Лига на нациите волейбол - мъже и жени
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Лига на нациите волейбол - мъже и жени
Много сладка победа над поляците в задния им двор. От всички водещи отбори в този спорт винаги те са ми били най-антипатични, съответно успехите над тях са ми най-приятни. Особено впечатляващо беше в 3-тия гейм, където до към 20-точка изоставахме с 4-5, но някак успяхме да го вземем.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Хубаво нещо е победата срещу Полша, но трябваше да е с 3–1, за да зависи всичко от нас за класирането сред първите седем.
Все пак има малки надежди.
Ако Италия и Франция не направят някоя глупост тая вечер и победим Иран чисто 3-0/3-1, то ще чакаме Куба или Украйна да се издънят. Има и други два фантастични варианта, но не ги мисля.
Все пак има малки надежди.
Ако Италия и Франция не направят някоя глупост тая вечер и победим Иран чисто 3-0/3-1, то ще чакаме Куба или Украйна да се издънят. Има и други два фантастични варианта, но не ги мисля.
А аз подозирам италианците да дадат 2 гейма на словенците. Знам им нрава.
NOMER14 написа:А аз подозирам италианците да дадат 2 гейма на словенците. Знам им нрава.
Словения е допустимо да падне с 2-3 и от Италия и от Сърбия. Те имат 6 победи колкото и ние. Но подозирам, че единият мач ще бият.
Гледат се първо победите, а после точките, колкото и да е (може би) странно.
По-интересно е, че има начин с Япония да завършим с абсолютно еднакви точки и геймове и тогава аз не знам какво се гледа
Страхотна победа срещу Полша и отново на косъм от трите точки. На една атака от тях.
С малко повече късмет, сега щяхме да сме с 9 точки от този турнир дотук.
Но и да не се класираме, тази победа е важна за самочувствието и увереността.
С малко повече късмет, сега щяхме да сме с 9 точки от този турнир дотук.
Но и да не се класираме, тази победа е важна за самочувствието и увереността.
8-ми сме, дано утре Канада да реши, че има за какво да играе срещу Украйна.
-
Ами глупаво загубеният мач срещу Куба може да ни изиграе кофти номер.
Двубоите срещу Турция и Украйна не са за коментираме, там даже не бяхме близо до каквато и да е победа.
Двубоите срещу Турция и Украйна не са за коментираме, там даже не бяхме близо до каквато и да е победа.
drvasko98 написа:NOMER14 написа:А аз подозирам италианците да дадат 2 гейма на словенците. Знам им нрава.
Словения е допустимо да падне с 2-3 и от Италия и от Сърбия. Те имат 6 победи колкото и ние. Но подозирам, че единият мач ще бият.
Гледат се първо победите, а после точките, колкото и да е (може би) странно.
По-интересно е, че има начин с Япония да завършим с абсолютно еднакви точки и геймове и тогава аз не знам какво се гледа
Вземат ли гейм утре японците, а ние бием с 3-0, става равно съотношението на геймовете и тогава се гледа съотношение на точките. Там сме много по-зле - разлика от около 60 точки, т.е. за да ги изместим, тряба да бием всеки гейм с 5-6 точки, а те падат с толкова.
Вариантът е Сащ да ги бие 3-0 , а ние със същия резултат Иран и да се надяват янките на помощ от Канада(по-вероятно) и Китай.
Букитата не виждат как янките утре ще вземат гейм на японците, камо 3-0.
Също не виждат и помощ от Канада, а китайците са слабички.
Също не виждат и помощ от Канада, а китайците са слабички.
Канада взе първия гейм. Стига още един, за да сме в играта