Женският волейболен тим на Марица победи с 3:1 Локомотив в София и се класира на финала за първенството. На финала пловдивчанки ще играят с ЦСКА, като двата тима доказаха по категоричен начин, че са с класа над останалите в България. В първенството Марица допусна две загуби от ЦСКА с 0:3 и 2:3, а в останалите 12 мача загуби само 5 гейма. В плейофите в 4-те мача със Спартак Плевен и Локо Сф маричанки загубиха само 1 гейм.
В днешния двубой момичетата на Иван Петков имаха проблеми само във втория и третия гейм. В първата част "жълто-сините" стартираха добре и спечелиха с 25:19. Вторият гейм бе доста по-оспорван, като софиянки успяха да удържат до 28:26. В третия "железничарките" играха по-концентрирано и спечелиха с 15:25, но след това пловдивчанки се стегнаха и затвориха мача с 25:21. Така след чистата победа 3:0 в Пловдив, Марица отива на финал. Претендентът за златото ЦСКА победи на два пъти с по 3:0 Левски Сиконко.
Финалната серия е до 3 победи. Мачовете започват на 13 и 14 март(събота и неделя) в София. На 16 и евентуално 17-и март са мачовете в Пловдив, а ако е нужно ще се играе и последен пети двубой на 19-и март, отново в София. Маричанки вече си осигуриха минимум сребърни медали, нещо което пловдиски отбор не е постигал от дълги години.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/147311.html#ixzz0haEOkmPT
Нека всеки Пловдивчанин,милеещ за спорта в града ни да подкрепи нашите златни момичета в трудните финални срещи срещу ЦСКА! Имаме невероятен отбор и уникална възможност да разбием статуквото от години насам като вземем заслужено титлата в ПЛОВДИВ!Призовавам и Георги Гергов заедно с кмета на града ни да осигурят залата в панаира за срещите на нашите момичета в реванша!
ДА ПОДКРЕПИМ МАРИЦА ПД
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ДА ПОДКРЕПИМ МАРИЦА ПД
А защо да не ги подкрепим и на мачовете в събота и неделя в София!
Който има възможност нека дойде в залата на 4-ти километър мисля , че ще е мача !Лично аз ще бъда там!
Който има възможност нека дойде в залата на 4-ти километър мисля , че ще е мача !Лично аз ще бъда там!
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!