Казийски: Връщам се!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Казийски: Връщам се!

Мнениеот Middlesbrough » 02 окт 2013 10:20

TodorT написа:Казийски е нужен на БЪЛГАРИЯ! Той е огромно богатсво! И би било хубаво да се върне! Но ..... споделил пред свой близки, пък Меридан мач се добрали до тази информация ?! :roll: Редакторът на ММ да не му е първи братовчед ?! :lol:

Точно :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 окт 2013 10:21

W84me написа:Марш и двамата от националния(със Соколето)!

пхаха Соколов е като Меси във волейбола ве мойто момче ;)
С Матей и него ставаме много силни !

Офтопик:

alyord
Контакти:

Мнениеот alyord » 02 окт 2013 10:23

То бива, бива, ама чак такова държане не бива. Този самозабравил се Казийски трябва най-напред да се ИЗВИНИ на всички нас, феновете на тази велокелепна игра. Да се извини, че заради лични амбиции и капризи, постави своето"аз" над интересите и името на България. Не съм съгласен, че е "предател". По-скоро става дума за дребен балкански хитрец, който се е вживял в роля, която доказва, че е човек без чувство за национална отговорност. В историята не остава кой и как е ръководил една спортна федерация, а какви успехи или неуспехи е постигал националния отбор в един или друг спорт. И един исторически пример: какво щеше да бъде за нас днес Христо Ботев, ако се беше разсърдил, че други са водачите на Априлското въстание и си бише останал в кръчмата в Браила или Букурещ. Не казвам, че Казийски трябва да "загине" на терена, но казвам, че да стоиш отстрани и да се "вълнуваш", е бягство от национална отговорност. В името на успеха на България трябва всеки да може да преодолява лични амбиции или огорчения. Затова днес Казийски трябва да каже: 1. Извинявайте, сгреших! 2. Моля, ако прецените да меэ приемете отново. 3. Искам да се завърна. А не отново с рогата напред: ВРЪЩАМ СЕ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 окт 2013 10:27

alyord написа:То бива, бива, ама чак такова държане не бива. Този самозабравил се Казийски трябва най-напред да се ИЗВИНИ на всички нас, феновете на тази велокелепна игра. Да се извини, че заради лични амбиции и капризи, постави своето"аз" над интересите и името на България. Не съм съгласен, че е "предател". По-скоро става дума за дребен балкански хитрец, който се е вживял в роля, която доказва, че е човек без чувство за национална отговорност. В историята не остава кой и как е ръководил една спортна федерация, а какви успехи или неуспехи е постигал националния отбор в един или друг спорт. И един исторически пример: какво щеше да бъде за нас днес Христо Ботев, ако се беше разсърдил, че други са водачите на Априлското въстание и си бише останал в кръчмата в Браила или Букурещ. Не казвам, че Казийски трябва да "загине" на терена, но казвам, че да стоиш отстрани и да се "вълнуваш", е бягство от национална отговорност. В името на успеха на България трябва всеки да може да преодолява лични амбиции или огорчения. Затова днес Казийски трябва да каже: 1. Извинявайте, сгреших! 2. Моля, ако прецените да меэ приемете отново. 3. Искам да се завърна. А не отново с рогата напред: ВРЪЩАМ СЕ!

Съгласен съм с повечето от написаното!Много се вълнувам от нац.отбор по волейбол!Искам най-накрая да изиграем един финал пък било и да го загубим!Матей може да помогне,но ако се връща трябва да е по трите стъпки описани от теб!

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 02 окт 2013 10:41

Докато официално не представи документ за развод с кокетната примадона и виден преводач на руски език - Радо Стойчев,никакво връщане в отбора,макар,че е много необходим за него.Намирисва ми на пъклен план за връщане на некадърния сребролюбец Стойчев като треньор на нац.отбор,съпътствано с много интриги.

Ca7alano
Контакти:

Мнениеот Ca7alano » 02 окт 2013 10:54

Всички отворени които плюят Казийски, знаете ли кой е Данчо Лазаров, чудите ли се защо тв7 е толкова напред, волейбол, шампионска лига, А група... знаете ли кой е Делян Пеевски, вобще интересувате ли се от процесите протичащи последните години в България? Преди да плюете по този и онзи, кажете вие какво сте постигнали за България за да обиждате Казийски и Бербатов? Когато не знаете какви са истинските проблеми във волейбола защо не си затворите устите. Писна ми от това българско самосъзнание и вечното чакане този и онзи да "ни се извиняват". Проблема е че както Бербатов, така и Казийски не могат да излязат и да кажат нещата със истинските им имена, защото става въпрос за много пари и за доста сериозни организации/корпорации. Цял свят ни се смее а отборите се кръстят и се радват, че най-добрите ни спортисти не играят за националните си отбори. Да, кадърните българи бягат от батака и не само спортистите. Сигурен съм че на Казийски му е било болно като е гледал с колко малко не успяхме пак да постигнем ново стъпало в европейския волейбол и просто ще се примири с това че мафията държи здраво и волейбола, както всичко свързано с големи пари в България, както го направиха и други играчи в националния отбор. Надявам се новината да е истина, въпреки болката у всички тези завистливи български дребни душици.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 02 окт 2013 10:56

Не предавай Радо бе! Не се връщай без него, така бетонираш ония нещ :evil: стници Данчу комуниста и Търбуха!

Остави ги да се радват на дървените медали! ;)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 02 окт 2013 11:06

TodorT написа:Казийски е нужен на БЪЛГАРИЯ! Той е огромно богатсво! И би било хубаво да се върне! Но ..... споделил пред свой близки, пък Меридан мач се добрали до тази информация ?! :roll: Редакторът на ММ да не му е първи братовчед ?! :lol:

Хахаха, тъкмо ова щях да напиша и аз - когато го чуя от устата му, тогава тази партенка ще стане новина! Иначе за момента отново някой си прави рейтинг на гърба на известните ни спортисти.
А относно това дали е нужен Казийски - с него имаме медали, без него - четвърти! Ако някой внимателно тълкува думите на ВСИЧКИ национали ще види, че говорят за онази липса, която ще направи прехода от четвъртото място към медалите. Всички те го оценяват и осъзнават, както и знаят, че без Матей ще им е доста трудно да прескочат предела, който към момета е "дървените медали", както Камило ги определи.

Решение или поне изявление от страна на казийски за момента няма, така че е излишно да си спорим тук и отново да плюем.

И знаете ли... вероятно най-потърпевш от едно евентуално връщане на Казийски в отбора ще е Вальо Братоев, който се явява и един от най-големите защитници на идеята Матей да играе отново за България. А разочарованието му от онези които плюят постоянно по отбора бе изписано на профила му във фейсбук, където веднага след мача със Сърбия бе написано " Valio Bratoev, 29 септември в 20:00 от Christianshavn, Staden Kobenhavn, Denmark * Smelo se izpliuite vurhu nas,spoko sviknali sme,blagodarim na tezi koito sa i bqha do nas :))"!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 окт 2013 11:17

Ca7alano написа:Проблема е че както Бербатов, така и Казийски не могат да излязат и да кажат нещата със истинските им имена, защото става въпрос за много пари и за доста сериозни организации/корпорации.

И никой не ги пита какво им е мнението по тези въпроси, дори не е съвсем задължително да имат такова. На професионалния спортист задача му е да излезе на терена и да реализира качествата си като следва и треньорските указания. Други очаквания на този етап нямам към тях. Като се откажат от спорта могат да се кандидатират за всякакви шефове и като спечелят ще управляват по тяхната визия. Достатъчно е ясно.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 02 окт 2013 11:34

Казийски никога няма да стане легенда на българския волейбол защото мисли само за пари,затова напира и да се връща.И нека попита Стойчков как се прави това.С него за малко да не отидем на олимпиадата,без него станахме 4ти,така че маи е по-добре да си седи в Турция.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Върни се в “Волейбол”