ 20т и Германия 19т. В последните мачове Сърбия домакинства на Италия в пряк сблъсък за първото място, САЩ приема Русия при същото положение, а Германия гостува на Полша, които са без шанс за продължаване.Там лидерът Куба гостува на последния Аржентина и се очаква лесна победа, при все, че Аржентинците се класират по право а и досега нямат победа.По всичко личи, че всички изброени отбори без Полша имат шансове за финалите, а възможните въртележки не са никак малко.Минимумът, при който математически се класираме ние е да спечелим поне 4 точки, макар че има и множество други варианти, в зависимост от резултатите в другите групи.
-
THE G.A.M.E
Няма значение, в каква група ще сме на финалите !
Защо ли ?
Защото ..... ще играем и с отборите от другата група !
Тоест - в груповата фаза на финалите, всеки тим ще изиграе по > 5 мача !
Първите два тима от всяка група, играят на кръст полуфинали !
Тоест > 2-ят от група А, срещу първият от група Б .... и обратно !
Та ..... остава само да се класираме, а по мои сметки, ще ни трябва една "чиста" победа срещу "Криоките" !
Мисля, че няма да имаме проблеми ....
Защо ли ?
Та ..... остава само да се класираме, а по мои сметки, ще ни трябва една "чиста" победа срещу "Криоките" !
- mistreated
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Няма значение, в каква група ще сме на финалите !
Защо ли ?
Говориш глупости, ще играем най-много с 2 отбора от другата група. Третите отбори във всяка група отпадат след първите 2 мача. Предпочитам лека група и полуфинал, отколкото да отпаднем още след първите 2 мача.
-
THE G.A.M.E
mistreated написа:Говориш глупости, ще играем най-много с 2 отбора от другата група. Третите отбори във всяка група отпадат след първите 2 мача. Предпочитам лека група и полуфинал, отколкото да отпаднем още след първите 2 мача.
Ще видим, кой говори глупости ...
Ти май, не си гледал финалните издния на лигата ?
- Бижутера
- Контакти:
как свършиха снощи италианци и сръби? 
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!